Jaka butla lpg wchodzi do E46 M3 CABRIO ?
Jaka butla lpg wchodzi do E46 M3 CABRIO ?
Witam , mam pytanie jaka największą butla wchodzi do m3 e46 cabrio ?
Re: Jaka butla lpg wchodzi do E46 M3 CABRIO ?
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Ogolnie w lpg wlasnie zawsze tylko i wylacznie bolala mnie wielkosc butli oraz to, ze kradnie bagaznik. Do e46 w kolo wejdzie pewnie do 40l a do bagaznika max 60l.
Porscheee myslales, ze w ogole sie nie zmiesci czy dalej zyjesz mitami?
(Ps. Bronie lpg, chociaz nie jezdze na nim juz dluzszy czas)
Porscheee myslales, ze w ogole sie nie zmiesci czy dalej zyjesz mitami?

Camil pisze:Ogolnie w lpg wlasnie zawsze tylko i wylacznie bolala mnie wielkosc butli oraz to, ze kradnie bagaznik. Do e46 w kolo wejdzie pewnie do 40l a do bagaznika max 60l.
Porscheee myslales, ze w ogole sie nie zmiesci czy dalej zyjesz mitami?(Ps. Bronie lpg, chociaz nie jezdze na nim juz dluzszy czas)
do sedana/cabrio e46 wchodiz 55l , nie wiem jak z butlą w cabrio m3 bo tam nie ma wnęki i nie wiem jaka wjedzie największa
muszę pomierzyć bagażnik w zwykłej cabrioanglik pisze:Camil pisze:Ogolnie w lpg wlasnie zawsze tylko i wylacznie bolala mnie wielkosc butli oraz to, ze kradnie bagaznik. Do e46 w kolo wejdzie pewnie do 40l a do bagaznika max 60l.
Porscheee myslales, ze w ogole sie nie zmiesci czy dalej zyjesz mitami?(Ps. Bronie lpg, chociaz nie jezdze na nim juz dluzszy czas)
do sedana/cabrio e46 wchodiz 55l , nie wiem jak z butlą w cabrio m3 bo tam nie ma wnęki i nie wiem jaka wjedzie największa

do coupe wchodzi butla 55l jak sie nie myle w koło, czyli zatankujesz jakies 40-42 litry zależy od pogody.
w m3 jak nie ma wnęki to pewnie pozostaje wsadzenie butli do przestrzeni bagazowej.
w m3 jak nie ma wnęki to pewnie pozostaje wsadzenie butli do przestrzeni bagazowej.
Honik pisze:do coupe wchodzi butla 55l jak sie nie myle w koło, czyli zatankujesz jakies 40-42 litry zależy od pogody.
tak , muszę pomierzyć i sprawdzić ile tam wejdzie maxymalnie
Chodzilo mi o realna pojemnosc gazu jaka zatankujemy.
Walec 50L fi 315 szrokosc 735
Chciał bym zobaczyć miny inżynierów, którzy projektowali ten wóz jak czytają ten post. BEZCENNE . Przykręć sobie butle do tylnej klapy jak w terenówkach koło zapasowe wtedy nic cię nie będzie ograniczało 

czyli 50l walec wejdzie ? widziałeś takie coś - czy gdzieś w necie znalazłeś info ?Rafals pisze:Walec 50L fi 315 szrokosc 735
hmm myślałem że będzie gorzej ale nie jest źle ..
info sprawdzone
- Foinix
- Auto: E36 M3 3.2
- Kontakt:
tak to sobie czytam ten temat...
lpg w M3
jeśli temat nie jest w dziale "humor" to powinno skończyć się odrazu banem...
lpg w M3

“Nie znam stylu jazdy który nie jest ryzykowny. Każdy z nas musi się poprawiać. Każdy kierowca ma swój limit, mój limit jest troszkę dalej niż innych”
ś.p. Ayrton Senna da Silva
ś.p. Ayrton Senna da Silva
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Przestan, kazdy robi co chce ze swoim autem.Foinix pisze:tak to sobie czytam ten temat...
lpg w M3
Jesli uwazasz ze to niszczenie silnika to co powiesz czlowiekowi ktory jezdzi w Wyscigowych Samochodowych Mistrzostwach Polski i w jednym sezonie morduje trzy silniki M ???? ( np. jeden z czolowych zawodnikow ) to juz jest w porzadku??
Czym rozni sie zamordowanie silnika w jednym sezonie wyscigowym od zamordowania go kilkuletnim jezdzeniem na gazie??
Jedni lubia woskowac w garazu, a inni duzo i szybko jezdzic swoim autem , a nie robic z niego ołtarzyk.
Najlepsze instalacje takie jak Prins , nie pogorszaja osiagow, a jesli to minimalnie , wiekszosc pewnie tego nie zauwazy.
Szybkie auto jest do jezdzenia, nie do patrzenia sie na nie.
Pozdro
Foinix, widze mocno uaktywniles sie i czujesz sie lepszy bedac posiadaczem emki jak juz tak mocno krytykujesz. Moze wez ta swoja emke, pracuj w pl i tankuj ja tutaj paliwem.
Ostatnio zmieniony śr maja 27, 2015 09:50 przez Camil, łącznie zmieniany 1 raz.