Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Nie sądzę żeby to była CSi, na pewno nie za taką cenę!
CSi miała inne lusterka, czerwone wskazówki zegarów, inne zderzaki itp. podobnie jak każde ///M! A przede wszystkim 5,6 pojemności a nie 5,4 jak jest podane w ogłoszeniu!
Tak że na 99% jest to zwykłe osiem!
CSi miała inne lusterka, czerwone wskazówki zegarów, inne zderzaki itp. podobnie jak każde ///M! A przede wszystkim 5,6 pojemności a nie 5,4 jak jest podane w ogłoszeniu!
Tak że na 99% jest to zwykłe osiem!
obejrzałem to ogłoszenie i rzeczywiscie to bzdury
przede wszystkim rok produkcji,CSI były robione w 1993-96
850 CSI to czysta emka właściwie,bardzo ciekawe rozwiązania w silniku,dyfrze i tylnych kołach ,które są skretne.
nie nazwali jej M tylko dlatego bo był opracowywany nowy prototyp szeroko reklamowany ,który w końcu i tak nie wszedł do produkcji
pozdrawiam
przede wszystkim rok produkcji,CSI były robione w 1993-96
850 CSI to czysta emka właściwie,bardzo ciekawe rozwiązania w silniku,dyfrze i tylnych kołach ,które są skretne.
nie nazwali jej M tylko dlatego bo był opracowywany nowy prototyp szeroko reklamowany ,który w końcu i tak nie wszedł do produkcji
pozdrawiam
1990 M3 E30 SPORT EVOLUTION WITH A GR. MOTOR EX
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL
1991 FERRARI 512TR BY KOENIG SPECIAL
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
MP pisze: Tak że na 99% jest to zwykłe osiem!
na 101%

Kurde, podejrzewam, ze to kibel, bo z ceny strasznie spada, ale jakos mnie korci...Idzik pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4888248
Kozacki wóz, do tego cena jak za 1.9.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Nawet sie tej Z3M nie chwytaj byłem ogladałem , Kibel to malo powiedziane poskładana tak ze chyba ktos był albo slepy albo pod duzym wpływem alko% niewarto przyjezdzac i ja ogladac nawet, natomiast jak chodzi niewiem ale słyszalem ze tez nie najlepiej. NIEPOLECAM !!
-
dobra cena....i jeszcze kolko po odpowiedniej stronie...czyli auto nie pochodzi z anglii
dobra opcja sa tez m3 e36 z kolkiem po prawej stronie...bardzo latwo sie przeklada..mozna dostac za nie wielkie pieniadze taki samochod
dobra opcja sa tez m3 e36 z kolkiem po prawej stronie...bardzo latwo sie przeklada..mozna dostac za nie wielkie pieniadze taki samochod
jakoś nie chciałbym jeżdzić M/// po angolu, chyba predzej bym 325i lub 328i w orginalu europa kupił...martin_hawaii pisze: dobra opcja sa tez m3 e36 z kolkiem po prawej stronie...bardzo latwo sie przeklada..mozna dostac za nie wielkie pieniadze taki samochod
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
-
jakoś nie chciałbym jeżdzić M/// po angolu, chyba predzej bym 325i lub 328i w orginalu europa kupił...[/quote]
powiedz czemu?
ja juz pare aut przelozylem i nienarzekam..wole takie auto niz po dzwonie
w aucie masz odkrecana sciane grodziowa, wiec brak zadnej ingerencji w konstrukcje..
zasada jest takiej przerobki jest to, ze dajesz to odpowiednim ludzia ktorzy sa w temacie anglikow..a nie mechanikowi dla ktorego bedzie to pierwsza przerobka..
powiedz czemu?
ja juz pare aut przelozylem i nienarzekam..wole takie auto niz po dzwonie
w aucie masz odkrecana sciane grodziowa, wiec brak zadnej ingerencji w konstrukcje..
zasada jest takiej przerobki jest to, ze dajesz to odpowiednim ludzia ktorzy sa w temacie anglikow..a nie mechanikowi dla ktorego bedzie to pierwsza przerobka..
Mówisz martin, że e36 M3 mają przykręcaną ścianę grodziową ?
Miałem do czynienia ostatnio z dwoma anglikami - M3 e36 sedan, oba miały ścianę "na stałe" - wspawaną. Czy to może dotyczy jakiś konkretnych wersji / roczników ?
Miałem do czynienia ostatnio z dwoma anglikami - M3 e36 sedan, oba miały ścianę "na stałe" - wspawaną. Czy to może dotyczy jakiś konkretnych wersji / roczników ?
Jaka przykręcana ściana grodziowa, ludzie przestańcie pisać takie bzdury!
No Fear - No Fun!
-
zasieglem info...wlasnie co do tych scian to bywa roznie jednak...
tam gdzie skladam angliki mowia mi ze ten model nie stanowi wiekszych problemow przy przekladce..z czesciami klopotu rowniez nie ma..jest ich multum
tam gdzie skladam angliki mowia mi ze ten model nie stanowi wiekszych problemow przy przekladce..z czesciami klopotu rowniez nie ma..jest ich multum