Kills
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: Kills
Najpierw powoli popróbuje innych możliwości w tym zmiany oleju, który jest już stary.piotr e38 pisze:Jak ma 300 kucy, to najprawdopodobniej boli ją Vanos, który bardzo szybko niestety się wysrywa w E36 3,2, ostatnio robiłem 100% regenerację swojego bo był umarty na śmierć łącznie z pompą oleju i wszystkimi uszczelniaczami, kończąc na dwóch nietrzymających elektrozaworach. Zanim go naprawiłem, to wyjmowałem i wkładałem go tyle razy, że już chyba z zamkniętymi oczami mogę to robić, w ogóle chyba nie skłamię pisząc że Vanos z 3.2 nie ma przede mną żadnych tajemnic.
Jak nic to nie da to dojde do vanosa, który btw dzisiaj na zimno troche hałasował

Jak coś to moja oferta aktualna 

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
To "Kasia modelka" zmieniła właściciela?MaRoS pisze:Jak olej stary i brudny to może coś tam dać. Zresztą, bawić się będę w to pewnie dopiero na wiosne, a teraz czas ululać Kasie do zimowego snu
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
A to gratuluję pięknego egzemplarza i powiększjącej się kolekcji ///MMaRoS pisze:Już dawno

Przeznaczenie będzie podobne jak u poprzedniego właściciela?
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
gdzie i kiedy?boogie pisze:Zamiast bzdecić za kompa, rusz tyłek w pewne miejsce i polataj z ludźmi,walterr pisze:Połowa z tych wyścigów boogiego to niesłychane farmazony. Można się pośmiać
Regularnie mnie tam widać, i nie ma problemu polatać ze mną jak ktoś ma ochote.
każdy z opisywanych przeze mnie przypadków miał sporą widownie, więc miarkuj się kolego
Re: !
Ja ostatnio sprawdzalem sie z m5 e34 3,8 i nie potrafilo mnie zjesc, zreszta m5 3,6 rowniezKudłaty pisze: Swoją drogą jeśli chodzi o różne wybryki starszych i młodszych braci ///M to z własnego doświadczenia poczciwa babcia e34 3.6 zjadła e46

Jednakze przyznac musze, ze starsze m5-ki daja rade.
Koledzy po wszystkim stwierdzili, ze swoimi e34 pare m3 /tylko w manualu/ objechali
Nadejdzie taki moment ze bede mial dobre oponki i wtedy porownamy z miejscaSteff pisze:No no ,ale na całe szczęscie Pidzon jest jedenMaRoS pisze:To napewno nie było na wno.Steff pisze:a możecie mi wytłumaczyć jaki jest sens ścigania się z rolki ?
rozumiem że to było na WNO
Steff, pytasz się jakbyś nie wiedział. W rolce minimalizujesz wplyw kierowcy na osiągi auta i możesz je wtedy w miare obiektywnie porównać.pod drugie co to za radocha jak później spotkasz na światłach niby wolniejszy samochód od Twojego a zrobi z Ciebie wiatraka

A tymczasem mozemy pokillowac na Poznaniu

Cholera, mnie też onegdaj o mało skóry nie przetrzepał jakiś Leoś (rolka z bodaj 60 km/h), tylko dlatego, że go właśnie zlekceważyłem (do dziś mi się śni po nocach, podkręcona dmuchawka jedna! Cholerne pompowane downsizer'y!kostek_ja pisze:
Mi się zdarzyło iść praktycznie równo z samochodem zdecydowanie wolniejszym (chyba jakimś seatem) ponieważ go zlekceważyłem i nie zredukowałem biegu....

Ale fakt faktem, że w tych czasach moc rzędu 300 - 350 KM nie robi już wrażenia (chyba czas na E92 albo E60

Wczoraj o godz. 22:24 przy palmie miałem przyjemność napotkać na swej drodze rude ///1M. Do końca II różnica wcale nie jest jakaś duża, za to po wpięciu III ewidentnie odchodzi i to jest przewaga turboładowańca do wolnossącego poza tym należy doliczy do tego różnicę w masie oraz 20 lat które dzieli te modele. Reasumując, stare ale jare! 

Godzine temu katowice muchowiec wciagnalem nowego mustanga 3 dlugosci
i takie zwiesniaczone e36 cabrio ze 4 dlugosci