Ale Ty masz chyba z 2003 czyli juz poprawione?! Serwisujesz ją u Sikory w Bawarii czy może jeszcze gdzie indziej??Paffcio pisze:Mi sprawdzili w ASO, czy byla taka akcja serwisowa
Zakup BMW M3 E46
- ///M-Lover
- Auto: ///M5
Re: Zakup BMW M3 E46
to jest ten
http://exoticcars.pl/foru...?t=6941&start=0
pytalam się osobe u ktorej stoi, ma 3 mki na sprzedaz tą mi pokazala to nawet jej nie oglądałam
Milkyway a dlaczego jej nawet nie oglądałaś? Aż takie złe pierwsze wrażenie czy co?
pytalam się osobe u ktorej stoi, ma 3 mki na sprzedaz tą mi pokazala to nawet jej nie oglądałam
Milkyway a dlaczego jej nawet nie oglądałaś? Aż takie złe pierwsze wrażenie czy co?
I mam prośbę dla kogoś kto potrafi jeszcze dzisiaj posłać mi info na maila lub pw dot rozszyfrowania tego VINu: WBSBL91000JP85030.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
- ///M-Lover
Czytaj dokładnie, a na tej stronie, z której wyciąłeś ten cytat, koledzy odesłali mnie 2 strony wcześniej tam jest opisane, co jest nie tak z tym autem. Generalnie nie warte oglądaniaTomcio pisze:to jest ten

Czytam dokładnie i to wszystko wiem.
mam także dużą ilość zdjęć które mi przesłał właściciel i silnik i bagażnik wyglądają źle, ale jade jutro do wawy i bede ją oglądał więc pytam dlaczego milky nawet na nią nie popatrzyła czy tylko opierała się na opiniach forumowiczów czy auto jest az tak hu.... że odstrasza od pierwszego wejrzenia
mam także dużą ilość zdjęć które mi przesłał właściciel i silnik i bagażnik wyglądają źle, ale jade jutro do wawy i bede ją oglądał więc pytam dlaczego milky nawet na nią nie popatrzyła czy tylko opierała się na opiniach forumowiczów czy auto jest az tak hu.... że odstrasza od pierwszego wejrzenia

- ///M-Lover
Acha no to po oględzinach również podziel się spostrzeżeniami co do tego egzemplarza CS z Wawy, a Vin, który podałeś to z której jest??Tomcio pisze:Czytam dokładnie i to wszystko wiem.
Jeśli pooglądam kolejne egzeplarze to opisze, dodatkowo wybieram się do DE w poszukiwania bo naprawde nie potrafie w PL znaleźć w miarę przyzwoitego egzemplarza.
VIN już nieaktualny, sprawdziłem sam.
Pozdr
VIN już nieaktualny, sprawdziłem sam.
Pozdr
u mnie akcja byla robiona, a co do reszty to pisz pw, bo to nie ten temat///M-Lover pisze:Ale Ty masz chyba z 2003 czyli juz poprawione?! Serwisujesz ją u Sikory w Bawarii czy może jeszcze gdzie indziej??

