E46 M3 Poznan
E46 M3 Poznan
Witam,
http://otomoto.pl/bmw-m3-C30891027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cy ktos zna/ogladal/sprawdzal ten samochod?
VIN WBSBL92020JR01794
Wiem ze przekładka, wydruk opcji z vin tez mam. Pytanie czy ktos oglądał/sprawdzal juz ta M-ke...
http://otomoto.pl/bmw-m3-C30891027.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cy ktos zna/ogladal/sprawdzal ten samochod?
VIN WBSBL92020JR01794
Wiem ze przekładka, wydruk opcji z vin tez mam. Pytanie czy ktos oglądał/sprawdzal juz ta M-ke...
Ostatnio zmieniony śr maja 07, 2014 13:41 przez Trojan, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: E46 M3 Poznan
Prośba o dodanie VINu i zdjęć do tematu.
Czy Ty jestes jakims forumowym straznikiem teksasu? Nie masz nic nigdzie madrego do powiedzenia, wypisujesz, ze na foto widzisz dziury zamiast czarnych nerek. Opanuj sie troche.
Ból dupy bo chce porządku jaki jest zapisany w regulaminie? Porządku który nie jest bez sensu tylko faktycznie pomaga.
Czy nerki masz pomiędzy zderzakiem światłem i kołem?
Aha i jeszcze dla formowego napinacza od formowego strażnika teksasu dzięki vinowi można znaleźć:
viewtopic.php?f=3&t=6524" onclick="window.open(this.href);return false;
Co pozwala się dowiedzieć że była malowana. Że ten temat to kolejny duplikat że już rok temu stała do sprzedaży.
Czy nerki masz pomiędzy zderzakiem światłem i kołem?
Aha i jeszcze dla formowego napinacza od formowego strażnika teksasu dzięki vinowi można znaleźć:
viewtopic.php?f=3&t=6524" onclick="window.open(this.href);return false;
Co pozwala się dowiedzieć że była malowana. Że ten temat to kolejny duplikat że już rok temu stała do sprzedaży.
Prosze o informacje osoby ktore realnie mialy do czynienia z ta E-mka.
,, kirkblade" Tamat czytalem ale nie ma tam zadnych konkretnych informacji poza info z Vin-u.
Ktos cos komus powiedzial etc.
Byc moze, któryś z forumowiczow sprawdzal samochod osobiscie...
,, kirkblade" Tamat czytalem ale nie ma tam zadnych konkretnych informacji poza info z Vin-u.
Ktos cos komus powiedzial etc.
Byc moze, któryś z forumowiczow sprawdzal samochod osobiscie...
- proice
- Auto: M3/M4/M5/ GTI
- Kontakt:
hehe Camil bez kitu, kirkblade to niezły pajac, wypowiada się na temat wszystkiego M5 , M3 , M6 ,na f16 też by się wypowiedział żeby byłoCamil pisze:Czy Ty jestes jakims forumowym straznikiem teksasu? Nie masz nic nigdzie madrego do powiedzenia, wypisujesz, ze na foto widzisz dziury zamiast czarnych nerek. Opanuj sie troche.

zwykły zawracacz dupy

Import AUT USA
kom: 889479775
- proice
- Kontakt:
ahhhh to straszne, była malowanakirkblade pisze:

Import AUT USA
Naprawdę? Merytoryczna wypowiedź z sensowną argumentacja się tutaj nie liczy?
Czyli jak kupisz następne auto buraku to nie będzie cię interesowało że jest malowane?
Pewnie to że jest przełożonym angolem to dla ciebie też bez różnicy i cena nie powinna się różnić.
Sprawdzając twoje ostatnie posty to najwięcej wniosłeś w temacie, wrzucając fotę swojego auta o zachodzie słońca. Burak ale romantyk!
Dodam tylko że to smutne że tak samo jak z szybkimi motocyklami, cała społeczność użytkowników BMW jest postrzegana przez pryzmat tych kilku najbardziej widocznych debili.
Czyli jak kupisz następne auto buraku to nie będzie cię interesowało że jest malowane?
Pewnie to że jest przełożonym angolem to dla ciebie też bez różnicy i cena nie powinna się różnić.
Sprawdzając twoje ostatnie posty to najwięcej wniosłeś w temacie, wrzucając fotę swojego auta o zachodzie słońca. Burak ale romantyk!
Dodam tylko że to smutne że tak samo jak z szybkimi motocyklami, cała społeczność użytkowników BMW jest postrzegana przez pryzmat tych kilku najbardziej widocznych debili.
- proice
- Kontakt:
słuchaj głąbie , miałem już kilka emek i jeszcze pewnie mieć będekirkblade pisze: Czyli jak kupisz następne auto buraku to nie będzie cię interesowało że jest malowane?
.

