Cena przyzwoita patrząc na rocznik to nawet spora okazja, o ile w dobrym stanie a nie po powodzi np.MisiekLublin pisze:Witam ponownie, wypatrzyłem na allegro interesującą m3, jako że pochodzę z Lublina a samochód znajduje się z Gdyni wychodzę do Was z pytaniem: czy wie ktoś, cokolwiek z tamtych okolic na temat tego auta?
podaje link:
http://moto.allegro.pl/item1064272010_b ... _stan.html
z góry dziękuje.
Zakup M3 - Kto kolwiek widział - kto kolwiek wie
Re: Zakup M3 - Kto kolwiek widział - kto kolwiek wie
cena super ale....
dzis zrobiłem małe dochodzenie bo kolega sie interesował
auto to wersja USA, produkcja 2004, fabrycznie wyszlo z SMG, ostatnia wizyta w ASO 2005 rok i wtedy przebieg 27 tys km, wtedy tez duza naprawa blacharska przodu.
dzis zrobiłem małe dochodzenie bo kolega sie interesował
auto to wersja USA, produkcja 2004, fabrycznie wyszlo z SMG, ostatnia wizyta w ASO 2005 rok i wtedy przebieg 27 tys km, wtedy tez duza naprawa blacharska przodu.
Ja już kiedyś to pisałem.. rok temu auto było wystawiane z przebiegiem chyba 15tys km... wiec pewnie było tak bite, że stało bardzo długo w naprawie a licznik był ze 3x odwijany.
Panowie, na logike... Jak 5-cio letnie auto może kosztować ponad 300tys zł taniej od nowego i mieć taki przebieg i być bezwypadkowe ? Podobnie ta czerwona z Rzeszowa "2005r" bezwypadek z USA z przebiegiem 29tys km.
Ceny w USA rocznika 02-03 (przebieg od 50-60tys mil) w bdb stanie gdy auto jest całe to ok 25tys $ do tego VAT, CŁO, Transport itp.. a to czasami połowa kosztów zakupu auta
No ale w Polsce jak widać, same okazje... 2005r, bezwypadki, niskie przebiegi, niskie ceny - niedługo to Amerykanie będą skupować auta z Polski
Panowie, na logike... Jak 5-cio letnie auto może kosztować ponad 300tys zł taniej od nowego i mieć taki przebieg i być bezwypadkowe ? Podobnie ta czerwona z Rzeszowa "2005r" bezwypadek z USA z przebiegiem 29tys km.
Ceny w USA rocznika 02-03 (przebieg od 50-60tys mil) w bdb stanie gdy auto jest całe to ok 25tys $ do tego VAT, CŁO, Transport itp.. a to czasami połowa kosztów zakupu auta

No ale w Polsce jak widać, same okazje... 2005r, bezwypadki, niskie przebiegi, niskie ceny - niedługo to Amerykanie będą skupować auta z Polski

http://automika.otomoto.pl/index.php?se ... =C13239800
tu jest moja do sprzedaży . Moja jest na 100% bezwypadkowa i serwisowana.
tu jest moja do sprzedaży . Moja jest na 100% bezwypadkowa i serwisowana.
Kupiłeś na początku maja i już sprzedajesz ?
jak juz kiedyś pisałem to zajmuje sie sprzedażą samochodów. To auto kupiłem z dobrych rąk w dobrej cenie. A sprzedaję bo z tego zyje . Chciałem mieć M3 i mam. Jak ktoś przyjdzie kupić to sprzedam. Ja nie przywiązuje sie do samochodów.
Troche mnie odstraszyło twarde zawieszenie i mam mieszane odczucia podczas jazy po warszawskich dziurawych drogach . Przyzwyczaiłem sie do komfortu. Auto jest piękne ,serwisowane , bezwypadkowe. Ale jednak nie jest to auto na polskie drogi. To mnie zraziło i przyznaję sie do tego ! Na szczęście w Polsce zrobiło tylko 10 tys km wiec zawieszenie jest jak nowe. Polecam.
Troche mnie odstraszyło twarde zawieszenie i mam mieszane odczucia podczas jazy po warszawskich dziurawych drogach . Przyzwyczaiłem sie do komfortu. Auto jest piękne ,serwisowane , bezwypadkowe. Ale jednak nie jest to auto na polskie drogi. To mnie zraziło i przyznaję sie do tego ! Na szczęście w Polsce zrobiło tylko 10 tys km wiec zawieszenie jest jak nowe. Polecam.
-
- Auto: M3 e46 M5 e39
Ehh ... Dziekuje za info co do tamtej z Gdyni. Chyba nie znajdę m3 w Polsce 
Automika, wielka szkoda ze to cabrio, bo bylbym zainteresowany, no i poszukuje wersji najlepiej europejskiej. W każdym razie co raz bardziej jestem przekonany że porządnej m3 w Polsce nie znajdę.
Dziekuje Panowie.

Automika, wielka szkoda ze to cabrio, bo bylbym zainteresowany, no i poszukuje wersji najlepiej europejskiej. W każdym razie co raz bardziej jestem przekonany że porządnej m3 w Polsce nie znajdę.
Dziekuje Panowie.
Hmmm takie piepszenie jak byś chciał kupić auto to wejdźdz na sprzedaż! Sporo kokegów sie wystawia z m3 na sprzedaż w fajnym stanie, jedź zobacz!, znowu z tematu robi sie syf!, z tego co czytam to sporo jest chyba marzycieli o m3 a nie potencjąlnych kupujących!
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 16:45 przez bako_21, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje cabrio oglądały dwie osoby, Shodan z forum ale szuka jednak SMG i gość ze skierniewic który "kupił" powiedział ze wyjeżdża z kasą, będzie za pół godziny i nigdy więcej się nie pojawił. Są w PL dobre sztuki, ja swoją kupiłem w PL.
Misiek... proszę
http://allegro.pl/item1060524860_bmw_m3 ... kazja.html
Masz porządną M3, mocno doinwestowaną, zadbaną, wszystko zrobione, komplet felg zima Gratis.. Nawet oleju nie trzeba wymieniać
Z Lublina tylko 200km do mnie masz
Zapraszam
http://allegro.pl/item1060524860_bmw_m3 ... kazja.html
Masz porządną M3, mocno doinwestowaną, zadbaną, wszystko zrobione, komplet felg zima Gratis.. Nawet oleju nie trzeba wymieniać

Zapraszam
Da się zrobić swap skrzyni?Herflick pisze:Moje cabrio oglądały dwie osoby, Shodan z forum ale szuka jednak SMG

Nürburgring Nordschleife 8:32 / Evo 8
Tor Poznań 1:48.6 / Evo 9 RS
Shodan wszystko da sie swapowac jesli wychodzily seryjnie takie wersje, to nie skyline.
A ktoś na forum wykonywał kiedyś swap manualCamil pisze:Shodan wszystko da sie swapowac jesli wychodzily seryjnie takie wersje, to nie skyline.

Bo może lepiej jest kupić zdrowy egzemplarz z manualem i wymienić skrzynię, niż liczyć na to, że się trafi perfekcyjny egzemplarz

Da się bez problemu to przełożyć, ale przy tak dużym rynku emek nawet bym sobie nie zawracał głowy taką przekładką.
Akurat E46 cabrio z SMG nie ma zbyt wiele, ani w Polsce, ani na mobile.deBombel pisze:Da się bez problemu to przełożyć, ale przy tak dużym rynku emek nawet bym sobie nie zawracał głowy taką przekładką.