Wóz kupiłem w CH od drugiego właściciela, jakaś tam cząstkowa historia tu: http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=20&t=578" onclick="window.open(this.href);return false;
Samochód od samego początku utrzymywany w stanie technicznym 5+, płyny ustrojowe, regulacje zaworów, ogólne przeglądy wykonywane co rok na wiosnę. W trakcie mojej eksploatacji wymieniona cała masa części, które wymagały wymiany jak również prewencyjnie aby uniknąć niespodzianek i jednocześnie cieszyć się jazdą zwartym i „czujnym” klasykiem. Przez ten okres wydałem stos złotówek, którego nie chciałbym nawet podsumowywać z obawy na złe samopoczucie. Jest tu kilku userów, którzy mogą potwierdzić moje zboczenie na tym punkcie

Nie ma na tą chwilę żadnych wymagań inwestycyjnych pod kątem stanu technicznego, silnik, skrzynia, dyfer działają bardzo dobrze, na wiosnę ubiegłego roku robiłem pełną rewizję zawieszenia i napędu wymieniając dokładnie wszystko co gumowo metalowe, włącznie z elementami przy przeniesieniu napędu. Od tamtej pory zrobione max. 1000 km.
Samochód niestety wymaga atencji pod kątem kosmetyki lakierniczej. Zaprawki robione po zakupie kilka lat temu nie przetrwały próby czasu, doszły jakieś bojle parkingowe po debilach parkujących obok etc. Rudej brak co jest niezwykle rzadkie w tych wozach.
Cena jaka mnie interesuje to 56 500 PLN. Możemy negocjować ale nie przez telefon ani tym bardziej tutaj. Dla tych którzy szukają tego modelu jest to moim skromnym zdaniem oferta jakiej nie znajdzie się na tą chwilę nigdzie na dostępnych portalach internetowych.
Zapraszam
PS
mam też kilka smaczków, które przez ten okres udało mi się wyszukać do tego modelu i jeśli kupujący wyrazi chęć a i cena ostateczna transakcji będzie satysfakcjonująca dostanie je w gratisie

EDIT:
Jako, że pytania się powtarzają, odpowiem tutaj:
Wóz nie był rozbity. Po sprowadzeniu zrobione były zaprawki, proszę spojrzeć w link, który wkleiłem.
Zgadzam się na inspekcję dowolnego zaprzyjaźnionego mechanika na koszt oferenta.
Nie zamieniam się, sprzedaje.
Smaczki sprzedaje po sprzedaży wozu, jak zostaną - wystawie je w pierwszej kolejności tu.