M5 e60 EUR vs M5 e60 USA
M5 e60 EUR vs M5 e60 USA
Panowie interesują mnie różnice między wersją europejską a produkowaną na stany. Poza skrzynią były jakieś różnice? Interesuje mnie również skrzynia manualna, jej wytrzymałość i sens w m5.
Re: M5 e60 EUR vs M5 e60 USA
Napisz do maciek_m30. Ma manuala. Wiem od Darexa ze petarda mega. Maciek jest z Kato, wiec daleko nie masz. A najlepiej mozna zrobic znowu spota u nas 

No właśnie słyszałem że kupił 

mega petarda to jest smg w tym aucie, manual średnio tam pasuje,
silnik, obroty, zakres pracy, były wymyślane pod smg.
Wole manuale i jeździłem M5 USA, ale z v10 to jakoś się to nie zgrywa....
silnik, obroty, zakres pracy, były wymyślane pod smg.
Wole manuale i jeździłem M5 USA, ale z v10 to jakoś się to nie zgrywa....
Pozdrówka!
No właśnie ja sam nie wiem... chodzi za mną od jakiegoś czasu e60, jako że powoli robi się to jedno z najtańszych ///M, i z jednej strony SMG, z drugiej chęć USA i manuala...
Nie wiem jak w manualu, ale w SMG przydaje się siódmy bieg po wyżej 300stu
ZJAR
Zgadza się Maciek ma teraz manuala - wcześniej miał też smg. Przewiózł mnie obiema manual to poezja , dupą zamiata przy każdej prędkości
smg też kot, ale jednak nie to. Zmiana biegów w takim aucie to czysta przyjemność. Maciek jeździ już któryś miesiąc i z tego co wiem auto bezawaryjne a kto go troche zna wie że potencjał ///M się nie marnuje
na smg narzekał były jakieś problemy. Różnic w silniku chyba nie ma żadnych, USA mają przeważnie lepszy wypas. SMG nie podoba mi sie gdy nie jedzie sie na pelnym gwizdku, mieszanie tymi biegami bezsensu, zamula no i brak sprzęgła czasem doskwiera manual to manual pelna kontrola moim zdaniem idealnie sie sprawdza w tym aucie, to jest wlasnie to czego mi tam zawsze brakowało