Widziałem ją jak była wystawiona pierwszy raz. Dla mnie do ideału brakuje tylko DKG ale tak to petarda. Swietne zestawienie.
Powodzenia w sprzedaży

Też miałem zdjęcia tego samochodu i nazywanie tego lekkim uszkodzeniem jest bardzo dużym przegięciem ,nikomu nie zazdroszczę dobrej ceny zakupu tylko nie lubię oszukiwania , szczególnie jeżeli chodzi o znajomych i kolegów . Skoro kolega nie wie co kupił i co sprzedaje to może wrzuć zdjęcia żeby nie mieć kogoś na sumieniu .MIchael_M5 pisze:Auto osobiście oglądałem i nawet miałem na warsztacie u siebie, sprawdzałem przed kupnem dla kolegi. Auto w super stanie było jakieś rok temu z tego co pamiętam, nie została kupiona bo się nie dogadali co do ceny. Ale powiedz o przygodzie jaką miała, sprzedający na 100% Ciebie o tym poinformował, jak coś to mam zdjęcia jak wyglądała przed naprawą.
--==maly==---- pisze:Nie ma co wymyślać zazdrośniki że dobrze kupił. auto jest dobre wg mnie bezwypadkowe i fajnie doinwestowane tu nie ma wątpliwości a przygoda nie byla poważna sam chciałem ją kupić bo jest piękna ale za dużo aut mam na stanie.