BMW M5 E39 1999 niebieskie
Re: BMW M5 E39 1999 niebieskie
OK, biję się w pierś i przepraszam za ocenę auta z góry - serio, to przez moje podejrzliwe podejście.
W takim razie poproszę oficjalne info tu na forum, wobec znawców tego modelu, co było robione blacharsko i co jest do ogarnięcia mechanicznie według Ciebie.
W takim razie poproszę oficjalne info tu na forum, wobec znawców tego modelu, co było robione blacharsko i co jest do ogarnięcia mechanicznie według Ciebie.
Ile masz do mnie kilometrów?Bo może szkoda klawiatury. Jeżeli jesteś zainteresowany przyjedź, obejrzyj, dam Ci miernik jak nie masz, możemy podjechać na podnośnik itp.
Poza tym co już wiesz, myślę ze rozczarowany nie będziesz, a nawet jak się nie spodoba będziesz miał jakieś porównanie...
Poza tym co już wiesz, myślę ze rozczarowany nie będziesz, a nawet jak się nie spodoba będziesz miał jakieś porównanie...
Jak czytam tutaj wypociny niektórych ludzi to aż mi ręce opadają.
Ludzie, te wozy mają od 13 do 18 lat. Nie ma możliwości, żeby przez tyle lat nie miały kolizji, obcierki parkingowej, jakiegoś obicia drzwiami itp.
Więc to że było polakierowane drugi raz, to moim zdaniem atut, że jest świeży lakier, odnowiony i auto ma świeżość.
Oczywiście nie mówię tu o podłużnicach pogiętych, czy zardzewiałych...
Najgorsze jest to, że jak sprzedawca chce być uczciwy i wiecie o tych drzwiach i progu to już się czepiacie.
Tak samo jest z przebiegiem...
Ludzie, te wozy mają od 13 do 18 lat. Nie ma możliwości, żeby przez tyle lat nie miały kolizji, obcierki parkingowej, jakiegoś obicia drzwiami itp.
Więc to że było polakierowane drugi raz, to moim zdaniem atut, że jest świeży lakier, odnowiony i auto ma świeżość.
Oczywiście nie mówię tu o podłużnicach pogiętych, czy zardzewiałych...
Najgorsze jest to, że jak sprzedawca chce być uczciwy i wiecie o tych drzwiach i progu to już się czepiacie.
Tak samo jest z przebiegiem...
Oryginalne części nowe BMW!!!
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
Z Fakturą VAT 23%.
Dla forum spore rabaty!
Pomoc Drogowa 24H
tel. 793-90-30-02
To, że nie chcesz jawnie tu na forum odpowiedzieć na moje pytania o auto jest dla mnie wystarczającym powodem aby do Ciebie nie jechać.Hubertdo pisze:Ile masz do mnie kilometrów?Bo może szkoda klawiatury. Jeżeli jesteś zainteresowany przyjedź, obejrzyj, dam Ci miernik jak nie masz, możemy podjechać na podnośnik itp.
Ernest, nawet tu na forum jest wystawiona sztuka z 1999 roku i z w pełni oryginalnym lakierem, więc nie mów że każde takie auto musi mieć taką przeszłość
Poza tym pisałem już, że nie przeszkadza mi lakierowane auto i to mnie nie odstrasza od zakupu. Jednak samochód odnośnie którego założyłem temat może być niewarty zakupu, bo jeśli tam coś było cięte i robione na handel to trzeba być bardzo ostrożnym, i nie ważne ile auto ma lat. To jest M5 a nie zwykły samochód.

Moge sprzedac byle auto KM5 z przebiegiem 138000km za 65000zl. Auto salonowe. W srodku pachnie nowoscia.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Bardzo chętnie, gdybym mógł tyle wydać na samochód. Ma nowy silnik?
Lepiej kupić pewne doinwestowane bo te tańsze czasem może okazać się na koniec że wyjdzie tyle samo.
Kolego Arek moje zdanie jedź obejrzeć kilka i sam się przekonasz ja bym obejrzał te wszystkie.
Ja przynajmniej tak robię jak coś szukam.
Kolego Arek moje zdanie jedź obejrzeć kilka i sam się przekonasz ja bym obejrzał te wszystkie.
Ja przynajmniej tak robię jak coś szukam.
OLSZI, ja już tak robiłem gdy chciałem kupić wcześniej. Obejrzałem kilka i przekonałem się na własnej skórze że nie warto jednak oglądać wszystkiego co jest na sprzedaż. Dlatego też zanim pomyślałem aby zadzwonić do sprzedawcy zapytałem tu na forum i bardzo dobrze zrobiłem, bo być może bym nie miał pełnej świadomości o jakim egzemplarzu rozmawiamy.
Tak czy inaczej pewnie umówię się z właścicielem na oględziny.
A może m3 lepiej? Dlaczego wogole m5?
M3 mi w ogóle nie leży, ja lubię duże samochody.
M5 e39 zajebiste auto miałem naprawdę kozak ale osobiście jak bym szukał to po lifcie żeby był motor.
Tylko taka będzie b.droga idą w górę te auta.
Tylko taka będzie b.droga idą w górę te auta.
Kolejny raz dyskredytujesz mój samochód bez powodu. Odpowiedź na pytania dostaniesz po części telefoniczne, numeru telefonu nie ukryłem. Gdybyś był zainteresowany to byś zadzwonił i przyjechał obejrzeć a, że nie jesteś to ja nie będę się tutaj produkował, nie mam zamiaru się narzucać. Napisałem w tym temacie tylko dlatego żeby nie stawiać w złym świetle mój samochód, którego nie widziałeś.ArekM5 pisze:To, że nie chcesz jawnie tu na forum odpowiedzieć na moje pytania o auto jest dla mnie wystarczającym powodem aby do Ciebie nie jechać.Hubertdo pisze:Ile masz do mnie kilometrów?Bo może szkoda klawiatury. Jeżeli jesteś zainteresowany przyjedź, obejrzyj, dam Ci miernik jak nie masz, możemy podjechać na podnośnik itp.
Gdybym mógł kupiłbym polifta, ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić. Mi nie przeszkadza zużycie oleju przedlifta, bo przebieg roczny miałbym na poziomie może 2 - 3 tyś km.