CZERWONE BMW M3 E92 Kraków
CZERWONE BMW M3 E92 Kraków
Witam.
Czy wie ktoś coś może na temat tych dwóch egzemplarzy ?
http://otomoto.pl/bmw-m3-m3-performance ... 60140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/bmw-m3-salon-polska-C33902627.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy wie ktoś coś może na temat tych dwóch egzemplarzy ?
http://otomoto.pl/bmw-m3-m3-performance ... 60140.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/bmw-m3-salon-polska-C33902627.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: CZERWONE BMW M3 E92 Kraków
Ja znam czerwoną od około 4 lat , auto Maksss'a , jest tu na forum . Zadzwoń zapytaj , właściciel napewno Ci odpowie na wszystkie pytania bez ściemniania .
Ja mogę dodać że samochód jest naprawdę bardzo zadbany od strony wizualnej i mechanicznej a czerwonego pola raczej nie widuje .
Ja mogę dodać że samochód jest naprawdę bardzo zadbany od strony wizualnej i mechanicznej a czerwonego pola raczej nie widuje .
Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
Dobre ceny na części do starszych modeli , możliwość negocjacji ceny , info PW.
szpary miedzy lampami a maską tez ma ciekawe 

No ma, jak kazdy samochodbobik pisze:szpary miedzy lampami a maską tez ma ciekawe

Ciekawe jest to co piszesz kolego

Emka byla bita z kazdej strony, dachowala, ma wspawane cwiartki itp itd

Pozdrawiam
ALPINA D3 020
Zajebista sztuka Graty!!! jeszcze DKG i by był mistrzmaksss pisze:No ma, jak kazdy samochodbobik pisze:szpary miedzy lampami a maską tez ma ciekawe![]()
Ciekawe jest to co piszesz kolegonie widziales auta na zywo, wiec mam prosbe nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz
Emka byla bita z kazdej strony, dachowala, ma wspawane cwiartki itp itd![]()
![]()
Pozdrawiam

bobik pisze:szpary miedzy lampami a maską tez ma ciekawe
Bobik, rozwiń jak możesz swoją wypowiedz bo trochę nie ogarniam co ty piszesz , jak patrzyć na te szpary żeby zobaczyć to co ty ?

Oryginalne nowe części do Bmw dla forum rabaty !!!!
moze widywal ciasniejsze szpary niz Ty 

Ci znawcy/eksperci/specjaliści ze zdjęć są śmieszni, sieją ferment a na oczy nigdy samochodu nie widzieli.
Ładny egzemplarz, lecz nie zaznaczyłeś bezwypadkowy ale pewnie nie było jakiejś tragedii?
Przynajmniej przebieg normalny a nie jak 90% z allegro 20000-60000 km w 7-letnich samochodach-zastanawiam się wtedy ile te rodzyny musiały "stać na cegłach"...dla porównania wbijcie sobie na mobile.de i zobaczcie jakie większość M3 E92 z 2007-2008 ma przebiegi-180000 km to nie rzadkość...
BTW widzę, że zamontowałeś u siebie sprężyny H&R-wziąłeś te usztywnione czy standardy?
Jak się Tobie na nich jeździ?Choć jak widzę masz pole manewru bo masz EDC.
Ładny egzemplarz, lecz nie zaznaczyłeś bezwypadkowy ale pewnie nie było jakiejś tragedii?
Przynajmniej przebieg normalny a nie jak 90% z allegro 20000-60000 km w 7-letnich samochodach-zastanawiam się wtedy ile te rodzyny musiały "stać na cegłach"...dla porównania wbijcie sobie na mobile.de i zobaczcie jakie większość M3 E92 z 2007-2008 ma przebiegi-180000 km to nie rzadkość...
BTW widzę, że zamontowałeś u siebie sprężyny H&R-wziąłeś te usztywnione czy standardy?
byli,sa i beda niestetyBYNTAS pisze:Ci znawcy/eksperci/specjaliści ze zdjęć są śmieszni, sieją ferment a na oczy nigdy samochodu nie widzieli

nie zaznaczalem, bo kazde auto ktore mialem i sprzedawalem opisywalem uczciwie, mam zdjecia, faktury z naprawy itp, wszystko do wgladu.BYNTAS pisze:Ładny egzemplarz, lecz nie zaznaczyłeś bezwypadkowy ale pewnie nie było jakiejś tragedii?
zastanawialem sie czy nie cofnacBYNTAS pisze:Przynajmniej przebieg normalny a nie jak 90% z allegro 20000-60000 km w 7-letnich samochodach

kupilem dedykowane do EDC, komfort taki sam, a wyglad duzo lepszyBYNTAS pisze:PBTW widzę, że zamontowałeś u siebie sprężyny H&R-wziąłeś te usztywnione czy standardy?

ALPINA D3 020
chodzilo mi o m/// niebieskie
widziałem na live i powiem robi auto fajne wrażenie