Przymierzam się do zakupu M3 Cabrio nr VIN: WBSBR91040EX12959
Sprzedam kultowe BMW E46 M3 w wersji kabriolet. 2003r przebieg 115tys km.
Kupione przeze mnie w 2013 roku z przebiegiem 95tys. Auto pochodzenia szwajcarskiego, przebieg w 100% oryginalny. 3 właściciel w kraju. Samochód bezwypadkowy i bezawaryjny, używany tylko w sezonie letnim w weekendy. Cały rok garażowany. Lakier w idealnym stanie bez żadnych ognisk korozji. Za mojego posiadania samochód miał wymieniane na czas filtry i oleje. Wymieniałem również sprzęgło i dwumas w (2015r). Auto ma nowe zawieszenie gwintowane, (d2 racing) założone w maju 2016 warte blisko 4 000 zł. Silnik pracuje równo, bez zarzutów. Cała elektryka sprawna. Środek zadbany, tapicerka skórzane w idealnym stanie. Dach bez żadnych dziur i przetarć. Samochód co roku oddawany do samochodowego SPA (lakier + wnętrze + dach). Ważny przegląd i ubezpieczenie. Auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Zapraszam do obejrzenia !

link do aukcji :
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-kultowe ... 65c1dd69a2" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz nasuwają mi się pytania:
Czy ktoś oglądał to auto, być może je zna, lub widział ?
Lub jest ktoś to pomoże przy oględzinach ?
W rozmowie ze sprzedawcą okazuje się malowany tylny błotnik, wymienione zawieszenie na d2 racing, lampy led, dwumas i sprzegło. Mówił też, że autko ma od 3 lat, jeżdżone tylko w sezonie, silnik igła.
Podobno tylko klocki do wymiany. Sprawdziłem historię na DNA i ostatnie zdjęcia są ze Szwajcarii z 2011 roku.
Dodam iż mam bardzo daleko i każda informacja jest przydatna.
Dziękuje z góry za odpowiedzi