prosze o opinie co do tego auta.
http://otomoto.pl/bmw-m3-lift-europa-za ... 24851.html

Pozdrawiam
To samo pytanie sobie zadaję!--==maly==---- pisze:Nie wiem czemu wszyscy kupujacy m3 chca rzezbic w gownie i lapia sie najtanszych kombinowanych aut ktore koncowo wyjda tyle samo lub wiecej co kupno odrazu porzadnej sztuki a z gowna nigdy perelki nie zrobimy.
Kolego czy ty widzisz te same zdjęcia co ja?? Jak nie znasz się na uszkodzonych autach to nigdy takiego nie kupuj bo wyjdzie Ci 3 razy tyle co myślisz.szybki pisze:Gosc mowil ze maska i chyba blotnik. Ale ciezko jest chyba znalesc nie malowana emke. Maly auto na moje oko dostalo bardzo lekko. Wystarczy wymiana zderzaka+ lakierowanie.
Nie chce rzezbic w gownie ale moim zdaniem samochod raczej jest ok.
Na plus na pewno: kolor, felgi, super wnetrze i najwiekszy plus manual + maly przebieg (jesli taki na prawde jest).
A moze ktos cos wie o przeszlosci auta?
Nie wiem jakie to ma znaczenie, jeżeli auto było użytkowane z głową (nie pałowane na zimno) i wszystko wymieniane było na czas bez oszczędzania. Auto trzeba zobaczyć i się nim przejechać bo przez takie rozumowanie może Ci przejść wiele fajnych sztuk koło nosa.szybki pisze:podobno M3 Idzika bylo mocno katowane wiec dlatego odpuscilem.
Tor, ciagle zmieniane opony itp.
Nono, bo kostek to wcale nie katujeszybki pisze:podobno M3 Idzika bylo mocno katowane wiec dlatego odpuscilem.
Szukam czegos takiego jak ma Kostek. Jest to moim zdaniem ideal m3 jesli chodzi o konfiguracje.
Ok, Maly wydaje mi sie ze masz racje.
Wybacz, ale jak auto Idzika było katowane to ja nie wiem czego ty szukasz.szybki pisze:podobno M3 Idzika bylo mocno katowane wiec dlatego odpuscilem.
Miło miszybki pisze:Szukam czegos takiego jak ma Kostek. Jest to moim zdaniem ideal m3 jesli chodzi o konfiguracje.
No oczywiście że nie. Ja tylko do kościoła jeżdżęBombel pisze:Nono, bo kostek to wcale nie katuje
+1Bombel pisze:Ja wolałbym kupić auto katowane z głową, niż takie które było katowane (bo każde M3 było katowane) nie wiem jak...
I takie w które zostało włożone bez mrugnięcia okiem kilkadziesiąt tysięcy na serwisowanie. Jak coś było do wymiany to wymienialiśmy na nowe, jak trzeba było wymienić tylny most za kilka grubych tysięcy złotówek to wymieniliśmy na nowy.Bombel pisze:Nono, bo kostek to wcale nie katujeszybki pisze:podobno M3 Idzika bylo mocno katowane wiec dlatego odpuscilem.
Szukam czegos takiego jak ma Kostek. Jest to moim zdaniem ideal m3 jesli chodzi o konfiguracje.
Ok, Maly wydaje mi sie ze masz racje.
Zresztą dla mnie to strasznie dziwne. Ja wolałbym kupić auto katowane z głową, niż takie które było katowane (bo każde M3 było katowane) nie wiem jak...