Aha ok ale wnetrze chyba tez niebieskie dlatego mi sie skojazylo:)wania pisze:Dino444, tam ta byla czarna
Zakup BMW M5 E39
Re: Zakup BMW M5 E39
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Natrafiłem na ślad pewnej M5 stalblau z Nysy. Ku pamięci umieszczam fote, w Poznaniu jeździ teraz.

Pozdrówka!
Piękny kolor 

Oglądałem dzisiaj M5 e39, które jest wystawione w Poznaniu za 49000zł. Błękitna z karbonowym dachem.
Tablice rej. PO 664GC.
Auto niby z poliftowym motorem, ale szczerze powiedziawszy nie słyszałem nigdy tak głośnego Vanosa w poliftówce. Była to pierwsza rzecz, która mnie mocno zniechęciła.
Ogólnie prezentuje się nieźle, ale do ideału jej daleko. Na pewno było malowane (prawdopodobnie całe), sporo takich drobiazgów które drażnią typu, brak uszczeleczki między szybą, a dachem, czy osłony pod silnikiem.
Okropnie wyglądający dach, strasznie zmatowiały karbon.
Fajne zawieszenie - nie nie wytłuczone.
Niesamowite lusterka.
Auto wewnątrz nawet nieźle się prezentuje, jednak na pewno ma przebieg grubo ponad 200 tysięcy. W 2001 roku miała przejechane 50kkm.
Stuki w przeniesieniu napędu, może guma na wale, może podpora, może most, a może skrzynia, nie wiem, nie zgłebiałem.
Wydechy z kwasówki. Niech się ktoś nie napala, że leżą tam jakieś fajne wydechy, bo są to zwykłe straight pipes, tylko z baaaardzo długimi i grubymi końcówkami - pracuje super.
Silnik jeździ super. Faktycznie jest mocny, oczywiście nie wierzę w 460 koni, ale subiektywnie mogę stwierdzić, że jest szybka, jednak hałas Vanosa mocno odstrasza.
Chciałem ją kupić jako zabawkę, bo uważam, że na tor i wybebeszenie się nadaje, ale nie dogadaliśmy się co do ceny. Chce wziąć do łapki 47 tysi, za 44 odda bez letnich kół, myślę, że z obu tych kwot po 1000zł do zejścia. Za 41, bez letnich, nie chciał oddać. Jak ktoś szuka lalki niech szuka gdzie indziej.
Tablice rej. PO 664GC.

Auto niby z poliftowym motorem, ale szczerze powiedziawszy nie słyszałem nigdy tak głośnego Vanosa w poliftówce. Była to pierwsza rzecz, która mnie mocno zniechęciła.
Ogólnie prezentuje się nieźle, ale do ideału jej daleko. Na pewno było malowane (prawdopodobnie całe), sporo takich drobiazgów które drażnią typu, brak uszczeleczki między szybą, a dachem, czy osłony pod silnikiem.
Okropnie wyglądający dach, strasznie zmatowiały karbon.
Fajne zawieszenie - nie nie wytłuczone.
Niesamowite lusterka.
Auto wewnątrz nawet nieźle się prezentuje, jednak na pewno ma przebieg grubo ponad 200 tysięcy. W 2001 roku miała przejechane 50kkm.
Stuki w przeniesieniu napędu, może guma na wale, może podpora, może most, a może skrzynia, nie wiem, nie zgłebiałem.
Wydechy z kwasówki. Niech się ktoś nie napala, że leżą tam jakieś fajne wydechy, bo są to zwykłe straight pipes, tylko z baaaardzo długimi i grubymi końcówkami - pracuje super.
Silnik jeździ super. Faktycznie jest mocny, oczywiście nie wierzę w 460 koni, ale subiektywnie mogę stwierdzić, że jest szybka, jednak hałas Vanosa mocno odstrasza.
Chciałem ją kupić jako zabawkę, bo uważam, że na tor i wybebeszenie się nadaje, ale nie dogadaliśmy się co do ceny. Chce wziąć do łapki 47 tysi, za 44 odda bez letnich kół, myślę, że z obu tych kwot po 1000zł do zejścia. Za 41, bez letnich, nie chciał oddać. Jak ktoś szuka lalki niech szuka gdzie indziej.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1064064716
Znowu na sprzedaż czerwona z GD, tym razem cena całkiem, całkiem.
Znowu na sprzedaż czerwona z GD, tym razem cena całkiem, całkiem.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Tomas ja dobrze zna. Ponoc miala przygody blacharskie i chyba me remusy teraz czy jakies inne wydechy
Ja słyszałem, że auto bardzo źle się prowadzi po strzale w zawieszenie i zamienione ma silniki z tą...
Takie informacje mi przekazał mi właściciel tego błękitnego auta i faktycznie pokrywają się z uprzednimi plotkami jakie słyszałem nt. tej czerwonej

Takie informacje mi przekazał mi właściciel tego błękitnego auta i faktycznie pokrywają się z uprzednimi plotkami jakie słyszałem nt. tej czerwonej

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ale w czerwonym kolorze M5 wygląda PIĘKNIE.
Nie bardzo jestem w temacie M5 ale chyba 2002r powinien mieć szare zegary a ta ma czarna przed liftowe.
Nie bardzo jestem w temacie M5 ale chyba 2002r powinien mieć szare zegary a ta ma czarna przed liftowe.
Ta czerwona to poprzekładany strup, poprzednio po cichu właściciel chciał sie zamienić na diesla e46 za 38 tys.
Pozdrówka!
Jaka by nie była, i tak zawsze będzie 10000x piękniejsza od tych waszych zajebistych igieł 

czyli wychodzi na to ze czerwona z 2002 r ma silnik przed liftem....a dwukolorowa flaga znaczy ta utuningowana przejela serce poliftowe ..niezly misz masz ....
No ma pare szczegółów które w ogóle nie pasują do poliftowego auta tarcze zegarów lusterko wsteczne dobrze że kiera i NAVI 16/9 została z poliftu chociaż....
Ale co jak co IMOLAROT wygląda zajebiście...

niektorzy szukaja ..uj wie czego,roznych wynalazkow a ja mam stosunkowo tanie ,solidne m5 na sprzedaz i jeszcze nikt z forum nie pofatygowal sie ogladnac
..a telefonow pincet heheheh

nie niegregor400 pisze:.a dwukolorowa flaga znaczy ta utuningowana przejela serce poliftowe ..niezly misz masz ....

Silnik z tej czerwonej został zwyczajnie zarżnięty
Pozdrówka!
Ciekawe dlaczego tu jest tak atrakcyjna cena?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13513065
Mieszkam od tej mieściny skąd pochodzi to ogłoszenie jakieś 25km a ostatnio jej okolice były pod 4 metrami wody. Może auto zwyczajnie zostało wykąpane w całości... a teraz gdy woda powoli opadła

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13513065
Mieszkam od tej mieściny skąd pochodzi to ogłoszenie jakieś 25km a ostatnio jej okolice były pod 4 metrami wody. Może auto zwyczajnie zostało wykąpane w całości... a teraz gdy woda powoli opadła