Maros czesciowo Cię posłuchałem a mianowicie kupiłem na przód 235/40/19 a tyl jak mowiles 255/40/19.
Czekam na kuriera, jak założe to podziele sie uwagami.
Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
Opony zimowe
Re: Opony zimowe
Z tego co pamiętam to przód ociera o zacisk.chudy pisze:Mam pytanko czy podejdą oryginalne felgi 18" z e46 M3 do M3 e92
i jak to wygląda kolego? dużo jest jeszcze miejsca w nadkolach i koło amorków?Tomcio pisze:Maros czesciowo Cię posłuchałem a mianowicie kupiłem na przód 235/40/19 a tyl jak mowiles 255/40/19.
Czekam na kuriera, jak założe to podziele sie uwagami.
Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
Czesc.
Opony już mam Dunlop M3, ale leżą jeszcze w garażu i czekają na śnieg.
Przed zakupem mierzyłem we wszystkie możliwe strony i powinno pasować.
Przymierzałem je także do tych co mam aktualnie założone, czyli do 235/35/19 i 255/35/19 i są nieco wyższe ale czy wejdą i nie będą obcierały napisze jak założe, może next week.
Kupiłem opony z większym profilem (40) ale one są zimowe, (zimą nie widać dziur na drogach pod śniegiem jest większe niebezpieczeństwo uszkodzenia koła z tak niskim profilem jak w serii).
Opony już mam Dunlop M3, ale leżą jeszcze w garażu i czekają na śnieg.
Przed zakupem mierzyłem we wszystkie możliwe strony i powinno pasować.
Przymierzałem je także do tych co mam aktualnie założone, czyli do 235/35/19 i 255/35/19 i są nieco wyższe ale czy wejdą i nie będą obcierały napisze jak założe, może next week.
Kupiłem opony z większym profilem (40) ale one są zimowe, (zimą nie widać dziur na drogach pod śniegiem jest większe niebezpieczeństwo uszkodzenia koła z tak niskim profilem jak w serii).
Wczoraj w Cieszynie spadł Śnieg więc założyłem opony o których pisałem wcześniej.
Spasowały idealnie. Ładnie wypełniły nadkole, a miejsca do kielicha amortyzatora zostało jakieś 0,5cm.
Polecam takie rozwiązanie i ten model opon. W porównaniu do letnich komfort jest dużo większy.
Pozdr
Spasowały idealnie. Ładnie wypełniły nadkole, a miejsca do kielicha amortyzatora zostało jakieś 0,5cm.
Polecam takie rozwiązanie i ten model opon. W porównaniu do letnich komfort jest dużo większy.
Pozdr