3. WN 88414 - VIN?? - Warszawa? - ?? - B38 - obecnie brak jednostki S38, wlozony silnik 2.5l
Kod: Zaznacz cały
http://img51.imageshack.us/gal.php?g=c519001610.jpg
Kod: Zaznacz cały
http://img51.imageshack.us/gal.php?g=c519001610.jpg
Haha, cos trzeba robickris/// pisze:Venom z ciebie to bylby dobry detektyw hehe nie sadzilem ze jest tyle m5 e34 w pl myslalem ze max.ze 20-30szt
BK03691 Sebringgrau met. 1990-10-11 oczywiscie B36SyTy pisze:69. ZKO xxx - BK03691 - B??
Rozumiem. Kolega were pewnie sporo wyjasniSyTy pisze:będzie jeździła nad morzem, were powinien więcej wiedzieć, świeży zakup
A ile jest jeszcze pochowanych po stodolach ? Hehe... Przykladem moze byc ten nr 68. Tak czy siak to tylko jakies 6% calej wyprodukowanej populacji. Szkoda tylko ze do wiekszosci nie ma dostepuMarcin_Os pisze:Kurcze, ale 70 sztuk M5 to już jest niezła liczba jak na PL.
dokładnie, może puść serie pw do użytkowników, może mało osób o tym wiewere pisze:mało ludzi chętnych jest do pokazania swojej M w rejestrze, nie wiem czym to jest spowodowane ale trochę szkoda,
Ja juz puscilem taka serie i niewiele to dalo. rejestr itp to dla wiekoszosci bardzo poboczna sprawa. Inni boja sie rozglosu i kradziezy, niektorzy nie chca pokazywac rejestracji...SyTy pisze:dokładnie, może puść serie pw do użytkowników, może mało osób o tym wiewere pisze:mało ludzi chętnych jest do pokazania swojej M w rejestrze, nie wiem czym to jest spowodowane ale trochę szkoda,
Z tego co wiem to Winkelhock... Cos wiecej z historii auta ?SyTy pisze:70. BI XXX - BK04788 - B36 - kolejny niestety zezłomowany egzemplarz, co prawda w niemczech ale część organów znalazła schronienie w PL
No wlasnie ten sam problem - aczkolwiek na mojej stronie tylko m5 e34 wiec troche mniej ludzi...were pisze:heh
no właśnie pisałem mnustwo PW oraz poszedł mailing nawet z informacją ale odzew mały ze strony użytkowników
Dobrze by bylo abys przytoczyl nr ktore ja juz nadalem poszczegolnym autkomwere pisze: wszystko ci napisze Venom spoko spoko
Bokiej ma e34 z 90 roku stara rejestracja KWA to jest b36
Karol ( stig ) posiadasz M3 e30 zakupił zza odrye34 s38b36 w żadkim kolorze
M5 Zyzego nie będzie już na rejestracji ZKL69EP
a ZKL L222 to niestety 3 litry v8 w manualu a kiedys s38b38
a no i jeszcze CZERWONY TOURINGheh nie pamiętam rejestracji ale niedlugo autko umrze przez właściciela...