rewizja panewek 83km
rewizja panewek 83km
Jestem nowym posiadaczem e92 M3 z 2010, samochód ma przejechane 83k. Nie wiadomo czy były robione panewki. Czy przy tym przebiegu warto zrobić ich rewizje. Kogo polecacie z Warszawy ? z góry dziękuję za pomoc
Re: rewizja panewek 83km
To jedna z rzeczy którą trzeba zrobić po kupnie. Nabyłem auto z przebiegiem takim jak Twoje i zmieniłem około 5kkm później. Obserwując stan innych o podobnym przebiegu, wyglądały naprawdę dobrze..ale teraz można jeździć i spać spokojnie. Bardzo dobre opinie za profesjonalizm zbiera warsztat Kolegi Raptownego ( niestety nie w Warszawie), Adam Kunc też przerabia temat panewek S65, Jego warsztat jest w Raszynie.
E12 525 man. '79-fajna babka była
E32 735 man. '91+ weitec + koni sport =
w dobrych rękach/ ***** [*]
E39 540i 6b man '96 - niezłe było
...Avus Blue S38B38
...Jerez Schwarz Rockatansky na kiju
E32 735 man. '91+ weitec + koni sport =

E39 540i 6b man '96 - niezłe było
...Avus Blue S38B38

...Jerez Schwarz Rockatansky na kiju

Mowi sie o 100kkm ale slyszalem tez, zeby jednak wczesniej. Osobiscie bym nie czekal bo nie wiesz w jakim stanie sa obecne. A co jak jest juz przytarta ktoras? To taka jazda na zasadzie "a moze sie tym razem uda", mija sie to z celem. Zrob i ciesz sie jazda ze spokojna glowa.
dziękuję za uwagi, chyba będę musiał jednak to zrobić. Orientujecie się jaki jest przedział cenowy na ta chwile ?