Pewnie w ASO...przemeksaw pisze:A wiecie panowie gdzie można kupić te male znaczki M na felgi, dekielki i znaczek na maskę bo wszystko jest w nie najlepszym stanie
Renowacja felg E39 M5 - Double Spoke 65M Chrom Shadow
Re: Renowacja felg E39 M5 - Double Spoke 65M Chrom Shadow
http://www.bmwproducts.nl/Webwinkel-Pro ... -velg.htmlprzemeksaw pisze:A wiecie panowie gdzie można kupić te male znaczki M na felgi, dekielki i znaczek na maskę bo wszystko jest w nie najlepszym stanie
Ja odnawiałem u nich niedawno 17" Motorsporty (na srebrno oczywiście) i jestem w miarę zadowolony. Tj. nie jest to jakaś super finezyjna robota i po napawaniu zostały na wewnętrznej (niewidocznej, schowanej pod oponą) części felgi ślady, takie jakby zadry.domeqctr pisze:A no wlasnie- Boogie pisales ok 2 lata temu o firmie renowacja-felg.pl. Jak oceniasz Ich pracę z perspektywy tego czasu? Warto?Marcin_Os pisze:I jeszcze ma nie odpaść po pół roku.
Ale generalnie felgi wyglądają ładnie. Srebrny oczywiście zupełnie inny niż oryginalny BMW, taki bardziej w kolorze aluminium, ale ma ładny taki metaliczny brokacik. Flegi wyglądają ładnie i czysto.
Z irytujących mnie rzeczy to tylko te zadry (zupełnie niewidoczne w użytkowaniu) o których pisałem wyżej i fak, że farba nałozona dosyć grubo - napisy na wnętrzu felgi, np. ET i inne wyraźnie zalane farbą, co mnie wkurza
Jak auto do mnie wróci to cyknę fotki
W Z3 dwie felgi regenerowałem z lakierowaniem tradycyjnym (nie piecowym) i kolor był dobrany idealnie, nie mówiąc, że farba położona super-cienko, zadnych kłopotów z czytelnością wytłoczonych napisów. I wszystko byłoby super, gdyby klar nie zaczął odłazić płatami już po jednym sezonie i teraz wygląda to okropnie...
Pozdrawiam
PN
E36/8S '98
E53 4.6is '03
E34 525i '93
E36 325i '92
PN
E36/8S '98
E53 4.6is '03
E34 525i '93
E36 325i '92
ja rowniez regenerowalem felgi w firmie renowacja-felg.pl i moje obserwacje sa dokladnie takie same jak kolegi wyzej. Pozdr
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam konkretne pytanie czy ktoś robił w końcu felgi w Anglii????
Mam konkretne pytanie czy ktoś robił w końcu felgi w Anglii????
boogie pisze:Wyczaiłem chyba tę firme od kumpla, za kilka dni zrobie wywiad i podam szczegóły.Bombel pisze:Człowiek który miał przez chwilę moje M5 mówił, że w Poznaniu ktoś przywraca felgom od M5 oryginalny wygląd za 400PLN. Mogę się dowiedzieć więcej.
Z ciekawostek podam, że felgi nie mają bezbarwnego tylko są teflonowane.
Zgadzałoby sie to, bo jak wziąłem papier 2000 to po 3 sekundach tarcia pojawiła się czarna farba.
A teraz Panowie, trzymać jajka :
http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... ction.html
Koszt tego to 1000 pln dla forumowiczów, plus wysyłka na wyspy.
Ja do nich pisałem bo chciałem im wysłać kilka kompletów, to stwierdzili, że już nie robią.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Bardzo dziwne że już nie robią bo ja dzisiaj rano rozmawiałem z popołudniu już felgi zostały spakowane i wysłane więc chyba robią felgi dalej.Bombel pisze:Ja do nich pisałem bo chciałem im wysłać kilka kompletów, to stwierdzili, że już nie robią.
Nie wiem. Taką dostałem odpowiedź. Daj znać, czy zrobili i czy wszystko OK.
Jaki koszt usługi? Jaki koszt wysyłki w obie strony?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Przyłączam się do pytania.
Wtedy czuję, że żyje
Ja również podtrzymuję swoje zainteresowanie tematem.
Jeżeli wyjdzie dobrze to ja mam dwa komplety
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Felgi dzisiaj do mnie dotarły i są wykonana naprawdę profesjonalnie i wyglądają jak nowe i co najważniejsze to jest ten kolor co powinien byćBombel pisze:Nie wiem. Taką dostałem odpowiedź. Daj znać, czy zrobili i czy wszystko OK.
Koszt usługi jest 340funtów
tytus900, dawaj foty
Szybciutko! I do fot wszelkie info jak to działa...Mickey pisze:tytus900, dawaj foty
-
- Auto: M3 E46,E30 S50
Foty fotami. Info info i jeszcze raz info.