Opony letnie.
Re: Opony letnie.
Pewnie co sezon ale teraz latanie bede dzielic na e36, ktore obecnie postawilo emke w garazu. Nawiasem mowiac frajda z podlubanego e36 niegorsza. Oczywiscie z perspektywy miejskiego terroru a nie autostrady.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
PSS nigdy nowych nie miałem ale zawsze po zakupie auta zmieniałem na coś innego bo trakcja była bardzo słaba. Obecnie mam takie opony na e60 550i (opony z 2016r) i na 640i (opony 2017r)i w obydwu autach trakcja jest słaba a zwłaszcza 640i demonem nie jest. Wyważenie, prowadzenie wszyatko super ale trakcyjnie porażka.
-
- Auto: M3 E92 Dkg, 545i E60
Dzięki jeszcze raz za odpowiedzi.
Korzystając z okazji mam kolejne banalne pytanie - jakie powinno być prawidłowe ciśnienie w oponach o standardowych rozmiarach ?
U mnie na naklejce podane są wartości z USA w Psi.
Korzystając z okazji mam kolejne banalne pytanie - jakie powinno być prawidłowe ciśnienie w oponach o standardowych rozmiarach ?
U mnie na naklejce podane są wartości z USA w Psi.
-
Dziękuje za konwerter
Miałem okazję już tak przeliczać, brakuje mi tylko opcji ciśnienia opon przy założeniu "3 pasażerów + bagaż"

Miałem okazję już tak przeliczać, brakuje mi tylko opcji ciśnienia opon przy założeniu "3 pasażerów + bagaż"

Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2019 22:42 przez Darek Falco, łącznie zmieniany 1 raz.
No i bardzo dobrze. Po cholerę taka opcja w m3 e92 

-
W sumie masz całkowitą rację, ale próbuje zmobilizować kolegów z forum do wrzucenia fotki naklejki z wartościami ciśnienia opon
Poza tym, martwię się o życie kochanki lub teściowej /mimo faktu, że wielu stwierdziłoby, że teściowa nie musi długo żyć/

Poza tym, martwię się o życie kochanki lub teściowej /mimo faktu, że wielu stwierdziłoby, że teściowa nie musi długo żyć/

Naklejkę z europejskimi wartościami ciśnienia sobie możesz kupić w ASO, polecam 

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
PSS to przereklamowane opony, po przesiadce z PS2 mocno się rozczarowałem.
Opony typu Uniroyal wg mnie kompletnie nie nadają się do szybkiej jazdy cięższymi autami, mają bardzo miękkie ścianki i przez to opona pływa, a auto jest mało precyzyjne i niestabilne.
Opony typu Uniroyal wg mnie kompletnie nie nadają się do szybkiej jazdy cięższymi autami, mają bardzo miękkie ścianki i przez to opona pływa, a auto jest mało precyzyjne i niestabilne.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
-
Dzięki za opinie.
W takim razie, co polecasz ?
W takim razie, co polecasz ?
- Oleg
- Moderator
PS2 na pewno. PS4s nie miałem okazji testować przy bardziej agresywnej jeździe, ale z opinii wielu znajomych stwierdzam, że jest dobrze więc osobiście też bym je kupił. A z nieco tańszych opon: Yoko Advan Sport v103.
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Oleg
- Moderator
Zależy od tego czy mają daną rzecz w Słubicach czy nie, jak nie ma to idzie z DE, ale to bez znaczenia bo i tak w 2 dni można ją mieć.
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
-
- Auto: M3 E92
Panowie pytanie :
Przymierzam się do wymiany na P4S. Mam aktualnie 265/35/19 + oczywiście 245/35/19.
Czy istnieje jakieś przeciwwskazanie poza utratą części komfortu aby zejść przy tych wymiarach na profil 30 ?.
Pozdr,
Maciek
Przymierzam się do wymiany na P4S. Mam aktualnie 265/35/19 + oczywiście 245/35/19.
Czy istnieje jakieś przeciwwskazanie poza utratą części komfortu aby zejść przy tych wymiarach na profil 30 ?.
Pozdr,
Maciek