Import AUT USA
proice, i inni, hanlujący złomem i innymi podejrzanymi elementami - uciszcie się .........
Zakrawa to na jakies jaja, ze człowiek ktory upomina się o to, żeby ten dział miał sens, żeby potem nie było ponownych pytań o to samo auto, jest wyśmiewany....
Widze ze to forum wciąż przyciąga głównie handlarzy złomem - proice, pochwal się jak żeś przekładał swojego angola i czemu Ci kasy zabrakło na zwykłe lusterka ?
Camil może tech nie pokaże swoją 316 z silnikiem S54.... Jeszcze mam się z Was śmiać, czy już kumacie ?
Bez jaj, takich forów nie powinni organizować kolesie, którym zależy na bałaganie informacyjnym, żeby potem mogli kolejnego angola przekładańca wciskać ludziom bez wspominania o tym w ogłoszeniu....
Zakrawa to na jakies jaja, ze człowiek ktory upomina się o to, żeby ten dział miał sens, żeby potem nie było ponownych pytań o to samo auto, jest wyśmiewany....
Widze ze to forum wciąż przyciąga głównie handlarzy złomem - proice, pochwal się jak żeś przekładał swojego angola i czemu Ci kasy zabrakło na zwykłe lusterka ?

Bez jaj, takich forów nie powinni organizować kolesie, którym zależy na bałaganie informacyjnym, żeby potem mogli kolejnego angola przekładańca wciskać ludziom bez wspominania o tym w ogłoszeniu....
Pozdrówka!
...
Ostatnio zmieniony śr paź 15, 2014 14:39 przez Kilej, łącznie zmieniany 1 raz.
Sześć Dębów Dwór w Prusewie
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)
Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe
Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem
Zdarza się że malujesz auto, że robisz swapa, że było rozbite lub nie. Dopóki nie jest to ukryta informacja albo masz świadomość przy zakupie o tym to jest dla mnie ok.
Kilej jeszcze raz dziękuje za naprawdę wnikliwą analizę auta z Rumi. Fotki mam od Ciebie na PW i faktycznie zniechęciły mnie do tego auta dzięki temu oszczędziłeś mi czasu i kasy na podróż z Warszawy i z powrotem. Jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać te foty na PW lub umieścić w odpowiednim topicu.
Natomiast nie widzę by Boogie odnosił się do Ciebie Kilej.
Chciałem posprzątać i uporządkować tematy o aukcjach i dzięki temu mieć prostszą ścieżkę wyboru mojej przyszłej emki. Liczyłem że ludziom z forum nie tyle nie będzie to przeszkadzało co jeszcze pomoże w łatwiejszym przeglądaniu.
Ale olać będę sobie gromadził wiedze w swoim Excelku.
Do ciemnej masy z tego forum nic nie napisze chyba za stary jestem na przepychanki słowne w Internecie. Myślę że wiele aut zostało skreślonych z powodu handlarzy kretynów gdzie samochód był wart swojej ceny.
Kilej jeszcze raz dziękuje za naprawdę wnikliwą analizę auta z Rumi. Fotki mam od Ciebie na PW i faktycznie zniechęciły mnie do tego auta dzięki temu oszczędziłeś mi czasu i kasy na podróż z Warszawy i z powrotem. Jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać te foty na PW lub umieścić w odpowiednim topicu.
Natomiast nie widzę by Boogie odnosił się do Ciebie Kilej.
Chciałem posprzątać i uporządkować tematy o aukcjach i dzięki temu mieć prostszą ścieżkę wyboru mojej przyszłej emki. Liczyłem że ludziom z forum nie tyle nie będzie to przeszkadzało co jeszcze pomoże w łatwiejszym przeglądaniu.
Ale olać będę sobie gromadził wiedze w swoim Excelku.
Do ciemnej masy z tego forum nic nie napisze chyba za stary jestem na przepychanki słowne w Internecie. Myślę że wiele aut zostało skreślonych z powodu handlarzy kretynów gdzie samochód był wart swojej ceny.
- proice
- Kontakt:
dawaj bruner dawaj, tylko czekaj skoczę po piwkoboogie pisze: Jeszcze mam się z Was śmiać....

Import AUT USA
co miałem napisać, napisałem. W sumie wali mnie to, bo to forum jest zupełnie martwe, i przez agresywnych handlarzy dzieje się właśnie tak, a nie inaczej :

Bawcie sie dalej chłopcy
a najbardziej ujadają jak zwykle ci, którzy handlują różnego typu wynalazkami jak wspomniany już wcześniej:kirkblade pisze:Do ciemnej masy z tego forum nic nie napisze

Bawcie sie dalej chłopcy

Pozdrówka!