BMW M5 E39 PL
BMW M5 E39 PL
Panowie nie wiem czy dobrze robie ale waham się nad sprzedażą swojej M.Autko kompletnie niemalowane każdy element jest fabrycznie polakierowany.W środku pachnie nowością i nie jest to wpływ jakichś chemicznych specyfików.Po zmianie olejów,filtrów i konserwacji lakieru i felg.Auto kupione w PL salonie.Najwięcej może na temat auta wypowiedzieć się użytkownik KM5 ,którego pozdrawiam i jak nie sprzedam swojej M to gdzieś się umówimy i powspominamy razem historie tego niezywkłego egzemplarza.
Link: http://allegro.pl/bmw-m5-e39-pl-salon-o ... 20122.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Link: http://allegro.pl/bmw-m5-e39-pl-salon-o ... 20122.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: BMW M5 E39 PL
Daje 40k pln jestem jutro po 8:00?
jeżeli faktycznie masz zamiar przesiąść się na e60, to opcja nie jest zbyt dobra... troszkę większe koszty eksploatacji, fakt że dźwięk v10 niepowtarzalny, osiągi też lepsze, środek nowszy i ładniejszy ale mnie osobiście v8 bardziej leży.
P.S.
bierzesz kase czy odpuszczasz?

jeżeli faktycznie masz zamiar przesiąść się na e60, to opcja nie jest zbyt dobra... troszkę większe koszty eksploatacji, fakt że dźwięk v10 niepowtarzalny, osiągi też lepsze, środek nowszy i ładniejszy ale mnie osobiście v8 bardziej leży.
P.S.
bierzesz kase czy odpuszczasz?

Czemu nie ma fotek wnętrza ??
M5 w tym modelu bardzo mi się podoba... Szkoda, że nie robili jakieś wersji z automatem. Wiem, że manual to frajda jest itp. ale jednak ja autem chciałbym jeździć na co dzień a w moim mieście, które jest na podium jeśli chodzi o korki to się z manualem wymięka.
M5 w tym modelu bardzo mi się podoba... Szkoda, że nie robili jakieś wersji z automatem. Wiem, że manual to frajda jest itp. ale jednak ja autem chciałbym jeździć na co dzień a w moim mieście, które jest na podium jeśli chodzi o korki to się z manualem wymięka.
Cały urok w manualu w S62. Nie ma miękkiej gry. Ogólnie silnik bulletproof...już raczej nie doczekamy się takiej konstrukcji z Garching...szkoda!
zdjęcia powinienem zaraz zrobić.Myślałem ,że dzisiaj chociaż się wyśpie ale już nie mogę spać bo mam świadomość ,że mam wolny czas więc jadę się przejechać M bo padać będzie dopiero od 16
Fotki zrobię jak bd wracał tak koło 8
EDIT:zdjęcia wnętrza dodane ,nie koncentrowałem się na szczegółach bo nic zużyte ani przetarte nie jest.Kierownica była obszywana przez KM5 .Pozdrawiam

EDIT:zdjęcia wnętrza dodane ,nie koncentrowałem się na szczegółach bo nic zużyte ani przetarte nie jest.Kierownica była obszywana przez KM5 .Pozdrawiam

Czy kierownica jest obszywana? Jeśli tak to dlaczego?
W jakim stanie są vanosy, czy hałasują, przy odpalaniu, na zimno, na ciepło?
Czy silnik ma wycieki?
W jakim stanie są vanosy, czy hałasują, przy odpalaniu, na zimno, na ciepło?
Czy silnik ma wycieki?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Tak jak pisałem była obszywana.Dlaczego to proszę spytać KM5.Vanosy są ok slychac je ale uważam ze jest to w normie bo slychac je delikatnie na zimnym i ciepłym tak samo.Przy odpaleniu nie slychac nic.Silnik jest kompletnie suchy.
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2014 14:15 przez matt01, łącznie zmieniany 1 raz.
matt01 przyjacielu ja nic nie obszywałem, z mojego garażu samochód wyjechał absolutnie perfekcyjny w pełni ori
Nic, absolutnie nic nie było dłubane.
Bombel, jedź, zbadaj temat kierownicy. Jeżeli to tylko fantazja poprzedniego właściciela to po raz kolejny to mówię Emka jest piękna

Bombel, jedź, zbadaj temat kierownicy. Jeżeli to tylko fantazja poprzedniego właściciela to po raz kolejny to mówię Emka jest piękna

KM5
To może poprostu tak wyjechała z salonu.Ja tak palnąłem ,że obszywana bo tak mi się wydawało i tak wyglądała.Napewno nie przemawia to za wypadkowośćią tylko jest na plus.AUTO jest BEWYPADKOWE.Zresztą tak jak już mówię do ukrycia nic nie mam proszę dzwonić jak ktoś poważnie zainteresowany chętnie udziele info. 
EDIT:Podjąłem decyzję ,że jednak nie sprzedaję.KM5 przemówił mi do rozsądku.Przepraszam za lekkie zamieszanie ze sprzedażą.Pozdrawiam

EDIT:Podjąłem decyzję ,że jednak nie sprzedaję.KM5 przemówił mi do rozsądku.Przepraszam za lekkie zamieszanie ze sprzedażą.Pozdrawiam

znowu mnie naszło .Pierwszy raz w życiu miałem okazję prowadzić M5 E60 ,wiem psuję się i tak dalej ale mi chodzi o manual.Chyba ,że G-POWER
Link:http://allegro.pl/show_item.php?item=5416379906
Link:http://allegro.pl/show_item.php?item=5416379906
Mozna prosic numer VIN?
WBSDE9107XGJ16778
SPRZEDANE 

Tak sprzedana... jak się okazało z uszkodzonym silnikiem. Sprzedawca już nie odbiera telefonu...