Sprzedam BMW M3 E92 COMPETITION polift 2011 DKG
-
- Auto: BMW M3 E92
Re: Sprzedam BMW M3 E92 COMPETITION polift 2011 DKG
Ładna sztuka jako jedna z nielicznych chyba przypłynęła cała i nierozbita z USA
Rozbita nie, ale malowana w stanach była...
Dokładnie tak jak piszecie , nie była nigdzie uderzona , miała status thief
Jak to z m3 zawsze jakies szczegóły mniejsze lub wieksze zostana pominięte ,tylko jak pojedziesz na spotkanie 500km to prawdę poznasz sam ,Rok temu ogladalem ten model m3
Ja też ogladalem jak jeszcze była u pierwszego właściciela (handlarza), tyle.dobrze że miałem blisko to nic nie straciłem.
Ale po co piszecie co było kiedyś ? Nie kumam , auto od dłuższego czasu mam JA ! I wylądowało u Raptownego i on się zajął tym samochodem i przepatrzyl go całego i powiedział ze zdrowa sztuka
Piszemy co wiemy na temat tego samochodu, chyba po to jest forum żeby się dzielić informacjami. Ja ten samochód ogladalem w październiku. Pozniej przeszedł przez rece innego handlarza az do Pana. Mając ten samochód kilka mieisecy i pisząc że się posiada od dłuższego czasu to tak słabo to wygląda.
-
- Auto: M3
Oglądałem ten samochód w tamtym roku na przełomie wrzesnia października. Auto wychodzi ze przyjechalo z USA cale ale było tam malowane najprawdopodobniej po wandalizmie. W niektórych punktach bardzo dużo farby o ile nie szpachla, samochód pomalowany srednio . Na ogledzinach auto bez zderzaka który się spawał i malował. Na jeździe próbnej palowany na zimnym przez właściciela co mnie bardzo odrzuciło. Samochod kojarzyłem ze zlotu lostark w Krośnie ale byl nin inny mlody człowiek, właściciel przyznal se pozyczal samochod kolegą. (Wiec mozna sie domyślać ze nie było oszczedzane) Cena byla naprawde bardzo okazjonalna w tamtych czasach po paru tygodniach auto znalazło się już u innego właściciela (handlarza) który to przez telefon znow wciskał bajke jakie to auto nie jest super, następnie trafiło do Ciebie. Wiec pisanie ze posiadasz samochod długo to glupota bo w listopadzie auto dslej wisiało na allegro. Jeżeli kilka miesięcy dla ciebie to długo to nie bylo tematu.
Dokładnie to samo potwierdzam w 100 procentach co kolega wyżej napisał. Jeszcze błędy na desce się swiecily jak ja bylem ogladac, jakieś uszczelki pomalowane, zacieki, jakieś resztki szkła w aucie. A co najbardziej mnie w k... w takiej sytuacji to brak paliwa w aucie, jazda próbna na oparach.
Mam auto od marca , wiec kilka miesięcy mam , człowiek chce normalnie auto wystawić a tu cała historia pojazdu wypisana buhahaha
to jak masz je dopiero od marca to masz prawo mało wiedzieć... dlatego nie kłam, że masz od dłuższego czasu
bardzo dobrze, że jak ktoś ma jakieś info to przedstawia to publicznie.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dokładnie po to jest forum dobrze że ludzie piszą xo wiedzą. Posty i tak byly delikatne nikt nic oczerniającego nie napisał wszystko obiektywnie a auto cene ma zdecydowanie wysoką jak na pochodzenie i przeszłość.
Cena wyjściowa