M4
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: M4
Stawiam,że to są dodatki performance i takich hebli nie będzie w serii jak zwykle.
Byle gówna typu clio,focus rs, czy nawet evo kosztujące połowę tego co M3 itp mają porządne zaciski brembo a w emkach zawsze gówno wkładają.
Byle gówna typu clio,focus rs, czy nawet evo kosztujące połowę tego co M3 itp mają porządne zaciski brembo a w emkach zawsze gówno wkładają.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Moim zdaniem serie 4 zrobili po to,żeby właściciel kupując droższe coupe miał poczucie,że jest o poziom wyżej od serii 3 sedan choć dla mnie również jest to bzdurą i nieporozumieniem.
Przecież to stary (nie wiem czy dobry ;-) ) Phoenix Gelb
bryła piękna...najpiękniejsza jak dotąd !

- arturo
- Auto: M4,X5M Comp, X5M, X6M ...
Nieparzyste sedany/hatchbacki , parzyste coupe . Proste ?Lassie pisze:Ładne (no i Phoenixgelb wraca, yeah!).
Bezsensem wg mnie jest porzucanie dotychczasowej nomenklatury - M4?? Po co?
Dino444, maly , ceramika będzie za dopłatą , tak jak mamy w M5 i M6 .
Jest: F82 M4, F95 X5M Comp, F85 X5M RaceChip GTS, F86 X6M, MINI JCW Grand Prix AD2020 , S1000R M 2021
Było: E92 M3

Było: E92 M3
M Performance Parts: We predict that some of the carbon fiber bits featured on the M4 Concept may become available as M Performance Parts for the M4 - i.e. front carbon fiber lip, rear carbon fiber diffuser and carbon fiber exhaust sleeves.
Nie ma nic za darmo,gola wersja pewnie bedzie posiadala z konceptu tylko ledowe swiatla z przodu.
Jesli chcesz miec pelnowartosciowa M3/M4 to reszte sobie dokup szanowny kliencie. Wyskakuj z portfela, my cie ladnie ogolimy :baranie:
Nie ma nic za darmo,gola wersja pewnie bedzie posiadala z konceptu tylko ledowe swiatla z przodu.
Jesli chcesz miec pelnowartosciowa M3/M4 to reszte sobie dokup szanowny kliencie. Wyskakuj z portfela, my cie ladnie ogolimy :baranie:
Brakło mi słów... http://f80.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=940341" onclick="window.open(this.href);return false;
a uszy mam zdrowe ;-)))
a uszy mam zdrowe ;-)))
Kuhwa nie wierzę...oni to wypuszczą z takim dźwiękiem?? To brzmi jak...gówniany 2 cylindrowy Rotax z niektórych ich motorków! A w d...., zostawiam swoją, ew. zamienię tylko na E92 (choć i tego nie jestem pewien) 

Hehe też mam mieszane uczucia co do tego dzwięku ale wezmy poprawkę na to że niewiadomo czym było to nagrane. Mam tylko nadzieję że na żywo brzmi o wiele lepiej niż na tym filmie. Już wolę swoje stare dobre seryjne brzmienie R6.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Po pierwsze Youtube nakręcony telefonem.
Po drugie niewypalony wydech.
Po trzecie bez obciążenia.
Nie sugerowałbym się tym zupełnie.
Po drugie niewypalony wydech.
Po trzecie bez obciążenia.
Nie sugerowałbym się tym zupełnie.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Co nie zmienia faktu ,że brzmi i będzie brzmiało jak turbo po "stjuningowanym" wydechu... (nie ujmując innym np.911T) gdzie mruk V-ki?Bombel pisze:Po pierwsze Youtube nakręcony telefonem.Po drugie niewypalony wydech.Po trzecie bez obciążenia.
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;