M3 E46, LEGIONOWO, 2003r, SMG.

Baza danych BMW ///M
Awatar użytkownika
Pawel_M3GT
Auto: E36 M3 S54

Re: M3 E46, LEGIONOWO, 2003r, SMG.

Post autor: Pawel_M3GT » sob kwie 19, 2014 22:44

Ludzie zgrywaja cwaniakow na forum , ze sa tacy fajni i kupuja M albo jacys marzyciele ktorzy sami w to wierza.
Jesli ktos jest normalny i naprawde chce kupic M to dzwoni , umawia sie i jedzie, chyba to jest logiczne i oczywiste , a nie wrzuca ogloszenie na forum zeby tylko zwiekszyc sobie prawdopodobienstwo, ze wieksza ilosc osob ja zobaczy i ze ktos inny ja lyknie :)
A jak ktos uwaza ze drugi koniec Polski to za daleko, to takiej osobie polecam kupno 328..
i tyle.
Niestety, sprzedz M w Polsce to rzecz bardzo irytujaca ( nawet bym powiedzial ze jest to po prostu rzeźnia ) . Musimy zdawac sobie sprawe ze na 20 dzwoniacych i piszacych maile, tylko jedna osoba bedzie normalna :)

BYNTAS
Auto: M3 E92

Post autor: BYNTAS » ndz kwie 20, 2014 14:12

Pawel_M3GT pisze:Ludzie zgrywaja cwaniakow na forum , ze sa tacy fajni i kupuja M albo jacys marzyciele ktorzy sami w to wierza.
Jesli ktos jest normalny i naprawde chce kupic M to dzwoni , umawia sie i jedzie, chyba to jest logiczne i oczywiste , a nie wrzuca ogloszenie na forum zeby tylko zwiekszyc sobie prawdopodobienstwo, ze wieksza ilosc osob ja zobaczy i ze ktos inny ja lyknie :)
A jak ktos uwaza ze drugi koniec Polski to za daleko, to takiej osobie polecam kupno 328..
i tyle.
Niestety, sprzedz M w Polsce to rzecz bardzo irytujaca ( nawet bym powiedzial ze jest to po prostu rzeźnia ) . Musimy zdawac sobie sprawe ze na 20 dzwoniacych i piszacych maile, tylko jedna osoba bedzie normalna :)
Święta prawda.
Przeważnie dzwonią ludzie, którzy nie mają pieniędzy lub szukają okazji...miałem taką akcję, że zadzwonił typ, umówiliśmy się na oględziny, jazda próbna, poświęciłem parę godzin i gość zaczął się miotać. Za chwilę sprawa się wyjaśniła-żona typa wyjaśniła mi, że mąż chce kupić M3 E92 ale wpierw musi sprzedać swój dotychczasowy samochód(E60) i jeszcze wziąć kredyt, na co ma nikłe szanse...noż kurwa mać! Szanujmy swój czas.
I to są takie właśnie akcje...w najbliższym czasie znowu wystawiam ją na sprzedaż i coś czuje, że będzie wesoło...

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » ndz kwie 20, 2014 15:58

Byntas mistrzostwo z tym sprzedaniem swojego auta to norma ale jeszcze do tego kredyt z niskim prawdopodobieństwem przyznania :twisted:
To ja miałem więcej szczęścia przy sprzedaży emek zawsze bezproblemowo takie historie głównie dotyczą najtańszych egzemplarzy danego modelu gdzie ludzie czują okazję ale boją się czy ich stać czy nie.
Najważniejsze to nie dać kupującemu wejść sobie na głowę ja jasno stawiałem sprawę chcesz kupić czy pooglądać i pojeździć bo na to nie mam czasu i wielu gawędziarzy odpuszczało i tak by nie kupili tylko zmarnowali swój i mój czas więc nie ma czego żałować.

Awatar użytkownika
proice
Auto: M3/M4/M5/ GTI
Kontakt:

Post autor: proice » ndz kwie 20, 2014 21:13

Mały masz w 100% rację :)
Import AUT USA
kom: 889479775

Kilej

Post autor: Kilej » wt kwie 22, 2014 00:00

Do mnie dziś jakiś gość napisał smsa z zapytaniem o cenę ostateczną.
Podziękowałem mu za sms i odpisałem, że są telefony i może zadzwonić zamiast pisać i....
oczywiście, że nie oddzwonił :)
Pewnie miał puste konto, hahaha
Sześć Dębów Dwór w Prusewie
(40 min. od Trójmiasta, nad morzem)

Hotel, Restauracja, Wesela, Imprezy okolicznościowe

Sześć Dębów Dwór w Prusewie - Pałac, dwór nad morzem, wesele nad morzem

Awatar użytkownika
--==maly==----
Auto: M3 F80 17"

Post autor: --==maly==---- » wt kwie 22, 2014 08:40

No i właśnie takimi klientami nie ma sensu się przejmować bo i tak nic z tego nie będzie.
Tak samo przez telefon można wyczuć czy ktoś gada konkretnie i chce kupić czy pogadać i pojeździć nie ma co się łudzić,że może jednak kupi szkoda nerwów.

Krystian
Auto: ///M E46
Kontakt:

Post autor: Krystian » wt kwie 22, 2014 17:05

Kilej pisze:Do mnie dziś jakiś gość napisał smsa z zapytaniem o cenę ostateczną.
Podziękowałem mu za sms i odpisałem, że są telefony i może zadzwonić zamiast pisać i....
oczywiście, że nie oddzwonił :)
Pewnie miał puste konto, hahaha
:lol: :lol: :lol:
mistrz normlanie :lol:

widzisz Kilej, żeby wszystkie transakcje przebiegały tak jak nasza, to możnaby wziąć się za handlowanie autami, bo sama przyjemność :grin:

jamiolkowski
Auto: S8 D2

Post autor: jamiolkowski » śr maja 28, 2014 08:16

Witam,

Panowie temat do zamknięcia, auto zostało sprzedane i to nawet znam nowego właściciela.
Na tą chwile jestem mega zadowolony, jak tylko doprowadzę M3 do stanu idealnego od razu się pochwalę, :-).

Oczywiście jak będę miał pytania to się odezwę ale póki co wszystko odnajduję w historii forum.

POZDRAWIAM.

ODPOWIEDZ