Mod seryjnego tłumika
-
- Auto: S50B32
Re: Mod seryjnego tłumika
Aż się nie chce wierzyć jakie druty potrafią robić użytkownicy takich drogich aut... I co z tego, że masz fajny dźwięk ,jak wykonanie to jakaś porażka. Myślałem, że takie amatorskie przeróbki kończą się na e36... chodzi mi głównie o jakość wykonania. 

http://www.sklep.quickdetailer.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
wszystkie kosmetyki samochodowe w jednym miejscu.

- LINKIN
- Auto: M6 F13 LCI
- Kontakt:
Drogi to jest Aventador za 2 mln a nie 6 letnie BMW za 120k.
MMHammer zrób sobie wersję MAX, bo będziesz czuł niedosyt... chyba, że często latasz prędkościami ~80 km/h to wtedy będzie dudnić, ale to praktycznie każdy wydech przy tej prędkości mniej lub bardziej dudni.
MMHammer zrób sobie wersję MAX, bo będziesz czuł niedosyt... chyba, że często latasz prędkościami ~80 km/h to wtedy będzie dudnić, ale to praktycznie każdy wydech przy tej prędkości mniej lub bardziej dudni.
Drogi to jest VENENO, Aventador przy nim to auto dla ludu 
http://allegro.pl/lamborghini-veneno-ro ... 18941.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://allegro.pl/lamborghini-veneno-ro ... 18941.html" onclick="window.open(this.href);return false;

M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
Tlumik zmodzony na max,tzn pelne rury zamiast perforowanych,efekt ? kto ma ten wie,kto nie ma niech robi
Moim zdaniem kazda emka tak powinna brzmiec,no moze deczko ciszej
mi odpowiada tak jak jest,no moze jeszcze troche bardziej niskotonowo i bylo by mega ( e39 m5 ma wiecej basu na straight pipe ) ale i tak jest lux

Moim zdaniem kazda emka tak powinna brzmiec,no moze deczko ciszej

cristek
Jestem mega zadowolony
Dziurki zakryte wszystkich czyli MAX i głośność jest ok, tylko jak zapału się zimne auto to pierwsze kilka sek można się przeraził szczególnie w garazu
Ale brzmienie jest super Bardzo , bardzo dobry mod POLECAM WSZYTKIM latam już z 8mies i nadal jestem zakochany w tym brzmieniu
Zastanawiał się jeszcze nad wywaleniem przed katow ale może wyst problem podobno z elektronika i głośność będę musiał reg tylnym tłumikiem znowu ale w dół.
Koorci mnie bo usunięcie kątów daje podobno 15 bez do 35Km z mapa.
Dziurki zakryte wszystkich czyli MAX i głośność jest ok, tylko jak zapału się zimne auto to pierwsze kilka sek można się przeraził szczególnie w garazu

Ale brzmienie jest super Bardzo , bardzo dobry mod POLECAM WSZYTKIM latam już z 8mies i nadal jestem zakochany w tym brzmieniu

Zastanawiał się jeszcze nad wywaleniem przed katow ale może wyst problem podobno z elektronika i głośność będę musiał reg tylnym tłumikiem znowu ale w dół.
Koorci mnie bo usunięcie kątów daje podobno 15 bez do 35Km z mapa.
Ja zrobiłem inaczej....tzn wydech został na ori spawach po całości otwarty dosłownie wszystko wyprute ( pare kilo ubyło)...
zrobiony został ful przelot tzn połączono dwa wloty równolegle z dwona wylotami
reszta dokładnie wypełniona tzw watą do tłumików. Powiem tak jest PIĘKNIE nic nie brzeczy
bardzo niski klang....i te strzały przy redukcji dkg bajka!!!!! Końcówki nowe 4x90mm. Słyszałem wiele wydechów z górnej półki ale mój mod wymiata! Wygląda bardzo ładnie i jest lżejszy.
Teraz klapa ala csl , dyfuzor, fotele performance i na koniec wisieńka .....g power
ale to na wiosne.

Teraz klapa ala csl , dyfuzor, fotele performance i na koniec wisieńka .....g power

A myslicie, ze podobne zabawy mozna uskuteczniac z Eisenmann-em wersja sport? Bo troche mnie korci, zeby zakupic race, ale mam obawy, iz bedzie to za bardzo darlo morde
Tak sobie wyobrazam, ze gdyby zmodyfikowac wersje sport, to zostanie tez wbita homologacja na obudowie ;D

Kwestia 2 godzin jesli ma sie odpowiedni sprzęt (sama przeróbka końcowego) efekt mega zrobiłem w UK juz kilka takich modów.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
U mnie jest Race i korci mnie, żeby zrobić w nim kilka dziur
Przyzwyczaiłem się i mi cicho....

Pako wrzuć jakiś filmik jak to gada bo ciekaw jestem 

A resztę masz serię...tzn wszystkie katy na miejscu ?_Maja_ pisze:U mnie jest Race i korci mnie, żeby zrobić w nim kilka dziur![]()
Tak reszta nie ruszana.
Nie chce stracić na mocy kombinując z resztą wydechu.
Nie chce stracić na mocy kombinując z resztą wydechu.
Ja mam tego Akrapa:
https://www.akrapovic.com/#!/car/produc ... yearId=233" onclick="window.open(this.href);return false;
słyszałem już wiele tłumików i modów ale nie zamieniłbym tego tłumika na żaden inny. Jeżdże już z nim rok i nadal jest dreszczyk podczas jazdy.
Szczerze polecam.
https://www.akrapovic.com/#!/car/produc ... yearId=233" onclick="window.open(this.href);return false;
słyszałem już wiele tłumików i modów ale nie zamieniłbym tego tłumika na żaden inny. Jeżdże już z nim rok i nadal jest dreszczyk podczas jazdy.
Szczerze polecam.
M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
Zdziwisz się jak porównasz dzwięk z moim......
Ja akrapa słyszałem w wersji z elektroniczna przepustnicą.... koszt ogromny. Dzwięk ładny ale przy otwartym przepływie
Ja bym nie zamienił na żaden inny..... bo po co przepłacać pare kilo mniej a w seri po usunieciu pre katów i programie osiągniemy podobne moce
):)

Ja akrapa słyszałem w wersji z elektroniczna przepustnicą.... koszt ogromny. Dzwięk ładny ale przy otwartym przepływie

Ja bym nie zamienił na żaden inny..... bo po co przepłacać pare kilo mniej a w seri po usunieciu pre katów i programie osiągniemy podobne moce