M3 E46 IMOLA RED UK
-
- Auto: A45
M3 E46 IMOLA RED UK
Witam,
Sprzedam BMW E46 M3 wersje RHD auto zakupiłem od kolegi z forum OLSZI( wszyscy znają tego Pana i wiedzą jakie ma auta). Sprzedaje ponieważ wyjeżdżam za granice na dłuższy okres.
Cena do negocjacji. Racji tego że auto ma już prawie 9,000 tys. odwiedzin na stronie i ani jednego telefonu dojdzie do 10.000 zrobię promocje kupującemu
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-m3 ... 62e784fbc4
Sprzedam BMW E46 M3 wersje RHD auto zakupiłem od kolegi z forum OLSZI( wszyscy znają tego Pana i wiedzą jakie ma auta). Sprzedaje ponieważ wyjeżdżam za granice na dłuższy okres.
Cena do negocjacji. Racji tego że auto ma już prawie 9,000 tys. odwiedzin na stronie i ani jednego telefonu dojdzie do 10.000 zrobię promocje kupującemu
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-m3 ... 62e784fbc4
Re: M3 E46 IMOLA RED UK
No raczej, ze cena ostro w dół. No chyba powinieneś na wyspach ja wystawić skoro nawet przekładki Ci sie nie chciało zrobić.
palantini3
Warto przełożyć takie auto , ale robić to na sprzedaż po co , chyba że w celach zarobkowych tylko i wyłącznie
jigsaw a co z ceną ?? po ile takie w uk mają ??
Bimmermen pisze:Warto przełożyć takie auto
Nie wiem po ile, ale teraz to się nawet do upalania na daily nie nadaje u nas w Polsce, więc raczej cena sporo w dół, sama przekładka plus pierwszy serwis takiego auta to 30 tys... a mamy dalej angola...Bimmermen pisze:Warto przełożyć takie auto , ale robić to na sprzedaż po co , chyba że w celach zarobkowych tylko i wyłącznie
palantini3
-
- Auto: A45
Dla takich chwil warto posiadać konto na takim forum „ made my day”jiGsaw pisze:Nie wiem po ile, ale teraz to się nawet do upalania na daily nie nadaje u nas w Polsce, więc raczej cena sporo w dół, sama przekładka plus pierwszy serwis takiego auta to 30 tys... a mamy dalej angola...Bimmermen pisze:Warto przełożyć takie auto , ale robić to na sprzedaż po co , chyba że w celach zarobkowych tylko i wyłącznie
Wpadnij do Konin,a najwyżej pokaże ci że jednak da się coś tam upalić Mk,a w „Angolu” później strzelimy jakiegoś whiskaczka najwyżej
Auto zarezerwowane, chyba „Anglik z Polski” dzwonił oglądał bo dziwny akcent miał
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob lis 17, 2018 00:19 przez Krystian_007, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Przekladka i panewki 30tys ??? Cos ci sie pomieszalo.jiGsaw pisze:, sama przekładka plus pierwszy serwis takiego auta to 30 tys... a mamy dalej angola...
Poza tym pierwszy serwis trzeba zrobic zazwyczaj w kazdej mce obojętnie ile kosztowala.
Witam was serdecznie Panowie i Panie powiem tak bardzo lubię to forum i poznałem na nim wiele miłych inteligentnych fajnych na poziomie ludzi ale zauważyłem od jakiegoś czasu że są pewne osoby co zawsze lubią wrzucić jakiś głupi komentarz głupio napisać coś dodać itp itd zreguły zawsze w dziale auta na sprzedaż lub samochody z ogłoszeń zreguły cena nie pasuje zza drogo to złe to takie to siakie.... Tak jak to mamy miejsce teraz cena za wysoka lepiej zrobić mocno w dół (Proponuję zajrzeć na ebay.co.uk)i zobaczyć ile kosztuje m3 Imola Red po lifcie bez kategorii.
Tak samo jak przekładka plus serwis na początek 30 tys zł wydaje mi się że to też lekka przesada wiadomo można tyle wydać ale to byś musiał nie wiadomo co zrobić w tym aucie (Kupisz Europe też robisz serwis) Anglik jest tańszy bo gdyby to była Europa po lifcie kosztowałaby dużo więcej myślę że około 85-100 tys zł tutaj masz wóz zza około 50 tys zł plus przekładka itp itd na pewno cena jest do negocjacji więc wg mnie max po przekładce na gotowo 67-69 tys zł czyli mamy około 20 tys zł taniej a to czy ktoś chce mieć Europe czy Usa czy Anglika to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć myślę że jeśli jakoś Daily car Anglik po przekładce jest ok na track day itp też jeśli chcemy aby była to lokata kapitału trzeba będzie kupić Europe za dużo większą kwotę i najlepiej trzymać ją pod kocem bo strach jeździć że ktoś w Ciebie uderzy żeby ktoś nie porysował igłą żal na tor pojechać bo nie daj Boże coś się stanie to jej wartość spadnie...Na pewno zaraz będą komentarze że bronie bo auto kupione ode mnie itp. Nie chcę się tutaj z nikim kłócić bo forum jest po to aby jednoczyc ludzi.
Tak m3 pewnie by się dużo szybciej sprzedała na wyspach ale trzeba byłoby ją tam spowrotem wywieźć i najlepiej byłoby tam mieszkać.
Tak samo jak przekładka plus serwis na początek 30 tys zł wydaje mi się że to też lekka przesada wiadomo można tyle wydać ale to byś musiał nie wiadomo co zrobić w tym aucie (Kupisz Europe też robisz serwis) Anglik jest tańszy bo gdyby to była Europa po lifcie kosztowałaby dużo więcej myślę że około 85-100 tys zł tutaj masz wóz zza około 50 tys zł plus przekładka itp itd na pewno cena jest do negocjacji więc wg mnie max po przekładce na gotowo 67-69 tys zł czyli mamy około 20 tys zł taniej a to czy ktoś chce mieć Europe czy Usa czy Anglika to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć myślę że jeśli jakoś Daily car Anglik po przekładce jest ok na track day itp też jeśli chcemy aby była to lokata kapitału trzeba będzie kupić Europe za dużo większą kwotę i najlepiej trzymać ją pod kocem bo strach jeździć że ktoś w Ciebie uderzy żeby ktoś nie porysował igłą żal na tor pojechać bo nie daj Boże coś się stanie to jej wartość spadnie...Na pewno zaraz będą komentarze że bronie bo auto kupione ode mnie itp. Nie chcę się tutaj z nikim kłócić bo forum jest po to aby jednoczyc ludzi.
Tak m3 pewnie by się dużo szybciej sprzedała na wyspach ale trzeba byłoby ją tam spowrotem wywieźć i najlepiej byłoby tam mieszkać.
Konia z rzędem temu, kto kupi tanią M3, która będzie wymagała tylko panewek. Ja wiem, że Ty masz inne standardy typu najdroższe na świecie 316iM3 itp., więc pewnie się nie dogadamy.Pawel_M3GT pisze:Przekladka i panewki 30tys ??? Cos ci sie pomieszalo.jiGsaw pisze:, sama przekładka plus pierwszy serwis takiego auta to 30 tys... a mamy dalej angola...
Poza tym pierwszy serwis trzeba zrobic zazwyczaj w kazdej mce obojętnie ile kosztowala.
Olszi - jakbyś przeczytał ze zrozumieniem co napisałem to byś wiedział, że to dokładnie miałem na myśli - auto łatwiej w UK sprzedać obecnie takie i tyle. Jeżeli to co piszesz to prawda to znaczy, że moja jest warta 100+, a jakoś nie wierzę, że w Polsce ktoś by docenił i tyle dał. Wklejanie linków z ebay.uk ma właśnie tyle sensu co napisałem - tam trzeba sprzedawać. Poza tym to masz też dużo racji.
Kystian_007 - jeżdżenie autem z kierą po złej stronie w PL to po prostu głupota i głównie w tym kontekście pisałem, że się nie nadaje. Whisky lubię, może będzie okazja.
palantini3
Myślę że jeśli masz Europe bezwypadkową bez grama szpachli po lifcie z przebiegiem około 150 tys km to myślę że spokojnie można za 100 tys zł sprzedać.
Miałem w tym roku 3szt Europa po lifcie w oryginalnym lakierze bodajże jedna z nich miała malowany jeden element i sprzedałem bezproblemowo za kwoty w granicach 100 tys zł... Jak to się mówi każda zmora znajdzie swojego amatora... Ale zauważyłem że sprzedaż m3 bardzo mocno stanęła nie wiem dlaczego czy rynek się nasycił tymi autami czy co trudno mi powiedzieć.
Miałem w tym roku 3szt Europa po lifcie w oryginalnym lakierze bodajże jedna z nich miała malowany jeden element i sprzedałem bezproblemowo za kwoty w granicach 100 tys zł... Jak to się mówi każda zmora znajdzie swojego amatora... Ale zauważyłem że sprzedaż m3 bardzo mocno stanęła nie wiem dlaczego czy rynek się nasycił tymi autami czy co trudno mi powiedzieć.
e46 czy w ogóle?OLSZI pisze:Ale zauważyłem że sprzedaż m3 bardzo mocno stanęła
Zauważyłem że wszystkiego e46 e92 f80 itp dużo ogłoszeń wisi i wisi sam nie wiem dlaczego i dużo osób które znam co handluje autami i tych prywatnie też narzekają.... Trudno mi powiedzieć co jest przyczyną.
Bezwypadek, ale nie bezstłuczek (drugi lakier, bez grama szpachli nie licząc nadkoli tylnych - ktoś poszerzał i wyszła ruda), przedlift, ori EU, carbon manual bez szybra, serwisy i dodatki za 35+, moc w zasadzie seryjna obecnie, nalot już sporo większy, bo 240 kkm. No i za takie auto realnie może 80, a taka UK po przekładce i serwisach wyjdzie z 70 jak nic... a dalej będzie tylko UK...OLSZI pisze:Myślę że jeśli masz Europe bezwypadkową bez grama szpachli po lifcie z przebiegiem około 150 tys km to myślę że spokojnie można za 100 tys zł sprzedać.
W ogóle coraz trudniej używane auto sprzedać, lewacka UE idzie na wojnę ze starszymi autami, żeby sprzedawać swoje nówki niemieckie Polakowi na kredyt/lysynk. Limity spalin, podatki, problemy z ubezpieczeniami itd. Taka jest moim zdaniem przyczyna kryzysu na rynku.
palantini3
Mieszkam w uk na stałe , wystawione mam teraz swoje m3 .
https://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-M3-Conve ... rk:21:pf:0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-M3-Conve ... rk:21:pf:0" onclick="window.open(this.href);return false;