ta, w szczegolnosci na wewnetrzna strone profili zamknietych...m3m3 pisze: Tak ale aktualnie wytrawia się kwasem nanosi się zabezpieczenie antykorozyjne i nakłada na gorąco folię na miejsca gdzie element był wspawany co eliminuje proces utleniania a co z tym idzie korozji
BMW M3 e36 3.2 97 rok
Re: BMW M3 e36 3.2 97 rok
Do profili zamkniętych są inne specyfiki np wosk ale ja stosuje swoje których tajników nie zdradzę ale o korozji można zapomnieć.
Z korozją jeszcze nikt na świecie nie wygrał, można ją tylko spowolnić, nawet najlepsze specyfiki nie zatrzymają jej w 100%, zawsze mi mówiono, że rude to wredne
Mam znajomego, który robi blacharki dla warsztatów ASO, ma autoryzację Audi i od jakiegoś roku autoryzację BENTLEYA na naprawy blacharskie, zgodnie z ich technologią naprawy, klejenia, nitowania, zgrzewania i środków antykorozyjnych użytych w trakcie i po naprawie, także jakość super, ale gwarancja, że ruda nie wylezie jest tylko na 5 lat, pomimo użycia bardzo drogiej technologii i środków.

Mam znajomego, który robi blacharki dla warsztatów ASO, ma autoryzację Audi i od jakiegoś roku autoryzację BENTLEYA na naprawy blacharskie, zgodnie z ich technologią naprawy, klejenia, nitowania, zgrzewania i środków antykorozyjnych użytych w trakcie i po naprawie, także jakość super, ale gwarancja, że ruda nie wylezie jest tylko na 5 lat, pomimo użycia bardzo drogiej technologii i środków.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Posty pokasowane. Na szczęście tu mam jeszcze trochę władzy 

co do samochodu odpuściłem narazie temat, umówiłem się z sprzedający na cenę 32 i ze podjadę ja obejrzeć, ale zadzwonił do mnie wczoraj że cena idzie w gore o 2 tysiące bo jest zainteresowanie samochodem.
A nie lepiej dołożyć i kupić e46?
Żenujące podejście sprzedającego.piti pisze:umówiłem się z sprzedający na cenę 32 i ze podjadę ja obejrzeć, ale zadzwonił do mnie wczoraj że cena idzie w gore o 2 tysiące bo jest zainteresowanie samochodem.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Od razu bym go olał nienawidzę takiego podejścia umowa to dla mnie umowa niech sobie sprzedaje ten szrot.
Witam tak sie składa ze jestem właścicielem auta o którym mowa i nie do końca tak bylo że cena idzie w góre! Zadzwoniła do mnie pani z ogloszenie i wypytała o to i tamto a na koniec zapytała czy 32 tyś by mi pasowało... ja na to że moze sie dogadamy ale nie powiedziałem że tak bo jak wiadomo teraz 32 a na miejscu dalej do targów! Pani poprosiła żebym zarezerwował dla niej auto do nastepnego tygodnia i tak właśnie zrobiłem... w miedzy czasie z braku możliwości (praca) poprosiłem znajomego aby zabrał moje auto i ogarną rzeczy które były ważne dla kupujących czyli ustawienie zbierzności, sprawdzenie lakieru oczywiście poza nadkolami które były niestety ruszone jakieś 1,5 roku temu i nic sie nie dzieje! No i hamownia na której wypluło 305 km i 330 Nm (stożek który napewno ustąpi miejsce serii). Oprócz tego zalożyłem nowe opony na tyło żeby kupujący nie miał problemu w razie kupna i dalszej podrózy. Auto przygotowane w 100% do sprzedaży, dzwonie że wszystko gotowe i że moge umówić jakiś warsztat żeby mogli obejrzeć auto z każdej strony na co oni że raczej nie przyjadą bo znaleźli coś tańszego w swojej okolicy... Troszeczke pod wpływem emocji powiedziałem że mam jeszcze jednego chetnego (bo tak bylo) i że nawet jeśli w końcu by sie zdecydowali to i tak 32 to mało choć pewnie jak by przyjechali to pewnie byśmy sie dogadali. Ale żeby sie dogadać to najpierw trzeba przyjechać i zobaczyć a nie targować sie przez telefon.
Co do rzekomych modyfikacji to poza hydro na pokrywie i stożka zamiast ori puszki nie wiele sie zmieniło... zdaje sobie sprawe że są to niepotrzebne rzeczy i sam to zmienie jeśli nie sprzedam auta.
pozdrawiam
Co do rzekomych modyfikacji to poza hydro na pokrywie i stożka zamiast ori puszki nie wiele sie zmieniło... zdaje sobie sprawe że są to niepotrzebne rzeczy i sam to zmienie jeśli nie sprzedam auta.
pozdrawiam