poprawionebartus pisze:co jakiś czas wyświetla liczbę nieprzeczytanych wiadomości - 1, a po próbie wyświetlenia:
wkrotcebartekgra pisze: ja mam nadzieje ze bedzie fajnie, jezli chodzi o strone techniczna przydalby sie update skryptu

poprawionebartus pisze:co jakiś czas wyświetla liczbę nieprzeczytanych wiadomości - 1, a po próbie wyświetlenia:
wkrotcebartekgra pisze: ja mam nadzieje ze bedzie fajnie, jezli chodzi o strone techniczna przydalby sie update skryptu
Pewnie mozna. Ale nie wiem jeszcze co. W trakcie ustalania.Wolvi pisze:Za każdym nowym wejściem na forum trzeba sie logować 2 razy, mozna cos z tym zrobić??
Można napewnomateush pisze: Pewnie mozna. Ale nie wiem jeszcze co. W trakcie ustalania.
Od kogo masz internet? Probowales zaznaczyc "zapamietaj mnie..." ?
Wolvi pisze:Were go rozwiązał może tez podzieli sie ta wiedza i tutaj aby problem znikł
Chyba niezbyt chętnie.were pisze:to nie kwestia przeglądarki ani tego skąd masz internet...
Super, dziekiwere pisze:to nie kwestia przeglądarki ani tego skąd masz internet...
Idzik - ja chętnie - nikt nie zapytałIdzik pisze:Wolvi pisze:Were go rozwiązał może tez podzieli sie ta wiedza i tutaj aby problem znikłChyba niezbyt chętnie.were pisze:to nie kwestia przeglądarki ani tego skąd masz internet...