http://otomoto.pl/bmw-m6-C25907800.html

Ta m6 była kiedyś sprzedawana na lawecie na 90 parą tys zł....
kolor się zgadza , kolor skóry też i nawet znaczek żle naklejony .... zna ktoś tą sztuką ??
no może i było to moje auto ::) szkoda że już nie jest moje ....boogie pisze:Dalej będziesz twierdził, że to nie było Twoje auto ?![]()
![]()
jarek664444 pisze: no może i było to moje auto ::) szkoda że już nie jest moje ....
Ja równiez się pod tym podpisuje,Sławko pisze:Auto jest wystawiane jako bezwypadkowe. link Osobiście mam nadzieję, że Ci się prokurator do dupy dobierze za to oszustwo
jarek664444 pisze: A tak na serio to w niemczech malowali tylny błotnik a ja przedni zderzak
jarek664444 pisze:czemu na lawecie. przyjechałem ją na kołach na numerach celnych czerwonychboogie pisze:Aha, czyli pewnie wiesz dlaczego wtedy byla sprzedawana na lawecie ?
jarek664444 pisze: nie wiem co Pan chce udowodnic ale to nie moje auto .
moja nie jest ani nie była wystawiona do sprzedaży.
chyba Pan pomylił mnie z kimś innym
ta M6 którą Pan wkleja to może być jakaś z Wrocławia bo jest tu ich troche
jarek664444 pisze: Dziwni jacys ludzie są na forum... Przecież to nie jest moje auto.
kupujący wie co było robione bo kto kupuje takie auto to ma pojecie czy cos było robione a co nie było robione... takze ja osobiście nikogo nie oszukałem...a ogłoszenie wystawia się w taki sposób aby zachęcić do kupna .....m!xeR pisze:Kłamałeś wcześniej, że to nie jest Twoje auto. Sprzedawałeś jako bezwypadkowe...więc może na żywo powiedziałeś, że było bite...a może nie...trochę trudno nie być tendencyjnym i nie przyjąć, że jednak nie powiedziałeś całej prawdy kupującemu...o tym, że to podlega pod 286 kk wspominać chyba nie muszę ? Więc odpuść, przyznaj się, że źle zrobiłeś i nie wracaj już do tego...
te jest nie do naprawienia.
nie BOMBEL Nosek nie rosnie bo ty wiem ze jestes normalny, Pare lat temu dyskutowalismy na MPWR i z tego co Pamietam to ty normalny chłop.