Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
Nie mały.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja miałem z bomblem ustaloną zamianę.
Ten klient dzwonił podczas moich oględzin i ustaliliśmy z bomblem,że jak nie weźmie to się zamieniamy ale wziął.
Ten klient dzwonił podczas moich oględzin i ustaliliśmy z bomblem,że jak nie weźmie to się zamieniamy ale wziął.
--==maly==----, Chcesz sprzedać swoją 330ci?
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Już sprzedałem na początku grudnia 

Widze paffcio już zjechał z ceny na 75tys.. a tyle dawałem ci 3 miesiące temu. Tak to własnie jest, pewnie teraz pójdzie za 70 lub poniżej 

Ja zawsze jestem zadania, że pierwszy (poważny) klient jest najlepszy. później zaczyna sie wybrzydzanie...moalord pisze:Widze paffcio już zjechał z ceny na 75tys.. a tyle dawałem ci 3 miesiące temu. Tak to własnie jest, pewnie teraz pójdzie za 70 lub poniżej
przyznam racje panowie, niestety
teraz nie ma sezonu i echo ...

Nie smuć się kolego. Przewegetuj z dwa miesiące jeszcze i się zaczniePaffcio pisze:przyznam racje panowie, niestetyteraz nie ma sezonu i echo ...

Nie smuce, bo jeszcze mam okazje nia pobrykacdjset pisze:Nie smuć się kolego. Przewegetuj z dwa miesiące jeszcze i się zacznieWiem że miałeś coś tam upatrzonego nowego, ale upatrzysz sobie coś innego
![]()

a co to było?Paffcio pisze:a ta upatrzona juz poszla

odpisalem na pwdjset pisze:a co to było?(z ciekawości, cóż może być następcą).

Sorki za OT
oj nie wiem nie wiem, ja sprzedawalem x3 od poltora roku i bylo moze z 5 telefonow i az jeden ogladajacy ktory w koncu mial wziac ale tak sie zastanawial ze zamienilem na M3, mam commandera 2006rok to od 1,5 roku byl az jeden telefon!! Jedyne co sprzedalem szybko to v70 z 2006r. i tylko dlatego ze to combi! Panowie nie oszukujmy sie, jest kryzys, auta sie nie sprzedaja, szcegolnie drogie. Ludzi na nie nie stac a kredytow i leasingow juz tak nie rozdaja jak 2-3 lata temu. Kiedys tto sie na jednym aucie z USA zarabialo 15k-20k a na obecnych juz po min 10k do tylu!djset pisze: Przewegetuj z dwa miesiące jeszcze i się zacznieWiem że miałeś coś tam upatrzonego nowego, ale upatrzysz sobie coś innego
Ostatnio zmieniony czw sty 21, 2010 16:05 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Paffcio jak uda mi się sprzedać mój samochodzik to raczej się do Ciebie odezwe
o ile M3 będzie dalej aktualna..

Przyznawać się czyja to laleczka
http://allegro.pl/item897334830_m3_e46_ ... audio.html
Błyszczy się jak psu jajca
Piękna polerka i błysk lakieru, alcantara tak jak u mnie
Kozacka furka.. Jak w stanie bdb i bezwypadkowa (bez kolizyjna) to warta naprawde te 85tys !

http://allegro.pl/item897334830_m3_e46_ ... audio.html
Błyszczy się jak psu jajca

- ///M-Lover
- Auto: ///M5
To chyba auto usera michałnowak1234, i nie ma alcantary takiej jak Ty moalord,przyjrzyj się dokładniemoalord pisze:Przyznawać się czyja to laleczka![]()
alcantara tak jak u mnie.