Moje M3 e46
Moje M3 e46
Więcej o aucie tu; http://mforum.com.pl/viewtopic.php?f=17&t=7547" onclick="window.open(this.href);return false;
cena; 85tys zl Tel. 509096302
cena; 85tys zl Tel. 509096302
Ostatnio zmieniony wt lip 07, 2015 08:18 przez Barton66, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Moje M3 e46
Daje 94 i dorzucam 4 krowy zdrowe 
6lat temu może takim tekstem coś byś zdziałał.
Masakra!
No chyba że w bagażniku jest złoto warte z 40tyś.....to pewnie pójdzie za te 95

6lat temu może takim tekstem coś byś zdziałał.
Masakra!
No chyba że w bagażniku jest złoto warte z 40tyś.....to pewnie pójdzie za te 95

Facet na tyle ceni ten samochod i juz, po co komentarze? Nie podoba sie - nie kupuje, ew. dyskusje na priv, proste. Jesli ktos wycenia swoje samochody na tyle, co worki gowna / ew. kupuje smieci to tez jego sprawa.
Mam telefon teraz pomyliłem się o jedną cyfrę. Cena 85 a nie 95. Pako dziękuję za komentarz i miłych wakacji.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ten egzemplarz jest jednym z najlepszych w PL więc nie ma co porównywać cen do rynkowych. U nas na warsztacie było ponad 30sztuk m3 e46 i tylko ta i jeszcze jedna miały całą i oryginalną podłogę. Dodatkowo ta sztuka ma na całości 100% oryginalny lakier spróbujcie kupić takie e46 m3. Przebieg też jest nie duży więc auto nadaje się na kolekcjonerki egzemplarz i jego cena będzie tylko rosła. Dodatkowo, klapa i dyfuzor ori csl, kompletny wydech supersprint ,kolektor wydechowy, katy itd od początku do końca, zdjęty ogranicznik.
Kiedys z cen e30 m3 też ludzie się śmiali ale takie egzemplarze e46 jak Bartona to rarytas i będą tylko droższe ręka w górę kto ma m3 e46 w całości ori lakierze i z nienaprawianą podłogą?
Kiedys z cen e30 m3 też ludzie się śmiali ale takie egzemplarze e46 jak Bartona to rarytas i będą tylko droższe ręka w górę kto ma m3 e46 w całości ori lakierze i z nienaprawianą podłogą?
- proice
- Auto: M3/M4/M5/ GTI
- Kontakt:
kurde a moje emki były malowane i jakoś szły bokiem, ale nie wiem może nie lakierowane idą jeszcze lepiej
auto super wygląda, czytasz i czytasz a tu nagle SMG i ch*j emocje opadły urok poszedł w pizdu
wczoraj leciał TG bodajże 2 odcinek i Clarkson opowiadał właśnie o e46 m3 w smg, nie zapomnę nigdy textu jaki wtedy strzelił
" gdyby nie skrzynia biegów to auto było by całkiem fajne"
85 tyś to abstrakcja za 2003 rok w smg
i żaden ludzi na forum tyle by nie zapłacił
ale wystawić można czemu nie

auto super wygląda, czytasz i czytasz a tu nagle SMG i ch*j emocje opadły urok poszedł w pizdu

wczoraj leciał TG bodajże 2 odcinek i Clarkson opowiadał właśnie o e46 m3 w smg, nie zapomnę nigdy textu jaki wtedy strzelił

" gdyby nie skrzynia biegów to auto było by całkiem fajne"

85 tyś to abstrakcja za 2003 rok w smg

i żaden ludzi na forum tyle by nie zapłacił

ale wystawić można czemu nie

Import AUT USA
kom: 889479775
a co Ty jesteś rzecznik prasowy forum ?....niektórzy wolą i płacą za jedną porządną sztukę, a inni mają 3 ulepy...gwiazdorzysz kolego, a poziom masz tak niski że pies by się na to nie odlałproice pisze: 85 tyś to abstrakcja za 2003 rok w smg![]()
i żaden ludzi na forum tyle by nie zapłacił![]()
......

