[Photobook] M5 w Polsce
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
[Photobook] M5 w Polsce
Stworzyłem sobie taką o to fotoksiążkę. Istnieje możliwość wydruku na papierze fotograficznym lub błyszczącym. Do tego jest twarda lub miękka oprawa. Co tym sądzicie ?

Ostatnio zmieniony pt lis 04, 2011 21:14 przez Venom, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Photobook] M5 w Polsce
bardzo fajne!
osobscie nie mam cisnienia ale jak bys zrobil o Z3M Coupe to bym kupil z jeden
osobscie nie mam cisnienia ale jak bys zrobil o Z3M Coupe to bym kupil z jeden

Ciekawy pomysł.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Każdy z Nas może to sobie zrobić sam z własnych zdjęć. Ja tu nie jestem żadnym fachowcem, po prostu spróbowałem Ceny wydruku są uzależnione od ilości stron, formatu, jakości papieru na którym to będzie wykonane oraz rodzaju oprawy. Wybór jest duży.
Ja to rzuciłem jako pomysł. Sam nie wiem czy bym się zdecydował coś takiego kupić, ale sam projekt cieszy oko
Inspiracją było dla mnie oczywiście to:

Ja to rzuciłem jako pomysł. Sam nie wiem czy bym się zdecydował coś takiego kupić, ale sam projekt cieszy oko

Inspiracją było dla mnie oczywiście to:

Super! Aż sam mam ochotę zrobić taką swojej "malutkiej" 

niesamowita pasja ! świetne wykonanie, nic tylko drukować 

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki za opinię, moja już poszła do druku. Jak będzie wydrukowana to wstawię jakieś fotki jak to wyszło.
SUPER!!!
Jeśli druk dojdzie do skutku na pewno zakupię 2 egz.
Jeśli druk dojdzie do skutku na pewno zakupię 2 egz.
No tego jeszcze nigdzie nie widziałem
może i ja coś skleję

może i ja coś skleję

---- ///M ----
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Ja już mam swój egzemplarz w domu. Wyszło to jednym słowem zajebiście. Jestem bardzo zadowolony. Niebawem wkleję Wam zdjęcia, jeśli tylko uda się zrobić, bo książkę mam zrobioną na papierze fotograficznym, który jest błyszczący.
Piast, Ja na razie nie planuję druku tej zbiorowej książki. Po pierwsze dlatego, że to jednak trochę kosztuje, a po drugie nie mam dobrej jakości zdjęć wszystkich tych aut, więc wiem, że to nie wyjdzie ładnie.
Chętnie jednak zrobię projekt dla Ciebie z Twoim autem, jeśli tylko dostarczysz mi super jakości zdjęcia. Hmm ?
Piast, Ja na razie nie planuję druku tej zbiorowej książki. Po pierwsze dlatego, że to jednak trochę kosztuje, a po drugie nie mam dobrej jakości zdjęć wszystkich tych aut, więc wiem, że to nie wyjdzie ładnie.
Chętnie jednak zrobię projekt dla Ciebie z Twoim autem, jeśli tylko dostarczysz mi super jakości zdjęcia. Hmm ?
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Cena książki jest uzależniona od szeregu czynników (format, jakość papieru, ilość stron itd).

Jeśli chcesz sobie ją zrobić sam to musisz ściągnąć odpowiednią aplikacje, która posiada również zestawienie cen. Wszystko znajdziesz na http://www.fotoksiazka.pl/ . Ja swoją książkę robiłem za pośrednictwem Fotojokera. Papier mam fotograficzny, format kwadratowy 21z21cm, stron 50. Zapłaciłem za nią 200zł. Tak jak mówiłem wcześniej, podstawą są zdjęcia w dużej rozdzielczości.
Jeśli masz jakieś pytania to służę pomocą.
Ja też mogę komuś zrobić projekt. Przede wszystkim jestem autorem tekstu do mojej książki, który w moim odczuciu bardzo ją wzbogaca. Poza tym niedawno robiłem jeszcze 2 inne książki i zebrałem trochę doświadczenia na temat wielkości czcionek itd. Wszystko jest kwestią dogadania.

Jeśli chcesz sobie ją zrobić sam to musisz ściągnąć odpowiednią aplikacje, która posiada również zestawienie cen. Wszystko znajdziesz na http://www.fotoksiazka.pl/ . Ja swoją książkę robiłem za pośrednictwem Fotojokera. Papier mam fotograficzny, format kwadratowy 21z21cm, stron 50. Zapłaciłem za nią 200zł. Tak jak mówiłem wcześniej, podstawą są zdjęcia w dużej rozdzielczości.
Jeśli masz jakieś pytania to służę pomocą.
Ja też mogę komuś zrobić projekt. Przede wszystkim jestem autorem tekstu do mojej książki, który w moim odczuciu bardzo ją wzbogaca. Poza tym niedawno robiłem jeszcze 2 inne książki i zebrałem trochę doświadczenia na temat wielkości czcionek itd. Wszystko jest kwestią dogadania.
Aha ok wiec jeszcze sie odezwe w sprawie egzemplarza dla kombiaka. Porobic musze jeszcze jakies foty wnetrza i potrzebny bedzie opis konkretny
Pozdrawiam!

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Venom
- Moderator
- Kontakt: