Zakup M5 E34
Re: Zakup M5 E34
Ta pierwsza sie chyba sprzedała wczoraj bo zniknęła z wszystkich portali 

Wracjąc do Winkelhock'a.
Został sprzedany i chyba nawet będzie odbudowany!
http://www.racingforum.pl/Czy-to-prawdz ... 66934.html
Został sprzedany i chyba nawet będzie odbudowany!
http://www.racingforum.pl/Czy-to-prawdz ... 66934.html
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ja obstawiam ze ok jesieni pojawi sie w ogloszeniach rozbebeszony Winckelhok do sprzedania...
Pozdrówka!
mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ale pierwsza mysl:
Typowy polak ktory kupil typowa polska okazje

A ja powiem inaczej, nie kwestionuje wyboru bo jeśli chłop był napalony na Winkla to go kupił.
Ja bardziej patrze na to jak na wrak który nigdy nie bedzie ori Winklem, co by z nim nie zrobił...
Ja bardziej patrze na to jak na wrak który nigdy nie bedzie ori Winklem, co by z nim nie zrobił...
No Fear - No Fun!
A Ty promujesz typowe polskie myslenie...wania pisze:mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ale pierwsza mysl:
Twoje auto to tez polski wynalazek??
No offence...
Może mały zakład?boogie pisze:Ja obstawiam ze ok jesieni pojawi sie w ogloszeniach rozbebeszony Winckelhok do sprzedania...
Nie wiem dlaczego Was boli tak to auto?

To nie kwestia okazji, tylko OKAZU. Winkelhock ma doborowe towarzystwo, którego napewno żaden z Was by sie nie powstydzil.SyTy pisze:A ja powiem inaczej, nie kwestionuje wyboru bo jeśli chłop był napalony na Winkla to go kupił.
Mysle ze to moja ostatnia wypowiedz na ten temat, bo nie ma sensu ze wszystkimi "walczyc".
Pozdrawiam.
Kune, życzę powodzenia z doprowadzeniem auta do ładu.
P.S.
Tak tylko zaznaczę, że on powinien być czarny
.
P.S.
Tak tylko zaznaczę, że on powinien być czarny

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Kune, jestem pod wrazeniem, ze to kupiles
i jednoczesnie trzymam za Was (Ciebie i autko) kciuki. Obyscie sie szybko nie rozstali i oby to wszystko co pisales na racingforum sie spelnilo. Ciesze sie ze chcesz ja odbudowac... Doceniam ludzi ktorzy podejmuja sie tak trudnej, czasochlonnej i kosztownej misji. Dzieki takim jak TY auto nie skonczy na zlomie, jak niektorzy mu zycza. Nie znam Ciebie wiec nie wiem na jakim poziomie podejdziesz do sprawy odbudowy tego autka... W Polsce teoretycznie mozna wiele rzeczy zrobic tanio, ale czy dobrze? Odbudowac da sie nawet najwiekszy zlom, pomijajac kwestie oplacalnosci. Jezeli autko pojdzie do kolekcji to chyba szybko go nie sprzedasz i nie bedziesz mocno patrzyl na to ze koszty odbudowy, juz dawno przekroczyly cene za jaka to auto mogloby byc sprzedane.
Fajnie byloby jakbys zalozyl watek z tematem odbudowy Twojej sztuki. Uwielbiam patrzec na takie rzeczy
Na prawde goraco do tego zachecam.
Trzymam kciuki i pozdrawiam

Fajnie byloby jakbys zalozyl watek z tematem odbudowy Twojej sztuki. Uwielbiam patrzec na takie rzeczy

Trzymam kciuki i pozdrawiam

Kune, Rowniez kibicuje odbudowie tego auta. I jakby co to pisz w sprawie czesco do M5 mam cala kompletna bude Pisz na PW. Pozdro!
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
No cóż, chłop kupił swoje marzenie i chce je odbudować. Myślę, że nie ma co go od tego odwodzić. Może ma czas, pieniążki i ogromną pasję. Sam najlepiej wiem ile pieniążków kosztuje przywrócenie niektórej mechaniki zupełnie czysto eksploatacyjnej i troszkę elektryki do ideału, wyposażenia, a jak wchodzimy w temat silnika to pojawia się czkawka.
CZARNY robi mega promocje moze ktos z forumowiczów sie zainteresuje i zostanie u nas
GORACO POLECAM http://moto.allegro.pl/item698899240_e34_m5_3_8.html

Bardzo mocno bym się nad nią zastanowił gdyby nie brak wstecznego
, przerysowany gwoździem bok i ogniska korozji na drzwiach. Stan idealny to to nie jest.
Dzwoniłem ostanio do Radomia. Jest ogłoszenia na allegro za 21900. Miałem niezły ubaw. Na początku facet mówi, że ma kilka samochodów a tym jeździ czasem od 4 lat i nic nie wie o nim. Potem zaczyna sobie przypominać różne rzeczy i mówi co jest do zrobienia. Opowiada o super zamienikach jakie zastosował (hamulce od 535 E34) i inne.
A tak wogóle to kupił ją od właściciela "ponad 10 klubów nocnych" w Trójmieście. BUAAAACHAAAACHAAA
. Pracuje w Gdańsku od 5 lat i do 10 umiem liczyć, ale jakoś się tych "klubów nocnych" nie mogę doliczyć. Na koniec mi powiedział że jak szukam super sztuki to żebym szukał dalej. Więc szukam 

Dzwoniłem ostanio do Radomia. Jest ogłoszenia na allegro za 21900. Miałem niezły ubaw. Na początku facet mówi, że ma kilka samochodów a tym jeździ czasem od 4 lat i nic nie wie o nim. Potem zaczyna sobie przypominać różne rzeczy i mówi co jest do zrobienia. Opowiada o super zamienikach jakie zastosował (hamulce od 535 E34) i inne.
A tak wogóle to kupił ją od właściciela "ponad 10 klubów nocnych" w Trójmieście. BUAAAACHAAAACHAAA

SEBABMW napisał :Bardzo mocno bym się nad nią zastanowił gdyby nie brak wstecznego
, przerysowany gwoździem bok i ogniska korozji na drzwiach. Stan idealny to to nie jest.
OOOOO
Tego to niewiedzialem ale mysle ze po mocnych negocjacjach jest warta uwagi 

OOOOO

- czarny8800
No starsznie wielkie usterki dwa elementy przerysowane i wsteczny, który i tak zostanie naprawiony. Szczerze to moja mka na allegro jest w najlepszym stanie. Z korozją na drzwiach to nie przesadzajcie bo to 93 rok, a nie 2008. A co do ceny jest adekwatna do naszego rynku bo przecież kryzys i ludzie bidni strasznie w polsce są. Ostatni zainteresowany z łodźi daje mi 18 tyś bo chce ją uturbić, ale niestety nie dostanie takiej ceny odemnie.
bez prawka, a punkty się zbiera.