Sprzedam bmw m3 e46
Sprzedam bmw m3 e46
Witam mam na sprzedaż bmw m3 e46 cabrio anglik lift manual do przekładki.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-m3-e46- ... yvbpL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do sprzedzenia jest jeszcze mka która miałem sprzedałem koledze pojezdził wakacje i chce sprzedać
(opis w showroom m3 cabrio Olszi)
Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem najlepiej Dzwonić.
Zapraszam i pozdrawiam.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-m3-e46- ... yvbpL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do sprzedzenia jest jeszcze mka która miałem sprzedałem koledze pojezdził wakacje i chce sprzedać
(opis w showroom m3 cabrio Olszi)
Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem najlepiej Dzwonić.
Zapraszam i pozdrawiam.
-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Re: Sprzedam bmw m3 e46
m5 e60 już pogoniłeś???
Tak pierwszą kupił kolega z mforum a drugą też sprzedałem....
Chcę kupić m3 e46 coupe estori blau albo Imolarot ale ciężko o te kolory miałem teraz cabrio estori blau ale szukam coupe bo na track day cabrio nie bardzo pasuje.
Chcę kupić m3 e46 coupe estori blau albo Imolarot ale ciężko o te kolory miałem teraz cabrio estori blau ale szukam coupe bo na track day cabrio nie bardzo pasuje.
Fajny wóz kolor zajebisty 

Kolor bardzo fajny ale estori blau jest jeszcze lepszy choruje na taką w coupe po lifcie ewentualnie Imolarot nawet chętnie bym się zamienił na taką jak ktoś ma
Z ciekawostek nie wiem jak to właściciel poprzedni załatwił ale cabrio mystic blue miała wymienioną podłogę dwa lata temu na gwarancji w aso bmw po rozkodowaniu nr VIN wychodzi tak Sprawdzałem w serwisie.
Wg mnie bardzo dobrze na plus.
Z ciekawostek nie wiem jak to właściciel poprzedni załatwił ale cabrio mystic blue miała wymienioną podłogę dwa lata temu na gwarancji w aso bmw po rozkodowaniu nr VIN wychodzi tak Sprawdzałem w serwisie.
Wg mnie bardzo dobrze na plus.
-
Strasznie mi się podobała ta druga na hartge. Gdyby nie budowa domu już dawno bym po nią był...OLSZI pisze:Tak pierwszą kupił kolega z mforum a drugą też sprzedałem....
Fajna była bo czarny i biały środek ale za duże koła 21 na nasze drogi to masakra.... Rozumiem z budową domu są rzeczy ważne i ważniejsze.
M5 e60 fajne auto ale wg mnie najlepsza z tych M to e92 dkg v8 To jest to.
-
Jak to mówią jeden woli rybki a drugi pipki.OLSZI pisze:Fajna była bo czarny i biały środek ale za duże koła 21 na nasze drogi to masakra.... Rozumiem z budową domu są rzeczy ważne i ważniejsze.
Hehehe dokładnie najlepiej jak by w garażu był każdy model M to byłoby super.
Sprzedane mystic blue i carbonschwarz po przekładce też.
Czarna sprzedana i już ponownie na sprzedaż?
Może krzywdy jej nie zrobił w te kilka dni
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-ID6yxeCR.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś chce sporo przyciąć
Kupiłbym to auto, ale nie w kasie o której rozmawialiśmy.
Co innego jakby to nie był angol...nie będzie trzymał wartości a ja chce to zostawić na kilka lat właśnie w tym celu.
Wtedy to nawet cena z aktualnego ogłoszenia jest ok.
Może krzywdy jej nie zrobił w te kilka dni

http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-ID6yxeCR.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś chce sporo przyciąć

Kupiłbym to auto, ale nie w kasie o której rozmawialiśmy.
Co innego jakby to nie był angol...nie będzie trzymał wartości a ja chce to zostawić na kilka lat właśnie w tym celu.
Wtedy to nawet cena z aktualnego ogłoszenia jest ok.
Poszła w momencie gość wystawił z czystej ciekawości nie ma wogole parcia by ją sprzedać tak Ci powiem.
Wóz pewny i fajny wart uwagi a cena to indywidualna sprawa....
Tak ciężko kupić ciekawe Eu że wersja po przekładce sprzedaje się w momencie.
Komuś cena o której rozmawialiśmy nie przeszkadzała a nawet poszła za więcej.
Pozdrawiam
Wóz pewny i fajny wart uwagi a cena to indywidualna sprawa....
Tak ciężko kupić ciekawe Eu że wersja po przekładce sprzedaje się w momencie.
Komuś cena o której rozmawialiśmy nie przeszkadzała a nawet poszła za więcej.
Pozdrawiam
-
- Auto: m5e34,m5e39,m3e30,m3e46 i 911
OLSZI pisze:Hehehe dokładnie najlepiej jak by w garażu był każdy model M to byłoby super.
miałem kiedyś tak , ze staly u mnie wszystkie m3 jakie wyszly, w coupe.

Też bym tak chciał mieć z każdej M po jednej ale trzeba się jedną zadowolić jak to się mówi lepsze rydz niż nic hehehe.