BMW M3
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
BMW M3
M jak M-power 

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Re: BMW M3
Imo niemożliwe, żeby to auto miało 370KM
To twoje auto? Czemu sprzedajesz? Wymieniałeś kolektor na europejski?
pozdr
To twoje auto? Czemu sprzedajesz? Wymieniałeś kolektor na europejski?
pozdr
W wersji USA M3 miało mniej koni niż wersja europesjska co zrobiłes że uzyskales 370 km
Pale gume a nie dusze
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
to auto pana MULAWY? 

"kulturyści" - a z kąd wiesz?? 
"cent01" - mam dolot oryginalny spec. do tego samochodu K&N nie pamietam ide daje On wiem że powyżej 20Km na tylnie koło.
"mArOs" - moje auto. Może wiek niezaciekawy ale moje 1 auto. Czemu sprzedaje? Hm... śmiech wywołało by to jak bym napisał "za mało mocy"
Do samochodu nic nie mam jeśli kiedykolwiek bedzie mnie stać na taki...od razu sobie kupie!!! Jak dla mnie...samochod perfekcyjnie zrobiony...270km/h na autostradzie po zakrecie i ani drgnie ... a sprzedaje bo ponieważ chcem kupić M5 albo COŚ szybszego 

"cent01" - mam dolot oryginalny spec. do tego samochodu K&N nie pamietam ide daje On wiem że powyżej 20Km na tylnie koło.
"mArOs" - moje auto. Może wiek niezaciekawy ale moje 1 auto. Czemu sprzedaje? Hm... śmiech wywołało by to jak bym napisał "za mało mocy"

M jak M-power 

csl z poprawką dolotu tyle nie ma ale mniejsza...
Jak szybsze M5 od m3 to e-60?
Ogólnie ładne autko, powodzenia w sprzedaży.
Jak szybsze M5 od m3 to e-60?

Ogólnie ładne autko, powodzenia w sprzedaży.
Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
"cent01" - M6 to MOIM zdaniem gówno :] Mi nawet to sie nie podoba. BYŁO M6 w B-stoku ... ścigaliśmy sie na prostej to gość nie potrafił nim "jeździc" ... dostal po tyłku ... a napisałem BYŁO bo podobno już rozbite :]
"Adamu" - pojechałem na hamownie alee gdy wjechałem i spytali sie o MOC i powiedziałem że powyzej 300KM to nie pozwolili mi schamować ponieważ ich hamownia jest tylko prawdopodobnie do 300KM a i .. http://www.knfilters.com/search/product ... od=57-1003 !
"Adamu" - pojechałem na hamownie alee gdy wjechałem i spytali sie o MOC i powiedziałem że powyzej 300KM to nie pozwolili mi schamować ponieważ ich hamownia jest tylko prawdopodobnie do 300KM a i .. http://www.knfilters.com/search/product ... od=57-1003 !
M jak M-power 

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Nie myślałeś, żeby poczekać na nowe M3, albo kupić E46 M3 z 2006 roku i np. zakupić do niej kompresor? 

- tom_kulturysci
radekM3 pisze:"kulturyści" - a z kąd wiesz??
sie domyslilem bo widze ze znam x5 te z allegro ktore wystawiasz...
mialem przyjemnosc poznac Adama (nei wiem kto to jest dla CIEBIE) i mialem z nim pare interesow...

"mArOs" - myślałem .... ale jak już 1 koledze z tego forum tłymaczyłem na GG to musze 1 samochód wyprobować... ale obiecuje ze kupie m3 i wstawie turbinke 
"kulturysci" - 1. patrze z podlasia jestes 2. z Adasiem? interesy? o prosze ... a np. jakie
? 

"kulturysci" - 1. patrze z podlasia jestes 2. z Adasiem? interesy? o prosze ... a np. jakie

M jak M-power 

- tom_kulturysci
radekM3 pisze: "kulturysci" - 1. patrze z podlasia jestes 2. z Adasiem? interesy? o prosze ... a np. jakie?
motocykle

Bez wykresu to nikt w to 370KM nie uwierzy niestety. Zresztą, może uogólniam - ja nie uwierze 

Nie ma szans zebys mial 370KM, ani nic w okolicy. Nie wierze w ten wykres na stronie K&N.
Tutaj przyklad co trzeba zmienic w S54 zeby uzyskac +30KM:
Tutaj przyklad co trzeba zmienic w S54 zeby uzyskac +30KM:
Cena: 6900 EUR (z oferty firmy Kelleners)K.sport Motorkit KS M 3/46(also available for csl)
performance approx. 22 kW (30 HP)(csl 27 HP); conversion: two K.sport camshaft, K.sport catalysts, modified ECU (max. 8200 rpm), rear silencer,K-sport sport modul, special airfilter; 0-100 kph in 5,0 sec., top speed 290 kph; fitting incl.
- tom_kulturysci
a tak zapytam sobie czy ktos z WaS mierzyl swoja emke na hamowni?