BMW M5 Zadbana, e34, 1995, czarny
-
Re: BMW M5 Zadbana, e34, 1995, czarny
Coś mi się wydaje, że w naszym pięknym kraju nie znajdę nic ciekawego, choć nie można wyrokować na podstawie dwóch ogłoszeń.
Seria "M" to dla mnie pojazd wyjątkowy i takiego też szukam.
Nie mam 17 lat, żeby napalać się na pierwszy lepszy egzemplarz.
Seria "M" to dla mnie pojazd wyjątkowy i takiego też szukam.
Nie mam 17 lat, żeby napalać się na pierwszy lepszy egzemplarz.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Da radę znaleźć coś fajnego, ale na to trzeba czasu i cierpliwości. Poza tym nie zawsze rzecz toczy się na allegro, często sprzedaże zdarzają się w zamkniętym gronie.
A oglądałeś może tę sztukę z Piaseczna ?
A oglądałeś może tę sztukę z Piaseczna ?
-
Nie, pomysł z M5 powstał dość niedawno. Szukałem raczej 540.
Zresztą ta z Piaseczna zniknęła już z allegro.
Zresztą ta z Piaseczna zniknęła już z allegro.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Rozumiem
i gratuluję zmiany pomysłu 
Ja na pierwszy zakup M5 E34 czekałem pół roku, także nie zniechęcaj się
Jakby Ci zależało na tej z Piaseczna to zapytaj kolegi RobertoDesing, może jeszcze nie sprzedał.
Powodzenia!

Ja na pierwszy zakup M5 E34 czekałem pół roku, także nie zniechęcaj się

Jakby Ci zależało na tej z Piaseczna to zapytaj kolegi RobertoDesing, może jeszcze nie sprzedał.
Powodzenia!
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
boogie pisze:Aaaaaaa kojarze chyba auto, sprzed ładnych paru lat, jak szukałem e34....
Auto było w Częstochowie, potem sprzedawane było z Kielc dla zmyłki, potem już nie kojarze...
Kupione było do zarabiania na ubezpieczeniach, i regulrnie było walone,
aż w końcu kiedyś na którymś z torów, przyłożyło tyłem mocno, z tego co wiem, i z tyłu jest polepione na maxa.
Ktoś mi kiedys pisał, że ówczesny kierowca tak sie zwziął na wyścig z tym kimś, że wywalił cały środek, rozmnotwał pół auta, żeby mase obniżyć i wygrać.
No i pamietam ten silnik zarżniety, potem zmieniony na 3.6 i potem skrzynia zakatowana (!).
Totalny szrot i wynalazek, przedstawiciel typowej linii M w PL w tamtym czasie.
Kojarze chyba... prosze was.. kolega dorobil taka piekna historie o wypadkach strzalach itp. i mowi ze "CHYBA KOJARZY " ten samochod ?boogie pisze:Aaaaaaa kojarze chyba auto

Chlopie jak chyba kojarzysz a nie jestes pewny w 1000% to nie pisz !
Auta pomylic mozna dosc latwo i naprawde zrobic wielka szkode wlascicielowi.
Napisałem chyba, ponieważ zawsze jest jakiś margines błędu,
a samochód z papierami z 1995 roku, i budą z ~1990 był do tej pory w Polsce jeden, według wszystkich informacji latających wśród emkowiczów i przeglądu aut.
update: przypomniało mi sie coś jeszcze odnośnie tamtego auta. Po strzale w tył, kiedy auto było w południowej części Polski, nie lepiono go, ale wszytsko przełożono w bude z 1990r, no prawie wszystko hehehe
I chyba nie bedziesz twierdził, że vin z innym kolorem i rocznikiem, to tak z fabryki wyszło ?
a samochód z papierami z 1995 roku, i budą z ~1990 był do tej pory w Polsce jeden, według wszystkich informacji latających wśród emkowiczów i przeglądu aut.
update: przypomniało mi sie coś jeszcze odnośnie tamtego auta. Po strzale w tył, kiedy auto było w południowej części Polski, nie lepiono go, ale wszytsko przełożono w bude z 1990r, no prawie wszystko hehehe
I chyba nie bedziesz twierdził, że vin z innym kolorem i rocznikiem, to tak z fabryki wyszło ?

Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2013 21:16 przez boogie, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrówka!