To byla bardzo dobra cena jak za 2002r.moalord pisze:Ajj Paffcio, dawałem ci 75tys + koła zimowe, nie zgodziłeś się.. teraz pewnie sprzedaż za mniejsze pieniądze, tak to jest, klient daje, trzeba sprzedać
Zakup BMW M3 E46
Re: Zakup BMW M3 E46
idzie sie dogadacdjset pisze:tzn?Paffcio pisze:oddam ja za dobra cene

Panowie, jesli chcecie sobie negocjowac cene odsylam do PW.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Coraz bardziej dochodze do wniosku ze na zime w tym kraju nie mozna kupic dobrej M3 E46
Ani wogole po pol roku poszukiwan nie znalazlem dobrej M3 w cenie 70-80 tys zl. (oprocz Wolviego "Red Devila" na ktora mialem ciezka chrapke i Bombla E46
wszystko jest bite i krzywe strasznie a obejrzalem nie jedna sztukę
Pozdrawiam uzytkowników MForum i mam nadzieje ze moze niedlugo bede mógl z wami polatac moja 330i

Ile aut obejrzałeś i które to były? Opisz tak mniej więcej co w nich było nie tak. M3 użytkownika Paffcio widziałeś?ponton pisze:Coraz bardziej dochodze do wniosku ze na zime w tym kraju nie mozna kupic dobrej M3 E46Ani wogole po pol roku poszukiwan nie znalazlem dobrej M3 w cenie 70-80 tys zl. (oprocz Wolviego "Red Devila" na ktora mialem ciezka chrapke i Bombla E46
wszystko jest bite i krzywe strasznie a obejrzalem nie jedna sztukę
Pozdrawiam uzytkowników MForum i mam nadzieje ze moze niedlugo bede mógl z wami polatac moja 330i
![]()
Aktualnie z Emkami jest straszna kicha na allegro 1 strona ogloszen w tym polowa to SMG a 1/4 to cabrio . ciekawe czy to sie zmieni na wiosne??
Zależy którego rocznika szukasz za te 70-80. Rynek w Polsce jest dosyć hermetyczny, ale jednak napływają jakieś nowe modele, więc coś się pewnie nowego pojawi, przecież ta czerwona emka Volviego była świeżo sprowadzona i stała na allegro kilka miesięcy, pomimo niezłej ceny...
Bo była przeznaczona dla mnieBombel pisze: przecież ta czerwona emka Volviego była świeżo sprowadzona i stała na allegro kilka miesięcy, pomimo niezłej ceny...

Decyzja o kupnie ///M , 3 tyg. poszukiwań, tydz. negocjacji , kaska w reke, 750km pod Rzeszów i powrót z marzeniem.

Myśle ze na wiosnę cos nowego napewno wypłynie. Powodzenia
RED DEVIL
szukanie m-ki z smg
Hej,
http://moto.allegro.pl/item888264024_bm ... 380km.html
przymierzam się, żeby obejrzeć, chyba, że ktoś wie, że nie warto...
pozdro
a widziales tą?ponton pisze:wszystko jest bite i krzywe strasznie a obejrzalem nie jedna sztukę
http://moto.allegro.pl/item888264024_bm ... 380km.html
pozdro
- ///M-Lover
- Auto: ///M5
Wrzuć od razu krótki opis i zdjęcia na jakis serwer, bo zaś za 2 miechy będzie wałkowana. Było o niej nie jeden raz. Poszukaj.
Prawda jest taka, że chyba nie ma możliwości kupna idealne m3 w cenie poniżej 70tys... tym bardziej w max opcji i ładnym kolorze... takie auta poprostu trzymają cene. Jak ktoś sprzedaje np. za 60 tys igłe z 2002-2003 r to na 90% coś jest nie tak.
Dla mnie na pierwszy rzut oka trąca sciema (380km)
1 - jezeli była robiona przez topowego tunera to kazdy by sie pochawalił jakiego
2 - gdyby cos było robione to wypadałoby napisac co dokładnie lub napisac ze ma wykres , a po 3 jestem przekonany ze bedzie blizej 300km niz 380km , uwielbiam aukcje typu wymieniłem tłumik mam 40km wiecej , choc tu wydech wyglada na seryjny , sekces pewnie drzemie w chipie
1 - jezeli była robiona przez topowego tunera to kazdy by sie pochawalił jakiego
2 - gdyby cos było robione to wypadałoby napisac co dokładnie lub napisac ze ma wykres , a po 3 jestem przekonany ze bedzie blizej 300km niz 380km , uwielbiam aukcje typu wymieniłem tłumik mam 40km wiecej , choc tu wydech wyglada na seryjny , sekces pewnie drzemie w chipie

Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 18:04 przez porscheee, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak ma 380kucy - tak wiem ze jest bezwypadkowa tylko w opisie aukcji 

Re: szukanie m-ki z smg
Kilka stron wcześniej odnalazłem opis uzytkownika batman:kika73 pisze:http://moto.allegro.pl/item888264024_bm ... 380km.html
pozdro
"Auto jest 5 km od mojego miejca zamieszkania , ma je moj znajomy - było cale malowane bez dachu (jak bym sie uparł to moze bym znalazł gdzieś zdjecia jej po wypadku przed lakierowaniem)
jak kupił mowił ze ma 360ps kilka miesiecy poźniej doszły mnie słuchy o 380 PS kolejne miesiace to rownież szybki przyrost mocy do 400PS - na zakonczenie chwalił sie do ludzi o mocy 420PS a tą moc zapewnia specjalny program ktory wszczepili do komputera specjaliscie z USA - masakra , szkoda słow, chciałem go wyciagnac na hamownie obciązeniową - ale wstepnie odmówił - ja bym swoją zhamował z ciekawosci , bo niewiem czy ten dolot i wydech Supersprinta pomogł czy zaszkodził"
Proszę o wklejanie zdjęć z pytanym autem, nie link otomoto! One wygasają i wałkuje sie tematy wkółko...
Tak to właśnie o tej mowa
Też pamiętam że była wałkowana... kolejny przykład full opcji w carbonie, bezwypadkowej w cenie ok 65tys..