E34 M5 93 r

Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:

1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.

Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne

2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.

3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.

4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Mazder
Kontakt:

Re: E34 M5 93 r

Post autor: Mazder » pt lip 24, 2009 12:00

Jak postępy w sprzedaży? :)

Nie orientuję się za bardzo w M5. Ta cena to jest "zaporowa" czy "do przyjęcia"?
Jestem poetykiem... i mam licencję.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » pt lip 24, 2009 16:56

Mazder pisze:Jak postępy w sprzedaży? :)

Nie orientuję się za bardzo w M5. Ta cena to jest "zaporowa" czy "do przyjęcia"?
Jak na polskie warunki cena dosyc wysoka - przypuszczam ze adekwatna do stanu. Mowiac "dosyc wysoka" mam na mysli to, ze mozna znalezc w PL troche tansze auta, ale jak to u Nas - roznie bywa z ich stanem. Patrzac na rynki europejskie to za te cene raczej nic ciekawego nie znajdziesz. Reasumujac = cena do przyjecia - jak za ten stan i wersje individual :):)

Mazder
Kontakt:

Post autor: Mazder » pt lip 24, 2009 17:07

To jaki w takim razie jest stan? :) Z twojej wypowiedzi wynikałoby, że co najmniej bardzo dobry.
Jestem poetykiem... i mam licencję.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » pt lip 24, 2009 18:11

Mazder pisze:To jaki w takim razie jest stan? :) Z twojej wypowiedzi wynikałoby, że co najmniej bardzo dobry.
Stanu nie znam dokladnie - bo to tylko wie kolega Czarny:) Mozesz poszperac na forum to conieco o autku znajdziesz. Wydaje sie ze jest dobrze utrzymywana...
Jak ja szukalem M5 to wlasnie kolega Zietas wystawial te sztuke na sprzedaz... sie zastanawialem :)

Skontaktuj sie z Czarnym, pogadaj o aucie i bedziesz wiecej wiedzial - podjedz, poogladaj, przejedz sie - :)

Camil
Auto: e36s54
Kontakt:

Post autor: Camil » pt lip 24, 2009 21:50

Jak mial ja zietas to ja ogladalem - wtedy byla ladna. Czarny z tego co slyszalem to lubi pod kerfurem loka przyjarac. :mrgreen:

Sorry za OT, ale czy to badziewne drewienko co ma czarny przylepione to oryginal? Zietas mowil, ze ori kiedys jak ogladalem, ale do teraz w to nie wierze. Prosze rozjasnic.

ODPOWIEDZ