JA!!!!--==maly==---- pisze:Ten egzemplarz jest jednym z najlepszych w PL więc nie ma co porównywać cen do rynkowych. U nas na warsztacie było ponad 30sztuk m3 e46 i tylko ta i jeszcze jedna miały całą i oryginalną podłogę. Dodatkowo ta sztuka ma na całości 100% oryginalny lakier spróbujcie kupić takie e46 m3. Przebieg też jest nie duży więc auto nadaje się na kolekcjonerki egzemplarz i jego cena będzie tylko rosła. Dodatkowo, klapa i dyfuzor ori csl, kompletny wydech supersprint ,kolektor wydechowy, katy itd od początku do końca, zdjęty ogranicznik.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- --==maly==----
No twoja to jest właśnie druga
z cala podloga i lakierem.
Kolego proice prosze zmień forum bo nie da się czytać twoich głupot.
Najlepszy byl twoj wymalowany przekladaniec z angielskimi, lusterkami, zamkami, pamieciami foteli nie z tej strony, matą zajętosci nie z tej strony, angielskim licznikiem przelozony na sztuke gdzie przy dzwonie nie wystrzelily ani poduszki ani napinacze .
Takie skurwole nadaja sie tylko do skatowania jak zardzewiale e30 nigdy nie beda mialy wartosci a europejska igle chowasz do garazu otwierasz za 5-7 lat i zarabiasz kilkadziesiat tys zl.

Kolego proice prosze zmień forum bo nie da się czytać twoich głupot.
Najlepszy byl twoj wymalowany przekladaniec z angielskimi, lusterkami, zamkami, pamieciami foteli nie z tej strony, matą zajętosci nie z tej strony, angielskim licznikiem przelozony na sztuke gdzie przy dzwonie nie wystrzelily ani poduszki ani napinacze .

Takie skurwole nadaja sie tylko do skatowania jak zardzewiale e30 nigdy nie beda mialy wartosci a europejska igle chowasz do garazu otwierasz za 5-7 lat i zarabiasz kilkadziesiat tys zl.
- proice
- Kontakt:
głupot czy prawdy ???--==maly==---- pisze: da się czytać twoich głupot.
Najlepszy byl twoj wymalowany przekladaniec z angielskimi, lusterkami, zamkami, pamieciami foteli nie z tej strony, matą zajętosci nie z tej strony, angielskim licznikiem przelozony na sztuke gdzie przy dzwonie nie wystrzelily ani poduszki ani napinacze .![]()

a przez to żę w mojej byłą pamięć foteli nie z tej strony to był mega problem

pierdolić sobie możesz ale Ty za nią nawet 60 byś nie zapłacił nie mówiąc o 80

pozdro panowie

Import AUT USA
- --==maly==----
Takimi słowami to możesz się zwracać na podwórku do kolegów nie do mnie.
Masz identyczne podejście do aut jak bratki, turki, handlarzyny z ciemnymi mordami to jest forum pasjonatów, którzy potrafią docenic odpowiedni egzemplarz a nie angielską okazję gdzie przy dzwonie można zginąć bo nawet poduszki i napinacze nie odpalają.
Pokaż VIN e92 zobaczymy bez której ćwiary przyjechała z USA zapewne szukałeś najtańszej bo już stoi na allegro w celach zarobkowych.
Masz identyczne podejście do aut jak bratki, turki, handlarzyny z ciemnymi mordami to jest forum pasjonatów, którzy potrafią docenic odpowiedni egzemplarz a nie angielską okazję gdzie przy dzwonie można zginąć bo nawet poduszki i napinacze nie odpalają.
Pokaż VIN e92 zobaczymy bez której ćwiary przyjechała z USA zapewne szukałeś najtańszej bo już stoi na allegro w celach zarobkowych.
- proice
- Kontakt:
--==maly==---- pisze:Takimi słowami to możesz się zwracać na podwórku do kolegów nie do mnie.
nie no tu masz racje przeklinać nie ma co nic to nie pomoże, tu szczerze przepraszam za ostre słowa

a Vin e92 sobie spiszę i Ci podam to mi sprawdzisz wóz

pozdro

Import AUT USA
- --==maly==----
A to "szwagier" nie może sprawdzić 

- Sieniek
- Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1
Już ci się e46 znudziła?
Wiec pora na e92 czy może zmieniasz marke?
Co do dyskusji która prowadzicie, to dajcie sobie spokój wystawia za tyle ile chce a czy ktoś to kupi to inna sprawa.
P.S wystaw na mobile.de tam docenia ładna i zadbana sztuke.
Wiec pora na e92 czy może zmieniasz marke?

