Witam
Czy ktos zna to auto ?
http://otomoto.pl/bmw-m5-C35273499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
M5
Re: M5
Zasady:
PYTANIA I WĄTPLIWOŚCI, DOT. WYBRANEGO SAMOCHODU
Jeżeli chcemy dowiedzieć się czegoś na temat danego auta (tylko M):
1. Zakładamy temat; tytuł tematu powinien zawierać: markę, model, serię, rok oraz kolor (przykład: BMW M3 E36, 1995, zielony), tak będzie łatwiej zidentyfikować już opisane auto, samochody w tematach nie będą się dublowały. Jeden temat na jeden samochód.
2. Temat musi zostać poparty zdjęciami auta, którego dotyczy i opisem, może być skopiowany z ogłoszenia. Korzystamy z zewnętrznych serwerów, tak żeby zdjęcia nie zniknęły po wygaśnięciu ogłoszenia. Np. http://www.imageshack.com" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fotosik.pl" onclick="window.open(this.href);return false; itp.
Tematy bez zdjęć lub / i z samym linkiem do ogłoszenia lub / i tylko pytaniem również będą usuwane.
3. Opisujemy pytania / wątpliwości, dotyczące samochodu.
4. Jeżeli ktoś posiada numer VIN może go udostępnić, fabryczna specyfikacja auta zostanie rozkodowana i wklejona do tematu.
SPOSTRZEŻENIA PO OBEJRZENIU SAMOCHODU
Jeżeli ktoś oglądał jakieś auto i chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami:
1. Zakładamy nowy temat, wg zasad opisanych w pkt. 1 i 2 powyzej.
2. Opisujemy swoje uwagi i komentarze.
Wszystkie posty, które: nie wnoszą niczego merytorycznie konstruktywnego do tematu, rozważania na temat cen, ogólnej dyskusji na temat rynku samochodów używanych w Polsce lub / i na świecie, czy zwyczajne rozładowywanie własnych frustracji za pośrednictwem forum, będą usuwane.
Tematy bez zdjęć lub / i z samym linkiem do ogłoszenia lub / i tylko pytaniem również będą usuwane.
Proszę nie zakładać tematów w innych działach, też zostaną usuniętę. Do pytań o samochody z ogłoszen służy tylko i wyłącznie ten dział.
Zapraszam do dyskusji!
A JA CHCIAŁBYM ZAPYTAĆ GDZIE JEST ADMINISTRATOR/MODERATOR, Z TYMI OGŁOSZENIAMI JEST TAKI ŚMIETNIK ŻE KAŻDY WRZUCA CO CHCE I JAK CHCE, TRZY RAZY PYTAJĄ SIĘ O TE SAME AUTA.
PYTANIA I WĄTPLIWOŚCI, DOT. WYBRANEGO SAMOCHODU
Jeżeli chcemy dowiedzieć się czegoś na temat danego auta (tylko M):
1. Zakładamy temat; tytuł tematu powinien zawierać: markę, model, serię, rok oraz kolor (przykład: BMW M3 E36, 1995, zielony), tak będzie łatwiej zidentyfikować już opisane auto, samochody w tematach nie będą się dublowały. Jeden temat na jeden samochód.
2. Temat musi zostać poparty zdjęciami auta, którego dotyczy i opisem, może być skopiowany z ogłoszenia. Korzystamy z zewnętrznych serwerów, tak żeby zdjęcia nie zniknęły po wygaśnięciu ogłoszenia. Np. http://www.imageshack.com" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fotosik.pl" onclick="window.open(this.href);return false; itp.
3. Opisujemy pytania / wątpliwości, dotyczące samochodu.
4. Jeżeli ktoś posiada numer VIN może go udostępnić, fabryczna specyfikacja auta zostanie rozkodowana i wklejona do tematu.
SPOSTRZEŻENIA PO OBEJRZENIU SAMOCHODU
Jeżeli ktoś oglądał jakieś auto i chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami:
1. Zakładamy nowy temat, wg zasad opisanych w pkt. 1 i 2 powyzej.
2. Opisujemy swoje uwagi i komentarze.
Wszystkie posty, które: nie wnoszą niczego merytorycznie konstruktywnego do tematu, rozważania na temat cen, ogólnej dyskusji na temat rynku samochodów używanych w Polsce lub / i na świecie, czy zwyczajne rozładowywanie własnych frustracji za pośrednictwem forum, będą usuwane.
Proszę nie zakładać tematów w innych działach, też zostaną usuniętę. Do pytań o samochody z ogłoszen służy tylko i wyłącznie ten dział.
Zapraszam do dyskusji!
A JA CHCIAŁBYM ZAPYTAĆ GDZIE JEST ADMINISTRATOR/MODERATOR, Z TYMI OGŁOSZENIAMI JEST TAKI ŚMIETNIK ŻE KAŻDY WRZUCA CO CHCE I JAK CHCE, TRZY RAZY PYTAJĄ SIĘ O TE SAME AUTA.
Teraz trochę ode mnie. Nic nie piszę od dłuższego czasu między innymi dlatego że WKURWIA !!! (tak wulgarnie mówiąc WKURWIA) mnie to że zakłada konto tu kto chce i od razu zakłada sobie jakiś tam temacik w ogóle nie zgodny z zasadami jakie wyraźnie są napisane. Proponuję by każdy nie zgodny z zasadami temat kończył w śmieciach, a każdy pierwszy lepszy nowy użytkownik był dopuszczany do forum po akceptacji admina... Tyle ode mnie 

Tak sie składa kolego ze nie jestem całkiem nowy na forum i miałem juz kilka m3 wiec wyluzuj a najlepiej przejedź sie swoją m po zimie .......Mickey pisze:Teraz trochę ode mnie. Nic nie piszę od dłuższego czasu między innymi dlatego że WKURWIA !!! (tak wulgarnie mówiąc WKURWIA) mnie to że zakłada konto tu kto chce i od razu zakłada sobie jakiś tam temacik w ogóle nie zgodny z zasadami jakie wyraźnie są napisane. Proponuję by każdy nie zgodny z zasadami temat kończył w śmieciach, a każdy pierwszy lepszy nowy użytkownik był dopuszczany do forum po akceptacji admina... Tyle ode mnie
E 46 SMG
Dla mnie możesz mieć całe stado ///M, ale jak piszesz zapytanie o dane auto należy umieścić dokładny opis i załączyć zdjęcia zgodnie z regulaminem tak by później było lepiej i wygodniej odnaleźć opisywane auto, ale jeśli tego nie rozumiesz to już pozostawię to bez komentarza i dalej róbcie z tego forum jeden wielki śmietnik.jj pisze:Tak sie składa kolego ze nie jestem całkiem nowy na forum i miałem juz kilka m3 wiec wyluzuj a najlepiej przejedź sie swoją m po zimie .......