autor: GhostfaceBRN » wt gru 01, 2015 19:41
Przyjechałem i mówiłem ze będę w listopadzie. Za oględziny i wycenę chciałem zapłacić. Ale potem rozmawialiśmy i mówiłem że za drogo, myślałem że jest już jasne że nie przyjadę z innymi rzeczami "póki co" po tm jak zignorowałeś moje zapytanie o kontakt 2x (po tym jak powiedziałeś że nie ma problemu, tyle że pewnie będzie drożej niż dla Ciebie). Jak sie okazuje nie, co biorę na siebie i za co jak już mówiłem przepraszam, nie dograłem tego. A o kontakt do człowieka od mostów pytałem jeszcze w październiku (dwa razy w przeciągu ponad tygodnia) wiec nie mów, że nie dałeś mi go "za karę". Stad moj wniosek, że nie chcesz mi go dać (swoją droga wiem czemu, ale to nie ważne, trochę rozumiem ale tylko trochę). Co do blach to chciałem wymiary bo mam możliwość zrobić. I nie za darmo od Ciebie je chciałem i tylko do swojego samochodu. I jak najbardziej rozumiem czemu nie chciałeś ich pożyczyć, masz do tego święte prawo. Dajesz swoje blachy jak robisz podłogę. A skoro ja je zrobiłem (co masz racje nie było proste) i mogę zrobic więcej to o tym mowię bo po to jest forum. Także jeszcze raz proszę bez tego typu insynuacji.