bmw m3 e46 2001r, srebrny (?)
Re: bmw m3 e46 2001r, srebrny (?)
Samochod mojego 'znajomego'. Nie przygladalem sie jej z bliska bo sam wyglad odrzuca ale... Hamulce jakies nienaturalnie male, wyposazenie praktycznie zerowe chociaz to moze byc dla kogos plusem. Jezdzi w miare wiec moc powinna trzymac. Jak traktowane to nie mam zielonego pojecia, ma ja od 2 miesiecy. Jest na xenonie ale czy oryginalnym tez nie wiem.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Nie mam czasu ani chęci Ci czegoś udowadniać. Tłumaczę Ci, że w USA są auta z xenonem bez sprysków z tego względu, że przepisy tam tego nie wymagają. Wspomniane wcześniej auto kolegi marcin86 jest nieruszane pod względem blacharskim i w 100% stockowe, a sprysków nie ma. Poza tym Imola(USA) na blachach SK również sprysków nie ma, a xenon jak najbardziej.--==maly==---- pisze:Ja widziałem różne rzeczy co nie znaczy,że tak było fabrycznie tak samo jak w tej srebrnej.
Ba nawet mój brat miał 325Ci z xenonnem bez sprysków bo nie zakładał.
Drugi kolega miał kiedyś stłuczkę i założył po tym listwy bez sprysków ale żadne z tych aut nie miało tak fabrycznie.
Widziałem kilka emek z USA bez sprysków a z Xenonem ale po rozkodowaniu VINu zawsze wychodziło,że fabrycznie były bez xenonów i ktoś dokładał.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2012 11:01 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Amen.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja nie mówię,że to nie możliwe ale równie dobrze mogą być to auta,które nie mały xenonu i ktoś go dołożył. Skoro w USA nie trzeba sprysków to dołożenie xenonu jest proste ale możliwe,że tak wychodziły ja się z tym nie spotkałem.
A co ma spryski i ksenon za znaczenie? cena wcale nie jest niska bo amerykańca na Polskich tablicach z lepszym wyposażeniem ,2 lata temu mogłem kupic za 46 tys.... a czy w stanie lepszym to nie wiem , bo tego tutaj auta nie widziałem.
dziendobry wszystkim.
Ktoś oglądał w końcu tę sztukę?
Chciałem się umawiać na oglądanie, ale szukając wieczorową porą przypomniało mi się o Mforum i bach, strzał w 10
Mi akurat nie zależy na pięknym bodykitcie i to dobry motyw do zbicia ceny, byleby nie była rozbita i silnik działał, samochód i tak będzie spędzał sporo czasu na torze/upalankach.
Ktoś oglądał w końcu tę sztukę?
Chciałem się umawiać na oglądanie, ale szukając wieczorową porą przypomniało mi się o Mforum i bach, strzał w 10

Mi akurat nie zależy na pięknym bodykitcie i to dobry motyw do zbicia ceny, byleby nie była rozbita i silnik działał, samochód i tak będzie spędzał sporo czasu na torze/upalankach.
Potwierdzam, że auta w USA wystepuja w wersjach: XENON + BRAK SPRYSKÓW.
Mam Acure do jazdy na codzien i tak wlasnie ma. Ten model ma w standardzie zawsze XEN i nonsprysk.
Natomiast jej Hondowski odpowiednik (takie samo auto tylko inne znaczki) wystepuje albo BEZ XENONOW i SPRYSKOW albo XENON i SPRYSKI.
Mam Acure do jazdy na codzien i tak wlasnie ma. Ten model ma w standardzie zawsze XEN i nonsprysk.
Natomiast jej Hondowski odpowiednik (takie samo auto tylko inne znaczki) wystepuje albo BEZ XENONOW i SPRYSKOW albo XENON i SPRYSKI.
nie ma jak wydac wyrok nie oglądając auta, tu to chyba jednak normalne, ze klimat tego forum skutecznie psuja w kolo te same osoby