wycena
wycena
Posiadam m5 e34 s38b38 z 93 roku,dostalem w spadku,z tego co wiem to cos dzieje sie z 1 biegiem,cos z alternatorem i przepływka.ile takie autko moze byc warte?przymierzam sie do sprzedaży tylko nie wiem ile wystawic autko mozna znaleźć na forum po postem Przemo8220.link wrzucę jak cos ale z tego co wiem to wcześniej miał ja Czarny.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: wycena
Za niesprawne auto dużej kasy nie dostaniesz. Tym bardziej, że do końca nie wiadomo co jest zepsute. Cena zależy głównie od stanu, a nie wiemy jaki jest, bo auto już dosyć długo stoi, prawda?
Stoi drugi rok.
Ja jestem właścicielem od września.stało jeszcze jak brat żył.nie mam zbytnio kasy na remont ale przyjemność z jazdy i z samego posiadania takiego auta jest:)więc mam mieszana uczucia
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Prócz kasy trzeba mieć jeszcze trochę serca do takiego auta
no i czas - sam to wiem po sobie.
Przemyśl sobie sprawę, bo autko jest w ciekawej konfiguracji, a z tego na ile znałem Przemka przez neta to na pewno nie chciałby żeby auto poszło w obce ręce. Tym bardziej, że w obecnym stanie jakiś dużych pieniędzy za to auto nie dostaniesz.

Przemyśl sobie sprawę, bo autko jest w ciekawej konfiguracji, a z tego na ile znałem Przemka przez neta to na pewno nie chciałby żeby auto poszło w obce ręce. Tym bardziej, że w obecnym stanie jakiś dużych pieniędzy za to auto nie dostaniesz.
W tym tygodniu holuję ją do znajomego mechanika.zobaczymy co z tego wyjdzie
oddaj ja mnie to kiedyś było moje auto zadbam o nie i przywroce mu dawny blask 

Pewnie zwątpił jak poznał koszty naprawy, choć na żadnym portalu nie wpłynęło. Zdroworozsądkowo to e34 jest już tylko jako zabytek się nadaje. Bo nie dużo tańszy od e39, który jest dużo szybszy, wygodniejszy i tańszy w naprawie (używanych części jest sporo).
no nikt nie wiadomo ile za nia nie da, nie bylo sie co ludzic, a chyba taki mial zamiar. Chetnie bym wzial w rozsadnej cenie.
Nadal stoi u mechanika i robione jest w międzyczasie,ale na dniach serducho ruszy 

jak tam moja była ? uruchomiona ? nadal u mechanika ?
Nadal u mechanika i jeszcze nic nie wiadomo
zabierz ja od niego ! i oddaj w dobre rece poki jeszcze niczego nie s....ł ! napisz na pw ile chcesz za nia i co jest do zrobienia znam w niej kazda srobke i zrobie z niej zpowrotem prawdziwe EM pozdrawiam !