Zakup M5 E34
Re: Zakup M5 E34
Fajna ale i strasznie małe pieniądze jak na taki stan na zdjęciach wygląda na lalę ciekawe jak na żywo?
fajna M5, kiedys nią latałem
tyle ze za mojej kadencji była ładniejsza.

Fakt te za wiele ciemnego na niej lampy, kierunki, szyby, kola jedyny plus to zmiana tego chromu wokol szyb i lusterka. Ale kolor kozak!Venom pisze:fajna M5, kiedys nią latałem tyle ze za mojej kadencji była ładniejsza.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
zobaczymy jak sie bedzie sprzedawac
bo w zeszlym roku z tego co pamietam to troche wisiala , ja bym wrocil do ori felg i bylo by oki ale to moje zdanie !

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Widze ze sie koledzy nudza
a myslalem ze tylko baby plotkuja
ulubiony temat na forum
Auto ma byc w charakterze takiego bandyty. Nie orgynalnymi elementami sa kola ACS , przod i tyl lampy Black Hella. Jesli wogole mozna mowic o nieorginalnosci przy tych elementach..
W polsce wszystko wisi... kazdy by chcial najlepiej za poldarmo....
aha na zdjeciach autko jest jeszcze z wiejskimi znaczkami klapa i maska ( nie zdazylem ich zdjac po poprzednim wlascicielu ) sa juz oryginaly.

Auto ma byc w charakterze takiego bandyty. Nie orgynalnymi elementami sa kola ACS , przod i tyl lampy Black Hella. Jesli wogole mozna mowic o nieorginalnosci przy tych elementach..
W polsce wszystko wisi... kazdy by chcial najlepiej za poldarmo....
aha na zdjeciach autko jest jeszcze z wiejskimi znaczkami klapa i maska ( nie zdazylem ich zdjac po poprzednim wlascicielu ) sa juz oryginaly.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Mi sie auto bardzo podoba, na zdjeciach wyglada bardzo zdrowo. Lampy i kola to kwestia gustu i w dodatku elementy latwo wymienne. Mi sie podoba. Na forum jest kilka osob, ktore rzekomo szukaja lasnej sztuki wiec z owocna sprzedaza nie powinno byc problemow...
Lampy przednie wyglądają bardzo fajnie, tak mocno Old School'owo przy tym nadwoziu.
To jest Avus Blau? Pytam, bo na zdjęciach z ogłoszenia wyszedł tak pastelowo.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Pawel_M3GT
ciesze sie ze sie podoba. Naprawde jest to zdrowy i zwarty egzemplarz. W niemczech ceny 3.8 zaczynaja sie od 6 tys Euro i sa to w wiekszosci przypadkow muchomory.. nie warte nawet ogladania.. interesowalem sie kilkoma swego czasu.Venom pisze:Mi sie auto bardzo podoba, na zdjeciach wyglada bardzo zdrowo. Lampy i kola to kwestia gustu i w dodatku elementy latwo wymienne. Mi sie podoba. Na forum jest kilka osob, ktore rzekomo szukaja lasnej sztuki wiec z owocna sprzedaza nie powinno byc problemow...
Na pewno ktos kto ja kupi bedzie bardzo zadowolony.
tak avus, gdy byly robione zdjecia bylo pochmurno- moze to dlatego. W rzeczywistosci lakier jest bardzo zywy i nie porysowany.Marcin_Os pisze:Lampy przednie wyglądają bardzo fajnie, tak mocno Old School'owo przy tym nadwoziu.
A ja widze ze kolega Pawel_M3GT, traktuje wszystko zbyt uszczypliwie. Czas poluzowac warkocze od tego jest forum zeby sie wypowiadac na temat kol, lamp, czy koloru wnetrza nawet z "TDS-a" Wiec nie kazdemu musi sie wszystko podobac. Powodzenia w sprzedazy!
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Pawel_M3GT
Nie chodzi o kola czy lampy , kazdy moze mowic co uwaza, kazdy ma inny gust. Chodzilo mi tylko o to ze ogloszenie pojawilo sie wczoraj w nocy i juz cala strona zapisana w dziale zakup M5 , a nikt wcale nie jest autem zainteresowany i nikt o nie nie pytal.Dino444 pisze:A ja widze ze kolega Pawel_M3GT, traktuje wszystko zbyt uszczypliwie. Czas poluzowac warkocze od tego jest forum zeby sie wypowiadac na temat kol, lamp, czy koloru wnetrza nawet z "TDS-a" Wiec nie kazdemu musi sie wszystko podobac. Powodzenia w sprzedazy!
Wedlug mnie bezsensowna jalowa dyskusja "czy bedzie wisialo dlugo czy krotko..." itp
Paweł, wyluzuj.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
wlasnie wyluzuj
pamietam jak swoja sprzedawalem i tez startowalem od tej ceny dlatego znam to z autopsji a w koncu poszla za cene adekwatna do polskich reali 

ładną M5 3.8 mozna sprzedać i za 40 wiec ta cena jest całkiem normalna. Wszystko zalezy od auta.
Potencjalnych kupujących zafascynowanych tym modelem w pierwszym strzale zabija cena wyjściowa, w drugim spalanie, a potem to już idzie lawinowo