Nie równa praca silnika m3 e46
-
- Auto: M5 E60 ......
- Kontakt:
Nie równa praca silnika m3 e46
Witam .. dzisiaj wjeżdżałem pod bardzo stromy wjazd z garażu ( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) od tej pory samochód pracuje nie równo i nie ma siły przyspieszać nie wiem co się stało . Czy ktoś może mi doradzić gdzie szukać przyczyny.
Re: Nie równa praca silnika m3 e46
Owszem, podjedź pod kompa i sprawdź błędy.daniel1916 pisze:Czy ktoś może mi doradzić gdzie szukać przyczyny.
Cewka ??
-
- Auto: M5 E60 ......
- Kontakt:
trafiłeś to była cewka, dziękuję.
sluchajcie mam taki problem, czasami silnik pracuje mi nie rowno, obroty spadaj do 400-500, czasami potrafi zgasnac no i nie ma mocy?
Ktos wie co to moze byc i czy jest w warszawie ktos kto zna te silniki i mozna bybylo podjechac na jakas diagnostyke?
Ktos wie co to moze byc i czy jest w warszawie ktos kto zna te silniki i mozna bybylo podjechac na jakas diagnostyke?
W Fusie dają radę, jak wszędzie trzeba ich przycisnąć ale dają radę. Tylko oczywiście będzie drogo.
Chyba że ktoś ma jakiegoś ogarniętego elektronika w normalnej cenie.
Chyba że ktoś ma jakiegoś ogarniętego elektronika w normalnej cenie.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Jak chcesz możemy się jakoś umówić i spróbować podpiąć auto zobaczymy jakie ma błędy i co wyjdzie na life dacie. Nie jestem mistrzem i nie mam mega zdolności ale czegoś tam się nauczyłem na swoich autach którym nie jednokrotnie trzeba było przywracać moc po poprzednich właścicielach.
no wlasnie, a ja nie lubie placic za cos co nie jest tyle wartekostek_ja pisze:W Fusie dają radę, jak wszędzie trzeba ich przycisnąć ale dają radę. Tylko oczywiście będzie drogo.

ale jak bedzie trzeba to nie bedzie odwrotu.
--==maly==----, poszedl priv
Ostatnio zmieniony śr cze 08, 2011 20:55 przez Jaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ty jedenJaqb pisze:a Ja nie lubie placic za cos co nie jest tyle warte