Ile waży wasze M?
Ile waży wasze M?
Pytanie jak wyżej tylko realna waga nie z dowodu jakie wyposażenie tylko to ciężkie i jaka buda ;-) wyniki po odchudzaniu też mile widziane
Re: Ile waży wasze M?

Coupe, wyposażenie pełne jakie było w 2002 roku. Czyli pompowane fotele roleta harman szyber itd itp
Dodatkowo jak byłem na wadze w bagażniku miałem felgę 18" z oponą, żabę, jakieś klucze a w baku 17 litrów paliwa.
A no i pewnie z 10 kilo szpachli

Aktualnej wagi nie znam a się trochę pozmieniało, jak skończę mody to podjadę na wagę.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Krzychu, dobrze pamiętam, że jest u Ciebie szyber?
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Tak, napisałem w pierwszym poście 
Wtedy nie miałem jeszcze klapy z csl'a, auto miało seryjny zawias a nie gwint bilsteina i o ile dobrze pamiętam hamulce zwykłe nie CSL'e.
Teraz jeszcze robimy cały wydech, kolektor inny, możliwe że przed ważeniem wrzucę kubły.
Aaa no i doszło kilkanaście trytytek

Wtedy nie miałem jeszcze klapy z csl'a, auto miało seryjny zawias a nie gwint bilsteina i o ile dobrze pamiętam hamulce zwykłe nie CSL'e.
Teraz jeszcze robimy cały wydech, kolektor inny, możliwe że przed ważeniem wrzucę kubły.
Aaa no i doszło kilkanaście trytytek

Gdzie ważyłeś swoją w Krakowie? Podrzuć adres to podjadę w to samo miejsce i porównamy wagi. Ja mam 2002r bez szybra i trochę po diecie 

Kupując zadbane bmw kupujesz radość z jazdy. Auto jest gratis.
U mnie wyszło 1550 szyberdach bez hk ale około 30 Kg w bagażniku było
przepraszam za głupie pytanie - ale jaki jest sens ważyć auto z gratami w bagazniku? nie mozna tego wyciągnąć przed wjechaniem na wagę? taki wynik jest totalnie nieporównywalny do niczego bo może było 30 a może 50.
Ja mam skrzynie basowa mam ja przykrecona do podłogi więc z 30 min wyjowania a co za tym idze wszystkie zestawy naprawcze pod podloga tez tak Odrazu się nie wyciągnie 

ok teraz rozumiem 

Auto puste w środku, brak klimatyzacji, pompy powietrza czy klaksonu, około 25 litrów paliwa: 1340...w ciągu tego miesiąca postaram się zejść na 1299

Sauber, napisz coś więcej o tym co wyrzuciłeś 

Trochę pokasowana wiązka, usunięta klima, pompa powietrza noi po prostu usunięty środek, obecnie 2 kubly, zero cięcia i innych zaawansowanych przeróbek. Wyrzuciłem co zbędne i tyle...żeby pójść dalej to już wieksza kasa.alphaOne pisze:Sauber, napisz coś więcej o tym co wyrzuciłeś
to bez ciecia zejsc ponizej 1300 bedzie ciezko tak z własnego doświadczenia - jezeli Ci się uda to napisz pls, bo tez szukam inspiracji