Orginalne tanie czesci - propozycje
Re: Orginalne tanie czesci - propozycje
a ty kup ksiazke na allegro albo na gieldzie skoro jest dla ciebie tak wazna, 100aut? niezle idziesz 

Kolega jest widac wybitnym znawca. Widac samo slowo ASO wywoluje w nim zachwyt i pelnie zaufania. Ja tez sprzedawalem pare aut ( no niestety tak pokaznej liczby jak kolega jeszcze nie) i nigdy nei mialem owej ksiazki. Wystarczylo, ze sie klient przejechal, obejrzal, wjechal na kanal i zostal wczesnie uczciwie POINFORMOWANY o wadach pojazdu. Nie zadal ksiazki bo to nie jest wyznacznik, no chyba, ze dla ludzi z nadmiarem gotowki ktorzy nie maja pojecia o autach i sugeruja sie fakturkami na tysiace i ksiazkami z milionem wpisow.
Pozdrawiam
Sam robie wiekszosc rzeczy w aucie i co moje auto jest gorsze? Trudniej sprzedawalne bo nie robil mi tego jakis matol w stroju roboczym BMW?
Pozdrawiam
Sam robie wiekszosc rzeczy w aucie i co moje auto jest gorsze? Trudniej sprzedawalne bo nie robil mi tego jakis matol w stroju roboczym BMW?
no oczywiscie ze takCamil pisze:Sam robie wiekszosc rzeczy w aucie i co moje auto jest gorsze? Trudniej sprzedawalne bo nie robil mi tego jakis matol w stroju roboczym BMW?

Jak dla mnie bzdurą jest przepłacać w ASO jak ma się auto po gwarancji gdzie w dobrych innych serwisach również są w stanie wystawić książeczkę i robić a nią wpis z reszta co za problem poprosić o fakturę. W moim wypadku mam w tyki w bardzo dobrym serwisie znam tam wszystkich mechaników i mam do nich pełne zaufanie a nawet mam spore zniżki bo naprawiam tam mnóstwo aut wiec nie widzę powodu dla jakiego bym miał przepłacać w ASO.
dlaczego? bo jezdza po drogach a nie po gownach tak jak my,Dlaczego na zachodzie jezdzą M3 w tak dobrym stanie?
leja do baku benzyne a nie pol na pol z woda, leja do silnika olej dedykowany a nie rzepakowy w pojemniku po castrolu itd
To sie chłopak dowiedział, gdzie może części kupić...
Po co kupować auto gdy nie stać kogoś na serwis konkretny. (nieważne czy w ASO czy dobrym warsztacie ) Czyli jeździ do póki nić nie walnie poważnego jak się zkiepsci zamiennik z szrotu i sruu do ludzi ??