Co do dyskusji która prowadzicie, to dajcie sobie spokój wystawia za tyle ile chce a czy ktoś to kupi to inna sprawa.
P.S wystaw na mobile.de tam docenia ładna i zadbana sztuke.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson
Pisało 95 
Kolekcjoner szuka auta bez modów!
Poza tym kto da 85 za auto ani stare ani nowe porostu to tylko E46 m3 które jest autem dla ludu.
A teksty o ulepach za 50-55tys darujcie sobie..... Ulepa można za 70 80 też kupić! Tak i każdą M3 w Polsce jest przez was znana...... Hehehe pierdoły!
Teksty o podłogach itd że idealne...... Co wy macie kamery w tych autach i monitorujecie na bieżąco te wozy!? Ta jedyna w pl ideał. Kurde przestańcie pisać takie bzdury przecież dzisiaj może być Oki a za 2 miechy może się to zmienić prawda?
No chyba że po każdej jeździe sprawdzacie podzespoły w swoich perelkach najlepszych w Polsce!
Potem czytają takie bzdury inni i myślą tylko tu są igły ale trza dać 90 dych za 2003 rok bo inne to ulepy!
Za 100 to idzie kupić ładna e92 w manualu Zrozumcie to a to inna bajka.....jeździłem swoją przez 7 lat nie była na pewno ideałem.....ale była doinwestowana i zupełnie inna niż zwykła E46 m3 ale jak miał bym wybór dać za swoją 500 konna 90 dych malowana z fantami które ma a jest tego od groma lub prawie serię starsza za tyle samo...... Moja Za 85 stała i prawie nikt nie dzwonił a ty za swoją chcesz 95 człowieku jak ktoś ci da 65 to się nawet nie zastanawiaj.
Jak dobrze poszukam i poczekam do jesieni to ładna e92 m3 w dkg za 115 kupie! A to inna liga!!!!! A pewnie za 95 to w manualu dostanę.... Dla was to pewnie ulepy prawda?
Prawda jest taka że auta idą w dół w końcu jest nowe m3 m4........!!!

Kolekcjoner szuka auta bez modów!
Poza tym kto da 85 za auto ani stare ani nowe porostu to tylko E46 m3 które jest autem dla ludu.
A teksty o ulepach za 50-55tys darujcie sobie..... Ulepa można za 70 80 też kupić! Tak i każdą M3 w Polsce jest przez was znana...... Hehehe pierdoły!
Teksty o podłogach itd że idealne...... Co wy macie kamery w tych autach i monitorujecie na bieżąco te wozy!? Ta jedyna w pl ideał. Kurde przestańcie pisać takie bzdury przecież dzisiaj może być Oki a za 2 miechy może się to zmienić prawda?
No chyba że po każdej jeździe sprawdzacie podzespoły w swoich perelkach najlepszych w Polsce!
Potem czytają takie bzdury inni i myślą tylko tu są igły ale trza dać 90 dych za 2003 rok bo inne to ulepy!
Za 100 to idzie kupić ładna e92 w manualu Zrozumcie to a to inna bajka.....jeździłem swoją przez 7 lat nie była na pewno ideałem.....ale była doinwestowana i zupełnie inna niż zwykła E46 m3 ale jak miał bym wybór dać za swoją 500 konna 90 dych malowana z fantami które ma a jest tego od groma lub prawie serię starsza za tyle samo...... Moja Za 85 stała i prawie nikt nie dzwonił a ty za swoją chcesz 95 człowieku jak ktoś ci da 65 to się nawet nie zastanawiaj.
Jak dobrze poszukam i poczekam do jesieni to ładna e92 m3 w dkg za 115 kupie! A to inna liga!!!!! A pewnie za 95 to w manualu dostanę.... Dla was to pewnie ulepy prawda?
Prawda jest taka że auta idą w dół w końcu jest nowe m3 m4........!!!