Taa auto na które sam składam cash bym komuś podsuwał ? pomyśl !!! był bym chyba nie poważny.Nie po to kasę w serwisach wydawałem i je rozbierałem sprawdzałem i zaliczkę zostawiałem żeby komuś ułatwić zakup lub sprzedaż. A faktycznie opisałem stan auta bo mam nadzieję że będzie kiedyś moje bo aktualnie nie jest na sprzedaż rozmawiałem z właścicielem na ten temat w tamtym tygodniu.jumpman pisze:Jezeli ktos faktycznie jest powaznie zainteresowany kupnem auta to nie wypisuje na forum jakie to ono nie jest super i bliskie stanowi z fabryki...m3m3 pisze:Ja na to auto miałem kasę nawet zaliczkę zostawiłem i umówiłem się za tydzień na odbiór ale moja kochana wybranka rozwaliła swoje auto tak niechcący pas zmieniała i wjechała pod Transita i to był powód dlaczego nie kupiłem tego auta. I była gadka z żonką że ja mam 3 a żonka teraz wcale i siłą debaty zostało kupione nowe Suzuki dla żony a nie M
moze troche probujesz pomoc wlascicielowi sprzedac auto?
BMW M3 E36 3.2 Tomaszow Lubelski niebieska
Re: BMW M3 E36 3.2 Tomaszow Lubelski niebieska
ok rozumiem,
a ile kaski wydales w tych serwisach?
pytam z ciekawosci chcialem porownac ceny do warszawskich serwisow BMW?
a jezeli chodzi o geometrie to dostaliscie chociaz jakis wydruk?
a ile kaski wydales w tych serwisach?
pytam z ciekawosci chcialem porownac ceny do warszawskich serwisow BMW?
a jezeli chodzi o geometrie to dostaliscie chociaz jakis wydruk?
Geometria,zbieżność,zawieszenie cena 150zł
Sprawdzenie ciśnienia w cylindrach podpięcie do kompa i ogólny check też około 150zł
Nie robiliśmy tego w serwisach bmw tylko innych bo BMW tam nie ma.
Sprawdzenie ciśnienia w cylindrach podpięcie do kompa i ogólny check też około 150zł
Nie robiliśmy tego w serwisach bmw tylko innych bo BMW tam nie ma.
acha czyli wszystko w/w posprawdzane,pieniazki wydane ale zadnych wydrukow,potwierdzenia z tego ni ma? (wlasciciel oczywiscie)
Wydruki są u właściciela z geometrii i zawieszenia z pomiaru ciśnienia nie ma bo manometrem przy nas mierzyli tak samo z kompa bo było wszystko ok.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dla mnie temat tego auta powinien być już dawno zamknięty przez to co właściciel tu wypisuje. A takie autoreklamy to dla dzieci z piaskownicy one uwierzą.
Pzdr
Pzdr