Remap
Re: Remap
poszukaj na forum było już o tym dość sporo 

Czy moze masz juz zestaw zamontowany i chcesz jeszce cos mocy podniesc?
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
dzisiaj oglądłem m3 e46 ze znajomym bo chce sobie kupic i powiem wam ze to co dzisiaj usłyszalem to massakra koles co chciał sprzedac auto powiedział ze ma wgrany remap na 380KM przez firme z niemiec i strasznie sie przy tym upierał jakiś swir ludzie skad takie pierdoły wymyslacie samym programem podniesc moc o prawie 50KM w silniku wolnossacym ja pindole dawno sie tak na nikogo nie wkur....masakra final taki auta nie sprzedał bo sciemniał 

-
- Auto: E46 M3
Witam.
Odgrzeje troche temat.
Posiadam m3 e46 2004r manual EU.
Auto seryjne , jedynie tlumik koncowy Eisenmann oraz wkladka K&N.
Chce zrobić remap+uruchomienie shift light tak jak jest w SMG , szukam tunera , ktory juz ma doswiadczenie w takiej modyfikacji , PromotoR chyba juz nie funkcjonuje , lokalizacja najlepiej Warszawa + okolice.
Dodam rowniez , ze w google pokazuje pelno firm: TCPerformance, Kreatormocy , V-tuning... - ale nie wiem czy juz robili takie auta.
PS. no chyba , ze najlepiej to ten program od evolve.
Z gory dzieki za odpowiedz.
Odgrzeje troche temat.
Posiadam m3 e46 2004r manual EU.
Auto seryjne , jedynie tlumik koncowy Eisenmann oraz wkladka K&N.
Chce zrobić remap+uruchomienie shift light tak jak jest w SMG , szukam tunera , ktory juz ma doswiadczenie w takiej modyfikacji , PromotoR chyba juz nie funkcjonuje , lokalizacja najlepiej Warszawa + okolice.
Dodam rowniez , ze w google pokazuje pelno firm: TCPerformance, Kreatormocy , V-tuning... - ale nie wiem czy juz robili takie auta.
PS. no chyba , ze najlepiej to ten program od evolve.
Z gory dzieki za odpowiedz.
Kuj pom gdzie najlepiej hamownia +soft skrzyni smg CLS ?