Felgi BBS RC 18x8,5 2x et38 2x et13
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Felgi BBS RC 18x8,5 2x et38 2x et13
Sprzedam komplet felg BBS RC 18x8,5 2x et38 2x et13. Felgi proste, dwie malowane, dwie w ori lakierze.
Zdjęcia na pw.
Kontakt pw lub 503479483
Cena 2600 zł
Zdjęcia na pw.
Kontakt pw lub 503479483
Cena 2600 zł
Re: Felgi BBS RC 18x8,5 2x et38 2x et13
UP! Nadal aktualne.
UP, polecam!
widzę że się nie sprzedają więc mogę je wziąć za 1300pln
To ja dam 1500Stf pisze:widzę że się nie sprzedają więc mogę je wziąć za 1300pln

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
haha ja 1600 

Ktoś dawno nie dostał bana?
niby za co ? sam podobnie argumentowałeś swoją ofertę na emkę więc biorę przykład. co Cię tak dziwi ?chudini3 pisze:Ktoś dawno nie dostał bana?
Że jesteś idiotą i kretynem, który usiłuje wymusić na ludziach konkretne decyzje. Nie kompromituj się bo twoje zachowanie dalej potwierdza jak pysznym człowiekiem jesteś, co już Ci powiedziałem nie raz.Stf pisze:niby za co ? sam podobnie argumentowałeś swoją ofertę na emkę więc biorę przykład. co Cię tak dziwi ?chudini3 pisze:Ktoś dawno nie dostał bana?
Za to co tu napisałeś to Ty powinieneś dostać bana. Pajacem to jesteś Ty skoro złożyłeś konkretną ofertę na określonych warunkach na moje auto a gdy przyszło do finalizacji to obniżyłeś swoją ofertę o... 20tyśchudini3 pisze:Że jesteś idiotą i kretynem, który usiłuje wymusić na ludziach konkretne decyzje. Nie kompromituj się bo twoje zachowanie dalej potwierdza jak pysznym człowiekiem jesteś, co już Ci powiedziałem nie raz.Stf pisze:niby za co ? sam podobnie argumentowałeś swoją ofertę na emkę więc biorę przykład. co Cię tak dziwi ?chudini3 pisze:Ktoś dawno nie dostał bana?

Ostatnio zmieniony wt lis 03, 2015 14:06 przez Stf, łącznie zmieniany 1 raz.
No i własnie o ten idiotyzm chodzi! Brawo panie kubica! Umówiliśmy się, hahaha. Nie wiem jak wymuszanie na kimś jakichkolwiek deklaracji może być umową, to raz a dwa nikt ci nie proponował konkretnej sumy, więc nie rób z siebie większego idioty. Jest zwykła panienką, która obraziła się dla tego, że ktoś postanowił być uczciwy wobec Ciebie i napisał w prost jak wygląda sytuacja, nie jest to tylko moja opinia, idź się dalej fochaj pizdusiu i wylewaj swoje żale na forum.
za dużo czasu już poświęciłem na słuchanie Twoich propozycji i wypocin. bez odbioru