witam jestem nowy na tym forum , widze ze kazdy mysli na tym forum ze m3 z niemiec bedzie zawsze bardziej zadbane niz z polski . Sprawa wyglada tak 20 sierpnia sprzedalem m3 e46 bylo wystawione na alegro 2 dni za 73 tys srebrne ze znaczkami hamann. Samochod zostal sprzedany do niemiec, przyjechali po niego z niemiec z tłumaczem dwaj goscie , nawet do niego nie wsiadali sprawdzili tylko lakier i wzieli po 4 dniach samochod wystawiony na mobile de za 100 tysiecy . Goscie zajmowali sie skupem samochodow do niemiec z calej europy wschodniej , mowili ze auto bedzie sprzedane jakby od poczatku jezdzilo tylko po niemczech . Mozna je zobaczysc jeszcze na mobile za 24 tys euro . Moze jeszcze jakis polaczyna go przywiezie do polski z myslą ze ma idealnaą furke z pierwszych rąk pozdrawiam
slyszalem o czyms takim, ziomal z Torunia sprzedal Polskim niemcom i po miesicu byla na mobile drozsza o 5tys euraczy, tylko bylo to M3 E30... [/list]skuter1 pisze:witam jestem nowy na tym forum , widze ze kazdy mysli na tym forum ze m3 z niemiec bedzie zawsze bardziej zadbane niz z polski . Sprawa wyglada tak 20 sierpnia sprzedalem m3 e46 bylo wystawione na alegro 2 dni za 73 tys srebrne ze znaczkami hamann. Samochod zostal sprzedany do niemiec, przyjechali po niego z niemiec z tłumaczem dwaj goscie , nawet do niego nie wsiadali sprawdzili tylko lakier i wzieli po 4 dniach samochod wystawiony na mobile de za 100 tysiecy . Goscie zajmowali sie skupem samochodow do niemiec z calej europy wschodniej , mowili ze auto bedzie sprzedane jakby od poczatku jezdzilo tylko po niemczech . Mozna je zobaczysc jeszcze na mobile za 24 tys euro . Moze jeszcze jakis polaczyna go przywiezie do polski z myslą ze ma idealnaą furke z pierwszych rąk pozdrawiam
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
A nie będzie historii w ASO, że serwisowane w PL ?
Rany, co tu się dzieje... tyle was do zakupu, że to jakiś szok.
Ktoś prosił:
information
VIN long WBSBL91000JP85030
Type code BL91
Type M3 (EUR)
Dev. series E46 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine S54
Cubical capacity 3.20
Power 252
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour CARBONSCHWARZ METALLIC (416)
Upholstery TEILLEDER W.N./SCHWARZ (N5SW)
Prod. date 2002-10-12
Order options
No. Description
302 ALARM SYSTEM
313 EXTERIOR MIRROR PACKAGE
423 FLOOR MATS, VELOUR
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM
521 RAIN SENSOR
522 XENON LIGHT
650 CD PLAYER
661 RADIO BMW BUSINESS
674 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM HARMAN KARDON
760 INDIVIDUAL HIGH-GLOSS SATIN CHROME
792 M LT/ALY WHEELS DOUBLE SPOKE 67, 19"
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET
915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION
946 CONSIDERATION OF PRICE DEPENDENCY
Series options
No. Description
210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC)
249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
550 ON-BOARD COMPUTER
710 M LEATHER STEERING WHEEL
775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE
785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS
851 LANGUAGE VERSION GERMAN
Ktoś prosił:
information
VIN long WBSBL91000JP85030
Type code BL91
Type M3 (EUR)
Dev. series E46 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine S54
Cubical capacity 3.20
Power 252
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour CARBONSCHWARZ METALLIC (416)
Upholstery TEILLEDER W.N./SCHWARZ (N5SW)
Prod. date 2002-10-12
Order options
No. Description
302 ALARM SYSTEM
313 EXTERIOR MIRROR PACKAGE
423 FLOOR MATS, VELOUR
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM
521 RAIN SENSOR
522 XENON LIGHT
650 CD PLAYER
661 RADIO BMW BUSINESS
674 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM HARMAN KARDON
760 INDIVIDUAL HIGH-GLOSS SATIN CHROME
792 M LT/ALY WHEELS DOUBLE SPOKE 67, 19"
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET
915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION
946 CONSIDERATION OF PRICE DEPENDENCY
Series options
No. Description
210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC)
249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
550 ON-BOARD COMPUTER
710 M LEATHER STEERING WHEEL
775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE
785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS
851 LANGUAGE VERSION GERMAN
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Dzięki za Vin.
Jest od tej czarnej z Prymasa 1000lecia za 57000, ogladałem także tą Competition.
Ogladałem, jezdziłem obydwoma nie kupiłem i nie polecam!!!
Czarna tez malowana prawie w całości, silnik w miarę dobrze.
Co do Competitin za 79000 obiecałem właścicielowi że nic złego nie napisze na forum. Więc to czynię i NIC nie piszę.... a byłoby co pisać.
Podobno ten egzeplarz jest godny uwagi, ktoś oglądał, jezdził?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9729262
Pozdr
Jest od tej czarnej z Prymasa 1000lecia za 57000, ogladałem także tą Competition.
Co do Competitin za 79000 obiecałem właścicielowi że nic złego nie napisze na forum. Więc to czynię i NIC nie piszę.... a byłoby co pisać.
Pozdr
A skąd tomcio wiesz, że godna uwagi?Tomcio pisze:Dzięki za Vin.
Pozdr
Ja chciałem jechać i zlookać ale jakoś szukam nie z USA. Chyba trzeba wydać troszke kaski aby navi dostosować i inne rzeczy co?
Ktoś z forum mi o tym mówił nie pamietam kto.
Co do wersji usa to przerobki nie sa az tak kosztowne, mozna to zrobic niewielkim kosztem i bylo juz na forum co nieco o tym, poszukaj.
Ja osobiście tez szukam w USA.
Pozdr
Co do wersji usa to przerobki nie sa az tak kosztowne, mozna to zrobic niewielkim kosztem i bylo juz na forum co nieco o tym, poszukaj.
Ja osobiście tez szukam w USA.
Pozdr