Wracam na forum z nowym autem, długo mnie tu nie było, ale I'm back

Lata temu gościła u mnie E46, nadal jest w archiwum, można rzucić okiem tu:
viewtopic.php?f=17&t=1510&start=90
Nowa emka pojawiła się znienacka, trochę myślałem, ale nie szukałem. Czasem przeglądałem sobie oferty, ale albo Stany albo inny wypadek, albo salon PL, ale drogie i ze średnim wyposażeniem. I oto podjechała w styczniu na myjnię prosto pod moje oczy. Zagadałem i okazało się, że to edycja limitowana, o której nie miałem pojęcia, i że właściciel, miły pan w wieku 50+ myśli o sprzedaży, ale jeszcze nie teraz. Ja też nie teraz, powiedziałem i wymieniliśmy się telefonami. Po miesiącu zadzwonił, że może już teraz, bo ma pomysł na nowe auto. Pomyślałem, że takie okazje się nie powtarzają i oto ją prezentuję

Auto z polskiego salonu, podobno w Polsce poszło tylko 5 sztuk tej edycji. Z wyposażenia niemal wszystko co dało się dopchnąć, jest nawet pakiet M-Driver jeszcze niewykorzystany

Co do planów mam trochę obiekcje, ponieważ to edycja limitowana i wolałbym zachować ją w stanie najbliższym oryginałowi. Ale elementy, które można przywrócić pewnie pozmieniam. Na początek dokładka zderzaka z przodu i zmiana dyfuzora z tyłu plus kaczy kuper (jeszcze nad tym myślę) oraz sprężyny M-performance, żeby trochę ładniej siedziało (z -15/-10 mm). Coś jak tu: https://ag-spots-2020.o.auroraobjects.e ... 2708_5.jpg
Wrzucam parę fotek na zimówkach 19", ktoś się orientuje jaki to model? Auto już na letnich, zrobię sesję jak będzie ładniejsza pogoda. Jestem już umówiony na odświeżanie lakieru i ceramikę, więc będzie co focić