Kupno M5-tki
Re: Kupno M5-tki
no wlasnie takiej poszukuje wiesz m5 to mazenie nie jednego a ta predkosci niesamowite szukam takiej nie dam duzo za nia nie mam az tyle kasy bo pozniej trzeba jeszcze dolozyc po kupnie szukam w miare dobrym stanie technicznym i nie zgnita bo przeciez e39 lubi zlapac rdze zwlaszcza na podwoziu
coraz ciekawszych rzeczy sie mozna dowiedziec.....lacoste55 pisze:bo przeciez e39 lubi zlapac rdze

Lepiej panowie byscie na priva przeszli, bo jak ktos potem poczyta te farmazony.....
Pozdrówka!
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Alduwiel z tego co można było wyczytać na forum zmieniałeś skrzynie,sprzęgło i jeszcze kilka drogich rzeczy. Dla mnie M5 poniżej 40tyś to wszystko szroty a nie auta.
Co prawda można kupić zdrową budę za ok 35k ale w mechanikę i wizualny wygląd trzeba tam wsadzić 10k,żeby było jako tako. Lepiej płacić i wymagać to znaczy szukać droższego auta ale wymagać od niego dużo więcej suma sumarą wyjdzie dużo taniej niż kupić szrota zwłaszcza w takich autach jak M5. 95% aut poniżej 40tyś nigdy już nie będzie dobrymi M5 bo pewnych rzeczy nie naprawimy.
Co prawda można kupić zdrową budę za ok 35k ale w mechanikę i wizualny wygląd trzeba tam wsadzić 10k,żeby było jako tako. Lepiej płacić i wymagać to znaczy szukać droższego auta ale wymagać od niego dużo więcej suma sumarą wyjdzie dużo taniej niż kupić szrota zwłaszcza w takich autach jak M5. 95% aut poniżej 40tyś nigdy już nie będzie dobrymi M5 bo pewnych rzeczy nie naprawimy.
ale zadko sie spotyka drozsze m5 niz 40tys zauwaz ze tylko od fanatykow mozna taka kupic bo reszta jest sprowadzona a wybor jest ogolnie bardzo maly
ostatnio bylo chyba z 5 sztuk powyzej 60 tys 

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Bo dobre tańsze przedliftowe sztuki szybko znikają. Polifta gorzej sprzedać bo nie wiele osób chce dopłacić 20tyś.
niby tak ale 60tys tez malo kto da za samochod z np 2000r idac tokiem myslenia ludzi tez bym nie dal tyle bede szukal dalej powiedzcie mi jak to jest z blacha w e39
Ty chyba kolego żyjesz w jakiejś równoległej rzeczywistości, albo oglądasz mobile i euro z plnami się Ci pomyliłylacoste55 pisze:ale zadko sie spotyka drozsze m5 niz 40tys

Było, bo sie kilka sprzedałooskar pisze:ostatnio bylo chyba z 5 sztuk powyzej 60 tys
Powiem Ci stary tak, totalnie nie masz pojęcia o tym rynku i tych autach.lacoste55 pisze:niby tak ale 60tys tez malo kto da za samochod z np 2000r idac tokiem myslenia ludzi tez bym nie dal tyle bede szukal dalej
Sugeruję kupic jakiegoś dizla i dać sobie spokój z M5 bo to co szukasz, to kandydaci do zamieszkania na złomowisku, a nie auta.
blacha jest ok i jest zdrowa w autach nawet z 1996r, nie M.powiedzcie mi jak to jest z blacha w e39
Znam takie auta. I nie jest to żadne osiągniecie.
Po prostu Ty nie masz rozeznania w e39, tylko je masz na temat ulepów i szrotów powstałych z normalnych kiedyś samochodów tej serii.
Ja pierdziu, mamy po prostu występ szrociarzy na forum......
Pozdrówka!
No to teraz mi powiedzcie. Miałem wystawione w ostatnim półroczu 3 tanie M5 e39.
Auto z holandii z uszkodzonym progiem obejrzał jeden klient, drugi kupił.
Auta po Paulym nie obejrzał nikt i podobnie tą z Danii.
Jak ludzie chcę kupić auto przez internet, idealne, sporo poniżej rynkowej, to nie dziwię się, że rynek stoi
Auto z holandii z uszkodzonym progiem obejrzał jeden klient, drugi kupił.
Auta po Paulym nie obejrzał nikt i podobnie tą z Danii.
Jak ludzie chcę kupić auto przez internet, idealne, sporo poniżej rynkowej, to nie dziwię się, że rynek stoi

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
a jakie byly ceny tych egzemplarzy??
lacoste55, Powiem Ci tak... Jeśli szukasz M5 e39 z przeznaczeniem do "kilowania" ze świateł, lekkich wygłupów na asfalcie, latania bokiem czy spotykania się na M Trackach kup sobie jedną z propozycji Bombla za te 30 pare tys. Jeśli chcesz auto weekendowe, stojące w garażu wystawiane tylko na słońce, do przejażdżek w ładne dni, szukaj zdrowego polifta (od 09.2000) z niekutą blachą i najlepiej z końca produkcji choć ich ceny oscylują w granicach 20tys €. Jeśli nie masz rozeznania technicznego w temacie poproś kogoś z okolicy od siebie o pomoc jak będziesz miał coś na oku, bo kwestię wypadkowości zweryfikujesz sam czujnikiem za 250zł
Pozdrawiam i powodzenia, tyle ode mnie...

Mickey dzieki wielkie ja szkam samochodu napeawnoe nie do katowania tylko posrednio weekendowego i troche do jazdy. pozdrawiam moze jest tu ktos z krakowa na forum?
Kolega, napierw ogarnij interpunkcje, a potem bierz się za kupowania auta, bo jesli w szukaniu pojazdu masz taki sam bałagan jak w pisowni to lepiej sobie odpuść.
Piszę nie oficjalnie i nie w temacie ale jeżeli szukasz świeżej i zdrowej M5 to moja będzie na sprzedaż na przełomie września i października.Jeżeli Cię interesuje to nie zaśmiecajmy tematu - pisz na pw lub konrad@ktd.waw.pl pozdr Konrad
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
podeslij foty lacoste55@o2.pl cene i opis